Alisa nemoj se zamarati lijekovima, sve ti je to isto samo drugi naziv. Ja sam u prvom protokolu imala Gonal pa su mi kasnije dodali Merional a to ti je što i Menopur kod nas i sad taj Meriofert što si dobila.
Ja sam ti isto sporo reagirala na stimulaciju. Prvi uzv mi je bio 6 dc u Sistini što znači da sam 4 dana uzimala terapiju od 2 dc. Terapiju sam navečer uzimala i išla kod njih na hitnu dole jer su mi davali i.m.
I na tom uzv su moji antralci stajali na 6 mm i uopće se nisam uzrujala jer sam vjerovala dr. L da će to krenuti i bilo je tako. Na ovom putovanju ništa nemožeš planirati jer uvijek ispadne drugačije. A što ti to lakše srcu primiš bit će sve lakše i manje stresno.
Ja sam stop injekciju dobila 14 dc, punkcija 16 dc i transfer 18 dc. Malo tko tu na forumu vjeruje u dvodnevne embrije ali eno ih spavaju.
Oni ti svima tako nekako vele da će stimulacija trajati 10 dana, al nekome traje kraće a nekome duže. Sve je to nepredvidivo. Znam da ti je sad zbog posla frka, još i ova korona pa su svi napola ludi....mislim suludo je prekidati postupak, nešto ćeš već smisliti.
Sretno draga![]()