Citiraj biba- prvotno napisa Vidi poruku
Nisam ni ja preko hzzo. Bilo me strah nositi tolike novce u kešu kad sam prvi put išla dole, a nije mi nitko ni rekao da se plaća u kešu. Ja sam samo Bistri rekla kad mi je dala račun da ću ga platiti preko neta, da ne nosim toliku gotovinu sa sobom. Kasnije sam sve plaćala kombinacija ili keš ili kartica. Imaj na umu da cijene koje ti je Boban dao su okvirne. Npr IVF je meni bio par sto eur manje. Ne znam o čemu im to ovisi.
Da, evo meni u mailu napisao koliko me dode prva godina smrzavanja embrija, a uzivo da mi je to u cijeni uracunato za prvu godinu.
Nisam ni ja bas uspijela shvatiti kako i na koji nacin oni te cijene ureduju.

U svakom slucaju meni se svijet srusio nakon sto me dr.L informirao o mojoj zdravstvanoj situaciji s obzirom da redovno idem na kontrolu i da do sada kod koga bila(prvivatno ili ne), svi su govorili da je sve ok. da nemam nikakvih prepreka za ostvarenje trudnoce ...
Dok nisam s dr.B imala razgovor i sve odgovore i veliki pozitivni poticaj , vec sam bila odustala od svega.

Radi se u svakom slucaju ovdje o velikoj kolicini novca, ujedno i psihickoj i fizickoj spremnosti i zahtijeva to veliku podrsku svih bliznjih, da ne govorim o ostalom i vremenu i poslu itd.

Definitvno imam namjeru IVF platiti transakcijskim putem, volila bih isto pronac pristojniji , bar cist boravak s toplom vodom i grijanjem, a da bude sto blize klinike, jer hotel Portal je ocajan.