KirurgijaJeLjubav dobro dosla, i nadasve zelim da sto prije ostanes trbusasta i sve ti protekne dosadno do kraja. Kako se Inesz referirala na izraz umjetne, ja bih ti skrenula paznju na “ton” komunikacije. Naime, Medo ti je samo zeljela pomoci, iz svog iskustva i iskustva nase, ne tako male zajednice. Nebitno je jesi li ti medicinar ili smo mi svi medicinske struke, svaka od nas ima svoje iskustvo koje dijeli.

No, da ne duljim previse, u prvim nalazima nisi napisala u kojoj jedinici je izrazen AMH pa kako je to ostalo neizreceno, prihvatit ces da je svaka od nas po svom iskustvu mogla donijeti zakljucak. A druga cinjenica su godine, br antralaca. Treca stvar, kad vec kazes da si medicinske struke, molim te prihvati da ti nijedna od nas ne moze dati konktretan savjet vezano uz protokol jer sam protokol ovisi o mnogo faktora - tvojim nalazima, pristupu dr, tvojoj reakciji koja se iz dana u dan moze mijenjati. I upravo tu uskacemo sve mi sa nasim iskustvima. Neke su imale duge protokole, neke kratke, neke su aspiraciju js imale ranije u ciklusu, neke kasnije, nekima vracaju trodnevne dok nekima blastociste, ranije/kasnije….znaci mali milijun faktora koji nisu fiksni i vrlo su varijabilni.
ono sto je odlicno u cijeloj situaciji kod tebe jest, a zaista sam takav dojam stekla, da si svjesna godina, i da imas veliko povjerenje u svoju ginekologicu i dr. To povjerenje i komunikacija ti je na kraju najbitnije jer oni te vode kroz postupak.
Zao mi je da ti gin nije odmah odradila briseve kako spada, no svo zlo s time. Ponovit ces i znati da je sve ok, nadam se. Sto se TSH tice nisu svi skloni davati tek tako terapiju. Ne reagira svaki organizam jednako. Ja npr imam hashimoto pa smo tijekom trudnoce jednom korigirali lijek, jer, eto cuda nikad mi bolje nije stitnjaca radila nego u trudnoci.
Uglavnom, tu smo za iskustva i pitanja i nedoumice