Da, zvijezde nam određuju put izgleda.Sada sam već u manjoj panici, puuuno mi pomažu naše pričice. Jučer sam prokrvarila i bez one tablete što sam upravo maloprije umetnula u rodnicu, tako sam upute dobila i sad ----čekam...., grčeve, bol, uzela Brufena 2 kom u granulama onaj , preventivno...
Ja sam išla na donaciju jajnih stanica, muž je ok, valjda, nismo imali smermiogram pa je Boban tamo nešto na 1. dogovoru ispitivao uzorak, ali nismo anlaz dobili, rekao da je ok za takav postupak. oplodilo se bilo 6 stanica.
Umetnuta mi dva tik tokića, imamo još 4, to su za mene 2 pokušaja još po 2 mrvice odjednom i to je to.
Novi ciklus sa novom donoricom i novim oplodnjama više ne bih jer ,,,,previše godina, premalo vremena a i novaca....sve moram platiti, nemam pravo na niš.
Sara, hvala za link, budem proroštala, to mi je sad top tema ,makar znam da treba malo obratiti pozornost i na život van IVFa .
Život je prekrasan i zanimljiv i ja mu se veselim.Ova moja blighted ovum trudnoća je možda i blagoslov! Pa kaj misliš da se dijete razvija a da bude prepuno anomalija?!
LF- ica, hvala na dijeljenju iskustava.
Javim se...