Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj Kaja1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure, nažalost nije dobro ...danas sam bila na UZV i ne vidi se plod, samo gestacijska vrećica prazna...a trebao je biti 18 mm i žumanjčana vrećica, jako sam žalosna.
    Sutra ujutro moram vaditi krv pa dalje ne znam šta me čeka... baš me strah, eto, sve se srušilo
    Kaja, isti slučaj sam imala i ja nakon prvog IVF-a u Makedoniji. Meni se doduše razvio neki mali plod, ali bez otkucaja srca, no to ti je tzv. Blighted ovum, kad se sve razvije osim ploda, a Beta nastavlja rasti jer gestacijska vrećica i dalje raste. Isto nisam imala nikakvih simptoma trudnoće. Ponudit će ti vjerojatno pobačaj tabletama kao meni, ali ja te bolove nisam mogla izdržati i tijelo mi je u bolnici kolabiralo pa su me ipak na kraju odveli na kiretazu, gdje te uspavaju, ništa ne osjetiš, poslije par dana bolova i to je to. Teško je čuti te vijesti, znam i sama, ali prihvatiš to i ideš dalje jer drugog izbora nema.

Pozitivno je što ti se iz prve odmah primilo, što je dobar znak da bi se moglo primiti opet, ako planiraš ići ponovo.
    Posljednje uređivanje od Rikku : 04.05.2021. at 09:46

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •