Citiraj Alisa81 prvotno napisa Vidi poruku
Ja upravo bila na 1. UZV na Sistini. Imam jaja na izvoz, ali su mala. Na 9. dan terapije su velika 11, 12 mm. Sad me strah bude li išta na kraju. Doktor rekao još 5, 6 dana terapije, a kao planirali 10. Koliko su vama bila velika jajašca na taj dan? Endometrij 7.5. cm. Baš me zbediralo sve...transfer je bio planiran sljedeći petak ili subotu, ali nakon ovoga ne znam više. Dobit ću otkaz ne vratim li se na posao..
Alisa nemoj se zamarati lijekovima, sve ti je to isto samo drugi naziv. Ja sam u prvom protokolu imala Gonal pa su mi kasnije dodali Merional a to ti je što i Menopur kod nas i sad taj Meriofert što si dobila.
Ja sam ti isto sporo reagirala na stimulaciju. Prvi uzv mi je bio 6 dc u Sistini što znači da sam 4 dana uzimala terapiju od 2 dc. Terapiju sam navečer uzimala i išla kod njih na hitnu dole jer su mi davali i.m.
I na tom uzv su moji antralci stajali na 6 mm i uopće se nisam uzrujala jer sam vjerovala dr. L da će to krenuti i bilo je tako. Na ovom putovanju ništa nemožeš planirati jer uvijek ispadne drugačije. A što ti to lakše srcu primiš bit će sve lakše i manje stresno.
Ja sam stop injekciju dobila 14 dc, punkcija 16 dc i transfer 18 dc. Malo tko tu na forumu vjeruje u dvodnevne embrije ali eno ih spavaju.

Oni ti svima tako nekako vele da će stimulacija trajati 10 dana, al nekome traje kraće a nekome duže. Sve je to nepredvidivo. Znam da ti je sad zbog posla frka, još i ova korona pa su svi napola ludi....mislim suludo je prekidati postupak, nešto ćeš već smisliti.
Sretno draga