Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
Ja ću ti samo reći da živila u maloj ili velikoj sredini da je to sve isto i da je velika sredina jedno malo selo gdje se sve zna i puno kojekakvih dežurnih tračibaba.
Ja imam dvoje djece iz Sistine iz dvije trudnoće i živim u velikom gradu punom ovakvih gore što sam ti već navela.
Dugo sam uopće tražila kliniku gdje otići tako da se ovakve odluke ne donose preko noći, nije jednostavno...znam.
Otišla sam dole, zapravo prije već sam otišla sam posložila stvari u glavi i bila čvrsta u odluci.
Uvijek će se netko naći da će te nešto pitati, šaputati, upirati prstom u tebe i na to moraš biti spremna da će toga uvijek biti. Biti će pitanja i od djeteta.
Što si više pribrana i posložiš si u glavi lakše će tebi biti.

Da se osvrnem sad malo na situaciju o kojoj si pisala.
Žao mi je da je tako kako je s tim miomima ali vjerojatno ima riješenje dok su rekli da možeš u postupak.
Istina imamo mi super doktora ali vidiš kako kod tebe to nitko nije vidio.
Meni je klinika Sistina premoćna što se tiče izgleda, čistoće i uređaja koje posjeduju. Jedino je istina i šteta što još neke stvari ne rade mislim na bolju dijagnostiku PGD itd ali doći će i to na red.

Kako misliš nisi se imala gdje skinuti? Ordinacije su ogromne i imaji paravan koji te odvaja od stola gdje razogvarate i stola za pregled i ginekološke stolice.
Taj paravan mičeš/povlačiš i nitko te ne vidi.
Dr dolazi i radi uzv sjeda na stolicu i okrenut je leđima tom paravanu, vrata su daleko osim ako se nije nešto tu renoviralo. Ti kod tog stola imaš stolicu za odložiti stvari i vješalicu na zidu. U te Ordinacije samo osoblje može ući s karticom kad ju prisloni na senzor. Ali to je osoblje i ti ljudi rade svoj posao, nemojte žene da ovo bilo kome smeta. Pa to je toliko nebitno u svemu ovome.

Mene više smeta ovo njihovo u zadnje vrijeme što baljezgaju oko cijena i što vrte ženama iste protokole a da ne spominjem ovo jedna može platiti samo gotovinom a druga plaća Internet bankarstvo.
To nije u redu....i da se ne dobiju nikakve informacije o embrijima.
Zovite nakon transfera u sobu doktora ili embriologa da vam daju informacije. Pa to im je dužnost a i posao.
Slažem se sa svime. Nakon transfera sam jednostavno rekla sestri da želim pričati s embriolozima - poslali su mi embriologinju koja mi je sve lijepo i dugo objašnjavala i pokazivala rezultate dok sam ležala nakon transfera.

Niste tamo neki objekti i ne budite pasivne, to je vaše tijelo i liječenje i postupci NISU besplatni ni onima koje idu preko HZZO-a - plaćate ih svaki mjesec iz svoje plaće. Imate pravo komunicirati i tražiti što želite.