Stranica 115 od 123 PrviPrvi ... 1565105113114115116117 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,701 do 5,750 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Evo rezultata moje konjske stimulacije - 14 jaja izvadili, 5 oplođeno, 2 vratili i 3 zamrznuli. Jako sam zadovoljna s obzirom da su na prvoj folikulometriji u Zg. bile puno lošije prognoze. I da, vraćeno je 2.dan, ne znam zašto, a nema ni veze...ja se pripremila da ću možda čekati do 5.dana, kako su neke cure pričale, ali eto...

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Odlično Alisa,
    Važno da si ti zadovoljna.
    A sad svi skupa držimo fige da se mrvice prime.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Alisa81 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo rezultata moje konjske stimulacije - 14 jaja izvadili, 5 oplođeno, 2 vratili i 3 zamrznuli. Jako sam zadovoljna s obzirom da su na prvoj folikulometriji u Zg. bile puno lošije prognoze. I da, vraćeno je 2.dan, ne znam zašto, a nema ni veze...ja se pripremila da ću možda čekati do 5.dana, kako su neke cure pričale, ali eto...
    Alisa živjeli dvodnevni i da nas razveseliš lijepom betom.
    Super što imaš embrija i za led! Sretno....

Datum pristupanja
    Aug 2022

Početno

Pozdrav, pripremam se za prvi pregled, te me zanima koja je trenutna situacija sa koronom u klinici i za prelazak granice? Da li je potrebno testiranje ili? Hvalaa

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Hvala cure!

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Žene evo opet počela krvarit, dok L mi je bio izbacio aspirin, šta sad ne valja? Sad bi trebala biti 6 tt. Ne znan kome da se sad javim ili sta da radim?

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Ovo je igranje živaca, krv je bila više vodenasta roza, sad je smeđi vodenasti iscjedak. Javila sam se dr. Kaze sutra da obavim ultrazvuk a sutra nedjelja ne znam gdje da ga obavim sutra. Šta vi mislite?

Datum pristupanja
    Aug 2021

Početno

Mozda je najbolje da odes na hitnu, ja kad sam prokrvarila bila je subota navecer i otisla sam na hitnu, tamo su mi napravili ultrazvuk i dali duphaston 4 tablete da odmah popijem i krvarenje se smirilo.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Dobila, sam informaciju da u Petrovoj više ne izdaju Clexane, zbog tog famoznog renoviranja. Na Svetom Duhu ga nikad niti nisam mogla dobiti a sad navodno niti na Vuk Vrhovcu ne daju. Ima li itko od Vas ikakvu informaciju da se negdje može dobiti da ne moram kupovati? Da li možda netko dobivao na recept kod soc. ginekologa? Hvala Vam unaprijed.

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Ja dobijem crni recept i ja ih placam redovno, još ih nijednom nisam dobila.

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Hvala mala85. Kako si ti? Jesi bila na hitnoj ili se sve smirilo?

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Nisam bila na hitnoj, smirilo se.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Domaćica imas pravo da ti clexane propise tvoj soc.ginekolog,ja sam koristila cijelu trudnocu i niti jedan nisam kupila

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Ja nisam imala dokumentaciju da prilozim vec sam pokazala mail od dr L i na osnovu toga su mi propisani,tako nemoj da te uvjeravaju da se nemoze,moze se

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Hvala Iva83, idem danas kod nje pa ću vidjeti. Kad se svi oni ponašaju proizvoljno. Na sv. Duhu mi nikad nisu htjeli dati, a u Petrovoj bez problema. Čak ni bolnice nisu usklađene a kamoli ovi u domovima zdravlja. Nadam se da će mi dati.
    Mala85, drago mi je zbog tebe. Neka sve ostane kako treba.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Cure, doktori iz MK vam onda propisuju terapiju cijelu trudnoću?

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Ja sam se dr L javila nakon prvog uzv. Rekao mi je do kada bi trebala koristiti Utrogestan, sve ostalo mi je ukinuo. Kako sam prestala ići kod svog mpo dr tako više ni s njim ne komuniciram oko trudnoće i terapija.
    U prijašnjim situacijama mi je znao reći kada da se javim ali sad zadnji put nije rekao da se moram javljati pa sam ja shvatila da je to to.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Ne, ne mogu te oni pratiti kroz cijelu trudnoću... Trebaš odabrati ginekologa/icu u Hr tko će te pratiti (to ne mora biti i često nije mpo-ovac)...i obavezno dati sve, baš sve informacije o postupku i terapiji... pogotovo NE skrivati info o donaciji jer za neke situacije i kasnije eventualne terapije u nepredviđenim situacijama ili komplikacijama to može biti ključno (ja sam konkretno imala takvu situaciju u kasnijoj trudnoći)...

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Domacica,oni sami nece ti ni reci,bar je kod mene tako bilo,ja nebih ni znala da mi teta koja radi u ljekarnoj nije rekla recite dr da imate pravo na recept i tako sam onda i postupila,neckao se,al sam rekla da znam da imam pravo i na kraju je napisao recept..kao da sve daju iz svog djepa nedaj Boze

Datum pristupanja
    May 2017

Početno

Iva83, ne daju. Otkantala me i soc ginekolog i opća praksa. Odustala sam, kupila i mir. Samo se uzrujam...
    Da ima neki zakon di to piše pa da joj stavim na stol, ali ne da mi se više....

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Domacica,a bas mi je zao,vjerovatno ima,samo mi nemozemo do toga..nisu uredu ,da netko dobije,netko ne ,a kad duze koristis nisu to bas mali novci

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Alisa i mala kako ste?

Datum pristupanja
    Nov 2021

Početno

Ja sam trenutno ok. Kako kad, često sam užasno jako umorna (ne znam od čega) da nemam snage za ništa i tijelo mi se počne tresti ali ovako sam ok.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Ja sam isto dobro. U iščekivanju dana D za vaditi betu. Sad sam 7 dnt dvodnevnih. Uzela sam i bolovanje da se ne stresiram ma poslu bar ovih tjedan dana. Vježbam karakter da ne uđem u laboratorij do sljedeće srijede.

Datum pristupanja
    Jun 2022

Početno

Sretnooo cureee !!! Nadam se da cu uskoro docekat poziv od Bobana da su stigla jajasca iz Ukraine pa da krenem i ja napokon u postupak. Ubi me vise ovo cekanje.
    Posljednje uređivanje od Lucius : 01.12.2022. at 17:57

Datum pristupanja
    Oct 2022

Početno

Citiraj Lucius prvotno napisa Vidi poruku
    Sretnooo cureee !!! Nadam se da cu uskoro docekat poziv od Bobana da su stigla jajasca iz Ukraine pa da krenem i ja napokon u postupak. Ubi me vise ovo cekanje.
    Pozdrav Lucius,
    evo i ja nestrpljivo iscekujem poziv od B.,
    meni je receno da mogu materijal ocekivat oko 15.12, kada je tebi najavljeno?

Datum pristupanja
    Jun 2022

Početno

Isto tako mi je receno, sredina ili kraj 12 mj. u 10 mj sam imala prvi pregled, od tad do sad kao da je prosla cijela vjecnost. Ti isto cekas js?

Datum pristupanja
    Oct 2022

Početno

Isto tako mi je receno, sredina ili kraj 12 mj. u 10 mj sam imala prvi pregled, od tad do sad kao da je prosla cijela vjecnost. Ti isto cekas js?
    Isto u 10 mj. prvi pregled, idem na donaciju sjemena.

Datum pristupanja
    Sep 2022

Početno

Ja isto cekam poziv taj
    Isto bi trebali u drugoj polovici 12 mj doc materijali. I onda valjda u 1mj transfer.
    Ako koja bude tada dole mozemo kavu popiti

Datum pristupanja
    Jun 2022

Početno

Nadam se da ćemo uskoro pakirati kofere i kupovati karte.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ja sam isto dobro. U iščekivanju dana D za vaditi betu. Sad sam 7 dnt dvodnevnih. Uzela sam i bolovanje da se ne stresiram ma poslu bar ovih tjedan dana. Vježbam karakter da ne uđem u laboratorij do sljedeće srijede.
    Alisa jel čekaš srijedu ili si možda radila test?
    Danas si 12 dnt jel tako?

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Hej, nisam vadila betu, čekam srijedu, ali sam radila test. Vidi se neka slabašna crtica. 12. dnt je....i sad zabrijavam da je crta preslaba za taj dan ..ah, mozak na hormonima. :/
    Posljednje uređivanje od Alisa81 : 05.12.2022. at 18:10

Datum pristupanja
    Oct 2022

Početno

Hej, nisam vadila betu, čekam srijedu, ali sam radila test. Vidi se neka slabašna crtica. 12. dnt je....i sad zabrijavam da je crta preslaba za taj dan ..ah, mozak na hormonima. :/
    pozzz Alisa81,
    ja vjerujem u tu slabasnu crticu

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Alisa baš me veseli pa i slabašna crtica. Ipak su to dvodnevni embriji a i ovisi koji si test radila, dal je bila 10 ili 25 miu osjetljivost.
    Najbolji su ti Gravignost ultra i Geratherm....daleko najpouzdaniji testovi.
    Ali ako imaš još testova ponovi sutra pa ćeš vidjeti dal tamni.
    Moja beta za 12 dan je bila po njihovoj procjeni visoka za dvodnevne pa je Boban mislio i da su se oba primila.
    Na uzv je od prvog dana bila jedna GV.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Koristila First sign iz Bipe. Jutros je bila jednako slaba kao zadnja 3 dana (brine me to što se boja ne miče, kakvi god testovi bili).
    Ali došla je i beta - 85 na 13dnt dvodnevnih. Po tablicama da je ok brojka. Bit ću mirna tek u četvrtak nakon 2.bete.
    LaraLana, da, tvoje su brojke bile baš lijepe.
    Posljednje uređivanje od Alisa81 : 06.12.2022. at 16:16

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Koristila First sign iz Bipe. Jutros je bila jednako slaba kao zadnja 3 dana (brine me to što se boja ne miče, kakvi god testovi bili).
    Ali došla je i beta - 85 na 13dnt dvodnevnih. Po tablicama da je ok brojka. Bit ću mirna tek u četvrtak nakon 2.bete.

