Citiraj Tomoe prvotno napisa Vidi poruku
Prvi put kad sam išla na transfer, sve je krenulo nizbrdo. Bibinsvijet to što kažeš, to je velika količina novaca za nosit, a kad me suprug na aerodromu pitao jesam li sve uzela, ja sam rekla da jesam, pitao me dali sam uzela novce, na što sam problijedila kao krpa, naravno da ih nisam uzela
Sva sreća da smo u Zg imali nekog svog pa su pomogli, jaoo samo kad se sjetim te situacije, sad mi je smiješno ali u tom trenutku sam mislila da ću prolupat od tog silnog stresa

Za smještaj ti mogu preporučiti Evro set, sve je uredno i čisto, a gazdarica je stvarno super. Od bolnice ti je možda manje od 5min hodanja, a ima i blizu trgovina ako si trebaš nešto kupiti.
Tomoe,
hvala ti na preporuci svakako cu kontaktirat, u Portalu sam bila u pratnji sestre soba br. 7... noc 45.36€ +4 turske kave (bolje ne pit kavu ,to nije kava),na kraju ukupno nocenje s tim kavama 50€.
Sve je preee...skupo u danasnje vrime, al ako itko ima neku drugu opciju a da nije Portal bilo bi lijepo da navade ....
Smatram higijenu pod broj 1. , a toplu vodu sam cekala 20 min. i nista jedva nesto mlako, a klima bila cijelu noc i ono nista od nista.
Imam i slike al sta je previse je previse ...odmah po doceku u hotel sam bila razocarana, inace bavim se turizmom cijeli zivot, mogu rec tj. ponovit tako nesto nisam do sada uzivo vidila .