-
Pozdrav, imam nekoliko pitanja. Stupila sam s klinikom u Makedoniji u kontakt i najvjerojatnije ću ići na bebu(bez partnera). Ginekoloski sam zdrava(imam mali miom ali je ginekolog rekao da nece stvarati problem ako bi ostala trudna). Vidim da svašta znate, svakakvi nekakvi termini se ovdje spominju za koje nikad cula nisam, pa me zanima sljedece:
1.Prije odlaska u Makedoniju, mogu li kod nas napraviti nekakav pregled koji bi pokazao jesam li ok za odlazak na oplodnju ili to sto mi ginekolog na ultrazvuku kaze da je sve ok dovoljno? Imam 40 g.
2.Takoder, ako sam dobro vas i embriologa Janevskog shvatila. Odlazim prvi put na dan-dva u Mkd, rijesim sto trebam i ako je sve ok vracam se doma i cekam cca 2 mj na spermu.
Sad me dalje zanima, prva oplodnja kad dodem dole koliko moram biti tamo? I u ta dva mjeseca dok sam kuci, moram li piti kakve ljekove bez obzira i ako je samnom sve ok?
3.I jos zadnje, u mailu mi je napisao da dr Lazarevski(koji bi vldio postupak) odlucuje hoce li mi biti potrebno inseminacija ili VTO? Takoder uz donorsku spermu spominje IVF(koja se dodatno placa ako mi bude trebala)? Sto to sve znaci?
Ako netko nesto zna o svemu ovome stvarno bi molila da mi pomogne odgovorima.
Unaprijed hvala
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma