Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    To je rekao dr. Radončić, dobro se toga sjećam.
    Ja osobno ne volim uzimati lijekove nakon transfera 15 dana ako za to nema potrebe i kad se test ili beta od bilo kojeg embrija može već raditi 10 dan ilitiga 12 dan od dvodnevnih i trodnevnih. Nisu to bonboni a ako i ulovite malu betu znat ćete da je bila biokemijska trudnoća što je dobro znati da je se nešto događalo, ovako to nikada ne biste znale.
    Progesteron nije jeftin, u Hr ga nitko u obliku injekcija ne koristi, vele zastarjela metoda. Estrofem ne znam zašto tako dugo sad ostavljaju da se uzima, prije su ukidali odmah po otkucaju srca. Ne vidim više svrhu da se uzima za debljanje endometrija. Organogeneza je vrlo osjetljiva i što manje treba toga uzimati.
    Mislim da su im žene počele dosta toga pitati i nametati i da je njima pomalo toga dosta već pa tako po defaultu daju svima od Decortina i Fraxiparina samo da im se ne može ništa reći jer ste vi kao sa svime pokrivena, svom mogućom terapijom.

Fraxiparin ako nekome ne treba može napraviti više štete već koristi. S Bobanom se slažem u tome, što manje to bolje. Isključivo vjeruje dobrom embriju i endometriju.
    Nikakve druge karefeke od lijekova.
    Pogotovo mrzi infralipidnu infuziju i embryoglu.

Sara, što se tiče estrofema i progesterona, sasvim je drugačije ako netko ide na donaciju sjemena kao Lara koja je mogla rano prestati s tim ili donaciju js. cure koje idu u donaciju su često već u predmenopauzi ili menopauzi i njihovo tijelo proizvodi puno manje hormona, progesteron uopće ne jer nismo imale ovulaciju u ciklusu kad se dogodi trudnoća (ženama koje su ju imale ovulaciju žuto tijelo nakon ovulacije proizvodi progesteron).
    ja sam recimo u bila u menopauzi i sad u trudnoći su mi čak morali povećati dozu progesterona zbog ranog krvarenja. uzimati ću i progesteron i estrofem do 12tt, skidaju me tek kad se posteljica potpuno formira i preuzme priču s hormonima.
    zato je ovo što spominješ vrlo individualno a pprogesteron i estrofem nemaju utjecaj na organogenezu, tu su samo zato da održavaju trudnoću, kao i prirodni hormoni.

o Clexane/Fraxiparin bi se već dalo, stvarno daju svima šakom i kapom, ali to je očito iz predostrožnosti, da povećaju šanse. ja nemam, niti itko u familiji ima, ikakve probleme s krvi, pa su mi svejedno u bolnici gdje mi vode trudnoću rekli da ću ih vjerojatno uzimati do kraja trudnoće...
    Posljednje uređivanje od sushi : 01.12.2021. at 23:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •