Cure moje evo da vam se javim,danas je 4tjedna od oplodnje,a po gestacijskoj dobi 6+3,a po ultrazvuku 6+2..kucaju obadva srca,al ima i mali hematom,kazu da nije nista zabrinjavajuce,al nije bas ugodno cuti
Cure moje evo da vam se javim,danas je 4tjedna od oplodnje,a po gestacijskoj dobi 6+3,a po ultrazvuku 6+2..kucaju obadva srca,al ima i mali hematom,kazu da nije nista zabrinjavajuce,al nije bas ugodno cuti
Iva draga, ovo tek sad vidim...čestitam tii hvala svima ostalima...da nije bilo ove teme i pogotovo svih info od LaraLane, iskreno, teško bih se odlučila za Mk, jako mi je drago da postojite na ovom forumu
a sad neka se ovaj dobar niz nastavi bez prekida cure
ja sam isto ovaj tjedan saznala da se radi o blizićima, prekjučer sam vidjela i da su oba srca prokucala... ali sve to sam saznala jer sam završila u hitnoj zbog puno puno krvi...naravno da sam mislila da je sve gotovo...imam hematom koji je srećom daleko od malih i nadamo se da će sve biti ok. dodatno mi je podebljana terapija iz Mk. u svakom slučaju nije počelo veselo, ali hrabro idemo dalje korak po korak![]()
Posljednje uređivanje od sushi : 06.11.2021. at 19:38
Sushi hvala ti ❤ ,cestitke i tebi i da sve i dalje bude u redu .Valjda svi moramo proci kroz stres i strepnju,za svaku sitnicu se uplasimo,al tako mora biti.
Cure koje sada idete u postupke zelim vam punoo srece ❤
Sushi čestitam još jednom, pa to su zaista divne vijesti
Kako je ovo lijepo pročitati i hvala ti na tome. Neizmjerno mi je drago da sam mnogima razbila predrasude o Mk.
Sjećam se da si ti i inesz bile prve koje ste komentirale moj prvi dugi protokol iz Sistine i kako je u protokolu iznimno važno dozirati stimulaciju jer ga gotovo nitko nije primjenjivao u Hr.
U to ime neka se nastavi ovaj lijepi niz pozitivnih beta i trudnoća.