Cure, čitam vas i pratim.
Usporedno s tim vadim nalaze i radim pretrage u Petrovoj (što mi nije baš jednostavno jer sam iz Dalmacije). Dr mi rekla da odmah počnem piti D-vital (nizak d vitamin skroz), folacin 5mg i Koenzim Q10.
Upravo sam razgovarala s pravnicom i doktoricom u HZZOu i rekle su mi da već imaju samice na liječenju u Makedoniji i uputile me kako da mi dr.u Petrovoj popuni zahtjev (da obavezno navedu kliniku u koju me upućuju, Petrova mora pečatirat - ne pečatira dr nego negdje u administraciji, da pazim da ne zaboravim svoj potpis, pišemo dva odlaska i pod razlog jer se IVF sa doniranim sjemenom ne radi u RH). Po tome sudeći da se zaključiti da idem na teret HZZO-a. Još me uvijek stah to izgovoriti dok ne vidim crno na bijelo.
Da napomenem ja sam SAMICA s niskim AMH. U godinu dana je sa 6,8 pao na 0.90 i to me baš šokiralo.
Tako da Biba mogla bi i ti tražit od HZZOa da ti financira postupak jer još nisi prešla dobni prag (koji je 42 godine).

Jako me veseli čitati kad nekoj od vas se sve pokrene u najboljem smjeru i suosjećam sa svima koji ponovo moraju u ovu borbu.
Lavice ste, možete vi to.
Eto uskoro vam se priključujem i ja. U petak idem na finalni pregled u Petrovu i šaljem papire na HZZO