Pozdrav svima i sve najbolje u Novoj.Bilbo-mali hvala ti za lepe reci.Nakon svih nedaća i nevolja eto me na pragu 6.meseca trudnoce sa curicom koja se hrabro bori i ide sa mnom ka cilju.
Neka je napisala na koga ce dete da lici sa doniranom jajnom celijom??Meni je licno najvaznije da dete bude zdravo i zivo i uopste ne razmisljam na koga ce liciti.Od 18.nedelje trudnoce ja osecam svaki njen pokret u stomaku a neki je "nestasko" pa se samo mrducka-milina kad je osetim.Da je samo vidite kad sam na ultrazvuku taman pozira,majke mi,hahha za slikanje.Podigne nožicu gore tako da joj se svaki prstic vidi ili ruke podigne kod glave poza pa poza hahahha.Htela bih svim curama da kazem kojima doktori predlazu donaciju da ne gube vreme s pokusajima i nek idu na donaciju i docekaju da osete bebu u stomaku i svu srecu koju to nosi sa sobom.
I da,moji roditelji imaju crne kose i oci a moja starija sestra plavu kosu,prirodnu,i smaragdno-zelene oci i ne lici ni jedno od njih dvoje.Tako da ne treba zamarati mozak time na koga ce liciti jer i od pravih bioloskih roditelja dete ponekad ne lici ni na jednog.
Zelim od srca svima puno srece u kojem god postupku da ste i da 2022.donese sto vise beba❤