pozdrav Lucy, ja sam sve lijekove kupovala ovdje u Skopju – pišem ti cijene od prošlog tjedna u makedonskim dinarima. većina lijekova je kupljena u ljekarni pored Sistine.
Estrofem, kutija 28kom od 1mg = 259,76 MKD
Decortin, kutija 20kom od 5mg = 90,65 MKD
Utrogestan, kutija 15 kom od 200mg = 440,00 MKD
Clexane 1 injekcija 40mg = 249,48 MKD
Prolutex 1 ampula 25mg = 560,14 MKD
Šprica i po 2 igle za svaku ampulu Prolutexa = cca 8 MKD
količina Estrofema će ti ovisiti o tvojoj shemi i razvoju debljanja endo, ja ću od 1dc do bete potrošiti 6 kutija (ovih po 1mh – u Hr su po 2mg u pakiranjima, svejedno je koju uzimaš). Decortin – do bete dovoljna 1 kutija. Utrići – do bete 5 kutija. Clexane i Prolutex (idu 1x dnevno obje) – do bete 18 komada od svake.
iz toga si možeš izračunati cca trošak od 1dc do bete. a ako ti je beta pozitivna, nastavljaš dalje...
uz to, u shemi većina dobiva još i 7 dana Decapeptyla od 1dc (ne znam cijenu) i traže da se piju vitamini Impryl kojih nema u Hr (ne znam cijenu, potraži ju u ranijim postovima).
sve gore napisano se može kupiti i u Hr, ali su cijene Prolutexa i Clexane-a nešto više (ovisno o ljekarni)... + kad sam se raspitivala u ljekarnama u Zg, rekli su mi da bi trebalo provjeriti dostupnost na vrijeme (tjedan dana prije), da mogu naručiti ako ih u tom trenutku nema na stanju u ljekarni.

Odgovori s citatom