Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj DalmaIB prvotno napisa Vidi poruku
    Ekipa,
    kakva je situacija s koronom sada u Makedoniji?
    Ako sam dobro pročitala za ulazak je potreban negativan test ukoliko nemamo Covid potvrdu o cijepljenju ili preboljenju.
    Super, letim u ponedjeljak i taman mi je proslo 6 mjeseci od preboljenja. Za ulazak u RH mi treba pozitivan PCR ne stariji od 365 dana. To sam jedino pazila jer se do sad za ulazak u Makedoniju nije nista trazilo. Sad valjda treba potvrda o preboljenju koja me buni. Stoji: "potvrda o preležanom virusu COVID-19 u poslednjih 45 dana, računajući od dana ozdravljenja". Sto vama ovo znaci? Da ne smije proci 45 dana od preboljenja?

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj branca_i prvotno napisa Vidi poruku
    Super, letim u ponedjeljak i taman mi je proslo 6 mjeseci od preboljenja. Za ulazak u RH mi treba pozitivan PCR ne stariji od 365 dana. To sam jedino pazila jer se do sad za ulazak u Makedoniju nije nista trazilo. Sad valjda treba potvrda o preboljenju koja me buni. Stoji: "potvrda o preležanom virusu COVID-19 u poslednjih 45 dana, računajući od dana ozdravljenja". Sto vama ovo znaci? Da ne smije proci 45 dana od preboljenja?
    Da, mislim da mora biti manje od 45 dana od preboljenja. Tako bar ja shvaćam.
    Kad ti je let u ponedjeljak? Stigneš li obaviti brzi antigenski? Čini mi se da sam pročitala da s njim možeš u Makedoniju.
    Meni je također taman prije koji dan isteklo 6 mjeseci, a ubrzo bih trebala u Makedoniju ako budem reagirala na terapiju kako treba.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •