Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Afrodita06 prvotno napisa Vidi poruku
    Sushi hvala ti na savjetima. Posebno će dobro doći obzirom da moja soc.gin. je vrlo ležerna prema mojoj trudnoći, ništa naročito posebno za pratiti (po njoj).
    Za sada sam bez tegoba što se tiče guk i tlaka ali tek sam 16. tjedan. Vidjeti ćemo što će Hafner reći sutra.
    Panorama i dalje kaže da ne može analizirati krv u slučaju donacije ali donacije jajnih stanica a ne spermatozoida.
    A ja sam bila na donaciji spermatozoida i imam 36, što nije ni malo godina. Bolje da se izpregledam pa ću barem biti mirnija.
    I dalje mi nije jasno zašto samo Panorama ne radi pretragu ako se radi o donaciji js, svi ostali ju normalno rade.

Što se praćenja trudnoće tiče, ako ti je primarna ginekologica preležerna, uvijek možeš pratiti trudnoću u bolnici, što bih ti i savjetovala. Blizanačke trudnoće se same po sebi (a pogotovo s viškom kg majke) smatraju apriori visokorizičnima i bolničke ambulante ih tako i tretiraju od početka - što ukratko znači da ćeš dobiti iskusnijeg liječnika da te prati, što je super
    Ja sam vodila trudnoću paralelno od 6tt u bolnici (Merkur) i kod mog mpo liječnika.

Da ne odem dalje u offtopic, čuvaj se i sretno! Bit će sve ok
    Posljednje uređivanje od sushi : 05.01.2023. at 17:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •