[QUOTE=LaraLana;3227046]Ne znam al kako mogu iz zadnjih postova skužiti da su počeli birati pacijentice kojima će otići u sobu i razgovarati i gdje razgovaraju u sali raširenih nogu što je neprimjereno.
Drugo ušli su u takvu koletečinu gdje rade ko na traci u državnoj bolnici i ponašaju se nonšalanto za vrijeme covida i na kraju tko ispašta.....naravno pacijent jer su im biolozi u izolaciji. Njihovi pac iz Mk čekaju po 3 mj na termin za konzultacije. Žao mi je al gube na kvaliteti i odnosu dr pac što su prije imali.
Neke pac pitaju koliko embrija žele da im vrate pa ih plaše onda s višeplodnom trudnoćom, to nije lijepo i ne bi smio jedan dr raditi.[/QUOTE]

Lara Lana,ja sam isto sokirana saznanjem da se pacijentkimjama govori u sali za transfer koliko ce se embriona vratiti a koliko zamrznuti?
Embriolog je nas uvek par dana pre transfera zvao da nam objasni kako se stvari odvijaju,onda smo uvek s doktorom dogovarali koliko da vratimo,koliko da zamrznemo i na kraju dan pre transfera jos jedan poziv i definitivno sta i kako??Zadnji put znaci avgusta meseca transfer mi je bio u subotu i nije imalo pacijenata pa je embriolog dosao u sobu,sedeo sa mnom,pricali o zivotu,hobijima i tako opusteno otisli u salu za transfer.
Oni umesto da poboljsaju odnos pacijent-doktor-embriolog oni ga pogorsavaju.Cuj zena ceka transfer i prolazi joj stotinu misli kroz glavu a oni joj tad "mlate" koliko i sta embriona.Ovo je pravi skandal majke mi