-
Drage cure... Rikku, Sara,Springica, Lara i ostale., divne ste zbog podrške.
Danas sam malčice bolje, tuga i žal, a je mi prvi pokušaj, al ja niti nemam puno fore zbog visokih godina života.
Otegnu se vremenski svi ti postupci, a meni je odavno bakica s kolačićima preletjela...
Imam još 4 kriopohranjena zametka u Sistini i to je to.
Ako uspijem roditi, ne samo zatrudnjeti..., pomladit ću se 10 godina sigurno.
Problem je što ja i sada puuuno mlađe djelujem, zdrava sam kao dren......ali ne želim biti bakica kada rodim ili kad mi dijete bude išlo u 1. razred.
Dr. Lazarevski piše da je tužan, Boban isto u šoku, baš se cijela ekipa veselila, kažu da sam im full pozitiva.
Prof. Vrčić me danas isto komplimentirao da su mi nalazi krvi fantastični, a sretna u nesretnoj vijesti je da neću morati na kiretažu jer jer beta samo 592 a u 9. tjednu trudnoće sam.
Gestacijska vrećica bez ploda je 5,4x3,5mm.
Dakle, Lazarevski kaže da čekam prirodno krvarenje a meni ni kapljica...
Vrčić kaže da bude ali da to ide spoooooro, pa da prekinemo trudnoću koja se nije dobro razvila rekao da sutra krenem sa 3 tablete Mifepristona odjednom popiti.
A onda za 2 ili 3 dana vaginaletu Misoprostol koja će navodno izazvati krvarenje i pobačaj.
Valjda ću preživjeti, nikad nisam, opet sve mi je 1. put!
Vrčić je za to da se ide što prije u novi IVF a Makedonci vele da barem 2 ili 3 mjeseca pauziram.
Eto, curke, žive bile- pa vidjele.
Pusice svima
P.S. Osjećam se fakat kao Alisa u Zemlji čudesa. Sve me sram nešto i pitati što je meni prima vista, a većina ženica je u tim info tata-mata.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma