Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2024

Početno

Drage cure,
    Ja sam nova na forumu i ukrako cu opisati svoj put. Imam 43 god. i nakon 2 spontana, 3 inseminacije i 3 IVF-a, moj suprug i ja odlucili smo se na donaciju jajnih stanica. Razlog tome su moje godine i kvaliteta mojih j.s., te samim time i mali postotak šanse da ostanem trudna (Doktor je rekao 5 %). Trenutno smo u istrazivanju poliklinika u Pragu i Makedoniji, i jako tesko nam je donijeti odluku koja klinika bi bila najbolja za nas. Zbog toga bih bila jako zahvalna, ako je netko nedavno bio na donaciji jajnih stanica u Makedoniji, da podijeli sa mnom svoja iskustva putem teleofna ili maila. HVALA

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj MimiLila prvotno napisa Vidi poruku
    Drage cure,
    Ja sam nova na forumu i ukrako cu opisati svoj put. Imam 43 god. i nakon 2 spontana, 3 inseminacije i 3 IVF-a, moj suprug i ja odlucili smo se na donaciju jajnih stanica. Razlog tome su moje godine i kvaliteta mojih j.s., te samim time i mali postotak šanse da ostanem trudna (Doktor je rekao 5 %). Trenutno smo u istrazivanju poliklinika u Pragu i Makedoniji, i jako tesko nam je donijeti odluku koja klinika bi bila najbolja za nas. Zbog toga bih bila jako zahvalna, ako je netko nedavno bio na donaciji jajnih stanica u Makedoniji, da podijeli sa mnom svoja iskustva putem teleofna ili maila. HVALA
    MimiLila samo da te obavijestim - moraš imati bar 10 objava na forumu kako bi mogla slati i primati privatne poruke.

Inače - je baš šteta za sve koje čitaju da iskustva ostaju na telefonu ili mailu, dostupan samo 1 osobi, ali razumijem i razloge.
    A isto tako vam mogu samo preporučiti da se uključite i u Roda Facebook grupu:
    RODA PLODNOST

u njoj možete dobiti pregršt informacija iz prve ruke o postupcima, bilo iz HR ili inozemstva.

Datum pristupanja
    Oct 2023

Početno

Bok MimiLila, javljem ti se ako si u međuvremenu nešto saznala, budući da sam i ja isto na početku, u sličnoj poziciji. Također razmišljamo o Makedoniji, jer pretpostavljamo da je najpristušačnija za plaćanje nama koji si se sami financiramo. Zna li netko drugi odgovoriti - da li je u Makedoniji moguće dobiti svježe doniranu jajnu stanicu ili smo smrznutu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •