Citiraj Dot99 prvotno napisa Vidi poruku
Hej cure , ja sam u takvoj gužvi, dok sve posložimo prije odlaska dole. I ja idem sad krajem 10. mj, možda oko 1.11. (trebala bi 29.)

Dr. L. mi je prepisao od drugog dana ciklusa 3x1 estrofem, i to je to, dakle onak zatečena,em mi prvi put, em kako samo to, i ultrazvuk 6. dan ciklusa, to mi u petak. Javim da sam počela sa Estrofemom i tjt, meni još niko nije rekao kada da budem dole. A moram sve organizirati. Tko vam je do odredil, dr.Boban ili dr. L.?Ludim od svega blago rečeno. Ako netko bude tada , može kava !!

I još, niko mi ne odgovara u petrovoj, tko vam endo mjeri, vaša ginekologica ili mpo dr. u Petrovoj?
Dot ti ideš u postupak s donacijom jajne stanice? U tom slučaju ti je protokol sasvim drugačiji od Dalme i ostalih cura koje idu u stimulaciju vlastitih.
Vjerojatno ćeš dobiti još lijekova u terapiji, ali tek kad dođeš u MK na prvi uzv jer se sve ostalo osim estrofema počinje uzimati oko transfera. Meni su rekli sto za start dali samo estrofema, ostalo sam kupila tamo kad su mi rekli što trebam.
U zadnje vrijeme cure koje idu na donaciju js zovu da dođu u Sistinu na cca 12-13 dan ciklusa, a do tad pratiš debljinu endometrija u Hr i javljaš im. Po potrebi, ovisno kakva će debljina biti na prvom mjerenju, će ti povećati ili smanjiti dozu estrofema. Meni su recimo smanjili, a nekim curama koje su ovdje pisale su povećali.