Alisa sretno danas!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Alisa jel došla nova beta?
    Posljednje uređivanje od LaraLana : 08.12.2022. at 13:55

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Da, stigla je, nažalost ništa. 88 je.

Datum pristupanja
    Oct 2021

Početno

Alisa žao mi je!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Da, stigla je, nažalost ništa. 88 je.
    Jojjj te biokemijske
    Alisa žao mi je al je dobra stvar zapravo i biokemijska jer je došlo do implantacije a i imaš još 3 embrija koja te čekaju i vjerujem da ćeš što prije ići po njih.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Boban se baš ne osvrće na to što stoji beta, kaže neka nastavljam terapiju i ponovim danas ili sutra. A ponovit ću, makar mi je sve jasno.....da, barem imam smrzliće pa ću što prije po njih...makar me to još me tješi, ali valjda bude.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Boban se baš ne osvrće na to što stoji beta, kaže neka nastavljam terapiju i ponovim danas ili sutra. A ponovit ću, makar mi je sve jasno.....da, barem imam smrzliće pa ću što prije po njih...makar me to još me tješi, ali valjda bude.
    Alisa a što kaže dr. Lazarevski? Mislim da je on odgovoran za nastavak terapije ako i kako treba.
    Jesi ponovila betu?

Datum pristupanja
    Aug 2022

Početno

Cure, jeste li odmah nakon povratka sa prvog pregleda slale dokumentaciju za povrat putnih troškova? Ako mi netko može pomoći, što točno treba poslati, tj ima li neki obrazac koji treba popuniti i priložiti uz karte?
    Hvala!

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Drage cure,
    nama je nakon proslogodisnjeg,uspesnog,transfera ostalo jos 5 zamrznutih embriona.Mi smo javili klinici da ih uniste jer nam je ova mala lutkica dovoljna za ovaj zivot.
    Ovim se odjavljujem sa ovog foruma i zelim da se zahvalim svima vama na ogromnoj podrsci tokom nase borbe za potomstvo.Veliko hvala LariLani koja uvek nadje vremena da odgovori i da podrzi.
    Ne odustajte,borite se do kraja i ostvarenja cilja.
    Puno srece svima i da sto pre zagrlite vase,male,srećice i puno zagrljaja i poljubaca od mene i male koja je napunila 7 meseci.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Vadila sam ju tek danas da ju vidim da pada da budem mirna, ali se povećava - iznosi 164 (poduplala se, ali od četvrtka) Čekam odgovor doktora Popovića što dalje....utorak 82, četvrtak 88, sad 164.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Senka, ajme koje sreće pa da ti ostane višak materijala, a ti ostvarila što si htjela.
    Uživajte i sretno vam bilo u životu.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Sutra moram na UZV.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Senka43 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure,
    nama je nakon proslogodisnjeg,uspesnog,transfera ostalo jos 5 zamrznutih embriona.Mi smo javili klinici da ih uniste jer nam je ova mala lutkica dovoljna za ovaj zivot.
    Ovim se odjavljujem sa ovog foruma i zelim da se zahvalim svima vama na ogromnoj podrsci tokom nase borbe za potomstvo.Veliko hvala LariLani koja uvek nadje vremena da odgovori i da podrzi.
    Ne odustajte,borite se do kraja i ostvarenja cilja.
    Puno srece svima i da sto pre zagrlite vase,male,srećice i puno zagrljaja i poljubaca od mene i male koja je napunila 7 meseci.
    Senka dušo draga svu sreću vam želim i uživajte u svakom trenutku

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Vadila sam ju tek danas da ju vidim da pada da budem mirna, ali se povećava - iznosi 164 (poduplala se, ali od četvrtka) Čekam odgovor doktora Popovića što dalje....utorak 82, četvrtak 88, sad 164.
    A kod dr. Popovića si......osluškuj simptome jer znaš ako si pratila kako je kod Dalmal bilo.
    Dobro je što sutra ideš na uzv. Javi se svakako.

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Nadam se Alisa da nije ko kod mene i da ćeš nas razveseliti. Obzirom da je beta ispod 1000 moguće je da ti ništa ne vide, bilo u maternici bilo van nje (što nije!!!). Tako da te ne iznenadi. Kod mene su vidili vanmaterničnu tek nakon šta je beta skočila iznad 1000, 27.dan nakon transfera dvodnevnog.
    Držim ti fige da je problem u nekom lučenju hormona i da je trudnoća uredna

Pap mislim da što se tiče korone nema nikakvih restrikcija. Ni za ulazak ni izlazak iz zemlje. Maska u avionu i klinici i to je to. Ako netko zna više nek me ispravi.

Senka sretno. Uživaj u svojoj curi

Ja putujem u četvrtak, postupak pred sam Božić nadam se da će donijeti sreću najveću

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •