Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Romer-First class plus

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja imam tu stolicu i meni je bila ok, koristila je u obrnutom smjeru do 14 mjeseci a kod vecine jaja to ne bi bilo moguce jer beba ipak preraste.
    Ovo s ucvrscivanjem bas i ne kuzim... ja nisam vidjela da jaja imaju te kopce za pojaseve (bar ne ona od frendica koje sam vidjela) a kod mene u autu je ionako nemoguce zatgnuti pojas jer je uvijek labav dok auto ne pocne naglo kociti. Ali tada je mislim cak bilo dobro sto je velika i teska, jer su se pojasevi blokirali svaki puta. Mi bi smo je jos dodatno sa naslonom prednjeg sjedala blokirali na straznjoj klupi... Dodatna prednost je bila sto beba i unazad sjedi jako visoko, tako da se nikada nije bunila jer je imala dobar pogled, a mislim i da je udobna jer uvijek spava cim je malo dulja voznja...

cowgirl avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ja imam tu stolicu i meni je bila ok, koristila je u obrnutom smjeru do 14 mjeseci a kod vecine jaja to ne bi bilo moguce jer beba ipak preraste.
    Ovo s ucvrscivanjem bas i ne kuzim... ja nisam vidjela da jaja imaju te kopce za pojaseve (bar ne ona od frendica koje sam vidjela) a kod mene u autu je ionako nemoguce zatgnuti pojas jer je uvijek labav dok auto ne pocne naglo kociti. Ali tada je mislim cak bilo dobro sto je velika i teska, jer su se pojasevi blokirali svaki puta. Mi bi smo je jos dodatno sa naslonom prednjeg sjedala blokirali na straznjoj klupi... Dodatna prednost je bila sto beba i unazad sjedi jako visoko, tako da se nikada nije bunila jer je imala dobar pogled, a mislim i da je udobna jer uvijek spava cim je malo dulja voznja...
    U tome i je stvar, jer BeSafe npr. možeš učvrstiti u suprotnom smjeru u svakom autu da ne mrda ni milimetra bez obzira da li je isofix ili ne.
    Znam da jaje nema kopče, ali od kombinirane sam očekivala nekakav sistem učvršćivanja.
    First Class sam kupila da ju i u tuđim autima mogu voziti u suprotnom smjeru do 13kg (koliko ima sada) ali to nije bilo moguće. Već par mjeseci nema šanse da stane u suprotan smjer, a i AS se ne može super zategnuti, ako auto nema "neotpuštajuće" pojaseve.
    Točno je da je čvrsta i teška i to mi je super, ali se zapravo dosta kratko koristila u suprotnom smjeru.
    Učvršćivanje sjedalom auta nema nikakvog smisla, jer u sudaru sjedalo auta također leti naprijed.
    U biti sam ja očekivala, zbog iskustava sa BeSafe da će i ostale kombinirane biti na toj razini, ali zato je valjda i razlika u cijeni .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •