Stranica 12 od 40 PrviPrvi ... 2101112131422 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 1991

Tema: Odbrojavanje

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo drage moje, kao što znate ja sam pred 4 dana prijavila negativan test, test ponovila jučer - ponovno negativan... danas na 15dpt vadila betu, beta = 49
    Zvala sam humanu i sestra me je otpirjala da zašto nisam radila ß kad su mi rekli, a to je 4.3. i da tada napravim betu i da se javim.
    ...mene zanima je li neko imao slično iskustvo... da je ß 15dpt bila tako mala??
    Znam da je tu na forumu bio neki link za praćenje vrijednosti ß pa ako netko zna nek ga pliz stavi.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani82 nemam pojma šta bi to značilo, ali ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pusa i javi obavezno!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Miki76 BRAVO i BRAVO, ČESTITAM
    crvenkapica77 ~~~~~~~~za dobitan AIH; evo i rodine beta tabele: http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2157 ali cure od T iskustva znat će i bolje reči.
    fatamorgana super za start i ~~~~~~za dobitan postupak. Krenulo je dobro. I moj endo je 6. dan bio sl. debljine 5,5 mm - to je ok.
    marti_sk ... nema te baš puno, šaljem ~~~~~za tvoje aktivnosti.
    mare41~~~~~za veliki + iz kućne radinosti.

snow žao mi je

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

dani82 . Ovo jaaaaako dobro zvuči. Dosta cura je imalo manju betu, reči će ti npr. Ginger.... Pogledaj rodine beta vrijednosti, maloprije sam stavila link. SRETNO i puuuno~~~~~~~za duplanje bete!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Koliko ja vidim po ovoj tabeli Dani moglo bi biti sve ok, malo je ispod prosjeka koji je 59 za 15 dpt ali je u granicama, pogledaj koliko je donja granica.
    Ja bih na tvom mjestu ponovila betu za par dana da vidim jel se pravilno dupla, jer tko će sad dočekati 4.3.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tiki_a već sam pogledala ove vrijednosti, ali tnx... ali bilo je negdje baš di se upiše beta pa dobiješ nekakvu analizu (ili je to bilo za duplanje )

Ginger javi mi se sa svojim iskustvom

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih na tvom mjestu ponovila betu za par dana da vidim jel se pravilno dupla, jer tko će sad dočekati 4.3.
    Ma joj, možda najbolje da čekam četvrtak, ja ti nisam iz Ri nego sa otoka i jako mi je komplicirano trčat u Ri i vraćat se na posao... a i na humanoj su me oprale da kud brzam, atko da ću otić u četvrtak i gotovo....

Tiki_a tnx!!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dani82 ja ti od srca želim da je to beta kojoj su vrijednosti ok za trudnoću.....ajme ma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da to bude trudnoća!
    Prema tome da smo imale isti dan transfer moja Beta ogroooooooomna, ajooooj!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

dani82 definitivno je teško izvući neki pametan zaključak na osnovu jedne bete... ponovi za 2 dana pa ćeš vidjeti da li se dupla kako treba. ima jedna cura iz vinogradske kojoj je beta 12dpt bila 37, 14 dpt 66 a onda 18dpt 250 i doktor ju uredno naručio na trudnički uzv, beta je mala ali se pravilno dupla i to je najvažnije. Sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani82 moj ti je savjet,bas kako bi ja napravila za sebe da cekas taj 4.3 znam da nije lako i da napravis tada kako ti je i receno...SRETNO!!!!!!

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

dani, beta je pozitivna a ja ti zelim da sljedeci put kad je vadis bude bar sa tri znamenke

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Dani82, povratak otpisanih !! Pa to je prekrasno, , rasti, beto, rasti~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Dani vidi kako budeš mogla ja znam za sebe da ne bih mogla izdržati od radoznalosti, ako ti je radi posla možeš i privatno u Medico izvaditi popodne, sretno

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    dani, beta je pozitivna a ja ti zelim da sljedeci put kad je vadis bude bar sa tri znamenke
    I ja ti od srca želim da beta bude sa tri znameke i da se sve dalje školski odvija.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    ,,,,,,,,,,,,,i ja mislim da cu ovaj put raditi betu.......uzela sam uputnicu od dr. samo ne znam kako to ide....kad moram doci ,rano?na taste se vadi krv? kad budu nalazi gotovi??kolika beta mora biti najmanja za T.
    ne moraš na tašte, a kada ćeš vaditi i kad su nalazi ovisi o laboratoriju. kad ideš privatno, svejedno kada i sve je gotovo isti dan, u bolnicama se obično ujutro vadi, a oko 14 h rezultati.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala cure na savjetima i vibricama... ja se iskreno ne nadam previše, ali čuda su uvijek moguća... izvještavat cu vas

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo drage moje, kao što znate ja sam pred 4 dana prijavila negativan test, test ponovila jučer - ponovno negativan... danas na 15dpt vadila betu, beta = 49
    Zvala sam humanu i sestra me je otpirjala da zašto nisam radila ß kad su mi rekli, a to je 4.3. i da tada napravim betu i da se javim.
    ...mene zanima je li neko imao slično iskustvo... da je ß 15dpt bila tako mala??
    Znam da je tu na forumu bio neki link za praćenje vrijednosti ß pa ako netko zna nek ga pliz stavi.
    Moja beta 15 dtp je bila 19 i dr.je rekao da nastavim sa terapijom. Nakon dva dana je narasla na 48.. dva dana iza toga je narasla na 84 i nakon toga je počela padati...kažu biokemijska trudnoća.
    Evo to je moje iskustvo. Nadam se da će tvoja beta samo rasti...

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

dani82 pa ovo bi mogla biti kasnija implantacija
    moja beta je 11dpt (trodnevni zametak) bila 51,9
    pravilno se duplala i sad gnjavi tatu u sobi jer ne želi zaspati
    jest da sam poslije imala hematom i krvarenja, al to nema veze s betom

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

To će na kraju biti jedna lijepa trudnoća!!!!
    Do 4.3. beta može biti i 500...
    Eto,zato ja ne radim te lažljive testove

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Miki76 čestitam
    Dani draga, biti če sve oki doki. Evo vibrica ~~~~~~~~~~~~~~ i da nam budeš malo pozitivnija

Ni ja više neradim testove. Makar i da moram čekat 20dana čekat ču ali test više ne radim. Vjerujem samo beti
    Posljednje uređivanje od kika83 : 26.02.2010. at 21:47

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

čestitam svim novim trudnicama ,dani82 ne gubi nadu možda si stvarno prerano izvadila betu i napravila test,još malo strpljenja premda je teško !!!!!!!!! Ja se prijavljujem za sutrašnju punkciju,koja nije obećavajuća jer je već 19 dan,ali šta bude. Da li je neka od vas vadila stanice tako kasno i da je došlo do trudnoće ????

Lambi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

dani28 moja beta 11dpt trodnevnog zametka bila 40 tako da sam plačuć trćala dr B.da pitam dali će sve biti uredu jer mi se brojka činila jako mala ,na što je on rekao da mi čestita da sam trudna (još mi te riječi odzvanju u ušima ,bilo je nestvarno...)i da nema pravila da je imao trudnoču sa betom od 27 koja je išla školski , bitno je pravilno duplanje koje sam ponovila tek za 4 dana i iznosilo je 172
    eto ja ti šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude dobro

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dani82....prema ovim gore iskustvima što čitam ja ti samo mogu reći da si trudnica....i nadam se da će se beta pravilno duplati jer ti i ja smo suđene da ležimo na porodu jedna pokraj druge....

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

dani82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je to to
    miki76 čestitam od srca
    diabolica kakva beta wow

ma super cure moje ipak se nešto pokrenulo

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

dani82 čitam sva ova iskustva i sve mi to tvoje više miriši na jednu lijepu školsku trudnoću
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Joss avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Miki 76 čestitam ( još od kave si mislim što je s tobom...) ma divno!!!
    Diabolica,Vinalina, Dani82 čestitam.
    Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prijavljujem se na listu femarki - klinika CITO. Danas prvi dan m. i od sutra femara, 04.03. prvi UZV i onda vas izvještavam dalje.
    Svim curama u postupku vibre ~~~~~~~~~~~~~~, a trudnicama želim ugodnu i bezbrižnu trudnoću.
    Nisam dugo pratila odbrojavanje, pa ću kasnije malo bolje pročitati i vidjeti tko je u kojoj fazi. Sad moram leći jer sam iz noćne smjene, ali morala sam ovo javiti na sva tri za mene aktualna topica što ću kad sam happy

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Dani82 malo kasnim, ali ja stvarno mislim da je bitnije da se beta dupla, nego kolika je.....pa sve ovisi o tome kad je tebi bila implatacija.....a to nitko ne zna , zato drž se ženo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje i betu veliku ko kuća

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Miki76 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam puno pisala o ovom svom postupku iz čistog praznovjerja (da ne ureknem previše pričajući), ali mislim da se sada moram javiti jer...
    Moja beta 12dpt, 15 dpo je 317,9 !!!
    Jeeee!!
    Oduševljena sam!!!

Čestitam od srca .... uživaj u trudnoći!!

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Dani82, ne gubi nadu, imala sam i ja svoju priču sa niskom betom koja je završila rođenjem moje male curke!
    Držim fige da je tvoja priča s takvim krajem upravo započela!!!
    Drži se

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

jutro!
    vani prekrasan sunčan dan, a ja neke žblj volje
    opet me živcira optimizam sviju oko mene... znam da misle najbolje, al ne mogu si pomoći...
    mislim si - pa kolika bih sretnica trebala biti da uspijemo odmah u prvom pokušaju za drugu bebu
    onda sam išla mjeriti temperaturu, a ona skroz niska kao i inače pa mi se čini da se ništa ne događa...
    ah, zabrijala sam totalno... sorite... doma se nesmijem tak jadati, pa nastradate vi...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ginger ~~~~ i
    duba13, javi kako je prošla punkcija

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ginger, meni je najljepši naslov na ovom forumu "trudilice za drugu bebu"!
    Ja nikako da dođem do tamo... mislim da niš ni od ovog mog trećeg pokušaja..

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

rikikiki kakva je to ljepotica kako su kupa šmizla mala, joooooj, tak sam zasuzila.....predivna je

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

punkcija prošla dosta bezbolno,dobili smo tri stanice,taman dovoljno,sad treba čekati hoće li doći do oplodnje !!!!

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Cure,
    Puno vam hvala svima na ovolikim čestitkama, stvarno im se nisam nadala, pogotovo što inače nisam baš prisutna na odbrojavanju...
    Ja danas ponovila betu nakon dva dana, danas je 818,2 na 14 dpt!!!

Diabolica, Vinalina, vama također čestitke od srca!

Dani82, navijam da se beta nastavi pravilno duplati...ako ti zafali, uzmi slobodno malo od mene, ja je imam više nego dovoljno!!

Ostalim curama šaljem puno trudničkih ~~~~~~~~~~~~~~ za bete, transfere, punkcije, skorašnje postupke....

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

1. mj.2010
    NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
    Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
    ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
    Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
    marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)

2. mj.2010
    Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
    Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
    Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
    DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
    Duga56 – 2 IVF
    Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
    nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
    blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
    diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
    Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
    Miki76 – 3 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X AIH, 2X stimulirani IVF)

Naša lista
    Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
    dani82 – β 49, jos ~~~~~~ za 04.03
    Kandela – 17.02
    larivan1 – 17.02
    jadra – 20.02
    Mia Lilly – 01.03
    ž od milivoj73 – 05.03
    Tikica_69 – 05.03
    Rozalija – 03.03
    Ti – 03.03
    Suzanaab – 04.03
    luna1 – 08.03
    Ginger – 05.03
    barbyRI – 11.03
    mazica79 – 05.03
    malena2 – 08.03
    vita22 – 12.03
    Arkica – 11.03
    crvenkapica77 – 11.03
    bugaoo – 08.03
    snjezan@gmail.com – 06.03
    tantolina – 08.03
    Iva Mia 2009-08.03

Čekalice (F)ET
    Tuzna (FET) – 05.03

Čekalice punkcije
    maca2 – 01.03

AIH, Prirodni IVF,ICSI
    lastavica1979
    m arta
    modesty4-15/16.02
    Venera3

Pikalice
    duba13
    goa
    ia30
    ketyy
    weather
    Kikla123
    AuroraBlu
    Fatamorgana
    ines31
    zvijezdica2
    Zuzu

Klomifenke/Femarke
    Ninaos
    Ela28
    vesnare
    mia74
    sivka

Šmrkalice i ostale supresije
    taca70
    Gizmos
    micek

On-GO
    pčelica2009
    enca77
    Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za zimske pahuljice
    Deja2, , nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, kinki, skandy, mia, fritulica1, ninatz, LO, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, trunčicabalunčica, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, Sandric, franka76, kata1, anđeo sa neba, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, amly, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, Iberc, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, MAJONI974, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, SUZY75, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, bublica3, Bea, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Natalina, , Dim, Capka, n&a, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, adriana_d, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, gargamelica, regina78, Čupko1, pimbli, nataša, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ogla, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, Jim, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mimimuc, mala garava, Aurora*, loks, Teodora, sbonetic. Klara, nokia, Ici, Šiškica, Coolerica, Vali, Splicanka, Mali Mimi, Mmaslacak, Draga,Aleksandraj, Kaća, tisa, Cannisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Majoni974, Romanica, Kika83, Točkalica, sanja1 F, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Marnie, Karla 1980, Anana1, Ameli, Narnija, Natica, kiara79, Elena-mk, Blekonja, osijek, marta7, Pinky, Missy, ivana83, bubble_71, ivica_k, yasmina, amellee, nina1, gupi51, tiki_a, sivka, mare41, betty, Korny77, Tlatincica, AnneMary, Vikki, Gabi25, Cranky, Juliette, ninocka28, pinny, Zeena, vojvođanka, issa11, Snow.ml, sara38, Marina27

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ginger ..a i nasmijala si me...samo ti nas gnjavi ...puno~~~~~~za tvoje mrvice
    marti_sk
    Miki76 bravo za lijepu betu!
    Cure od pukcije ~~~~~~za dobre zametke
    mare41

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Dani82- jedna cura je 15.dpt imala betu oko 59,a za tjedan dana 950 i na kraju su bili blizanci,tako da je sve moguće

Ordep avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

dani82 draga meni je beta 11 dan od transfera blastocista bila svega 31.5 pa se nastavila duplati i sad je jedan maleni tu pored mene. nadam se da će kod tebe biti isti scenarij~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    svima velika pusa od nas dvoje.tata nam radi po cijele dane pa se nas dvoje sami zabavljamo)

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Dani82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ saljem ti brdo vibrica za tvoju betu.....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za turbo betu!

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Od se nadam pozitivnim razultatima za sve čekalice jer nam na žalost vrli ministar (očito uz blagoslov premijerke) maxmimalno otežava put do toliko željene djece.....
    Svakako pročitajte jer se odnosi na sve vas koji ste u MPO vodama (nisam OT jer je ovo nova faza odbrojavanja):

http://www.novilist.hr/Vijesti/Novos...-na-pacij.aspx

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa Vidi poruku
    Od se nadam pozitivnim razultatima za sve čekalice jer nam na žalost vrli ministar (očito uz blagoslov premijerke) maxmimalno otežava put do toliko željene djece.....
    Svakako pročitajte jer se odnosi na sve vas koji ste u MPO vodama (nisam OT jer je ovo nova faza odbrojavanja):

X i dodajem

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

X Sramota!!!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kuham fiiinu jutarnju
    Čekalice bete ~~~~~~~+
    dani28 za lijepi rast bete~~~~~~
    Svima

lucija83 avatar
    Datum pristupanja