Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Lucy10 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage devojke,
    Samo da javim da su nam iz Sistine javili da su stigle jajne ćelije, tako da uskoro možemo u proces. Baš je bilo brzo, od poručivanja prošlo oko mesec ipo.
    Pisale ste da je transfer poskupeo i da je sada 2000. Da li mi neka moze okvirno napisati koliko su vas izasli lekovi za pripremu i pregledi? Znam da to zavisi od slučaja da slučaja, ali kako sve plaćamo sami, znači svaka informacija o tome šta očekivati.
    Svima koje su već u procesu želim puno sreće!
    pozdrav Lucy, ja sam sve lijekove kupovala ovdje u Skopju – pišem ti cijene od prošlog tjedna u makedonskim dinarima. većina lijekova je kupljena u ljekarni pored Sistine.

Estrofem, kutija 28kom od 1mg = 259,76 MKD
    Decortin, kutija 20kom od 5mg = 90,65 MKD
    Utrogestan, kutija 15 kom od 200mg = 440,00 MKD
    Clexane 1 injekcija 40mg = 249,48 MKD
    Prolutex 1 ampula 25mg = 560,14 MKD
    Šprica i po 2 igle za svaku ampulu Prolutexa = cca 8 MKD

količina Estrofema će ti ovisiti o tvojoj shemi i razvoju debljanja endo, ja ću od 1dc do bete potrošiti 6 kutija (ovih po 1mh – u Hr su po 2mg u pakiranjima, svejedno je koju uzimaš). Decortin – do bete dovoljna 1 kutija. Utrići – do bete 5 kutija. Clexane i Prolutex (idu 1x dnevno obje) – do bete 18 komada od svake.

iz toga si možeš izračunati cca trošak od 1dc do bete. a ako ti je beta pozitivna, nastavljaš dalje...

uz to, u shemi većina dobiva još i 7 dana Decapeptyla od 1dc (ne znam cijenu) i traže da se piju vitamini Impryl kojih nema u Hr (ne znam cijenu, potraži ju u ranijim postovima).

sve gore napisano se može kupiti i u Hr, ali su cijene Prolutexa i Clexane-a nešto više (ovisno o ljekarni)... + kad sam se raspitivala u ljekarnama u Zg, rekli su mi da bi trebalo provjeriti dostupnost na vrijeme (tjedan dana prije), da mogu naručiti ako ih u tom trenutku nema na stanju u ljekarni.
    Posljednje uređivanje od sushi : 11.10.2021. at 20:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •