Miki76 BRAVO i BRAVO, ČESTITAM
crvenkapica77 ~~~~~~~~za dobitan AIH; evo i rodine beta tabele: http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2157 ali cure od T iskustva znat će i bolje reči.
fatamorgana super za start i ~~~~~~za dobitan postupak. Krenulo je dobro. I moj endo je 6. dan bio sl. debljine 5,5 mm - to je ok.
marti_sk... nema te baš puno, šaljem ~~~~~za tvoje
aktivnosti.
mare41~~~~~za veliki + iz kućne radinosti.
snow žao mi je![]()
dani82. Ovo jaaaaako dobro zvuči. Dosta cura je imalo manju betu, reči će ti npr. Ginger.... Pogledaj rodine beta vrijednosti, maloprije sam stavila link. SRETNO i puuuno~~~~~~~za duplanje bete!
Koliko ja vidim po ovoj tabeli Dani moglo bi biti sve ok, malo je ispod prosjeka koji je 59 za 15 dpt ali je u granicama, pogledaj koliko je donja granica.
Ja bih na tvom mjestu ponovila betu za par dana da vidim jel se pravilno dupla, jer tko će sad dočekati 4.3.
Tiki_a već sam pogledala ove vrijednosti, ali tnx... ali bilo je negdje baš di se upiše beta pa dobiješ nekakvu analizu (ili je to bilo za duplanje)
Ginger javi mi se sa svojim iskustvom![]()
Tu ima još neka teta beta: http://betabase.info/showBasicChart.php?type=Single
dani82 definitivno je teško izvući neki pametan zaključak na osnovu jedne bete... ponovi za 2 dana pa ćeš vidjeti da li se dupla kako treba. ima jedna cura iz vinogradske kojoj je beta 12dpt bila 37, 14 dpt 66 a onda 18dpt 250 i doktor ju uredno naručio na trudnički uzv, beta je mala ali se pravilno dupla i to je najvažnije. Sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dani82 ja ti od srca želim da je to beta kojoj su vrijednosti ok za trudnoću.....ajme ma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da to bude trudnoća!
Prema tome da smo imale isti dan transfer moja Beta ogroooooooomna, ajooooj!
dani82 moj ti je savjet,bas kako bi ja napravila za sebe da cekas taj 4.3 znam da nije lako i da napravis tada kako ti je i receno...SRETNO!!!!!!
dani, beta je pozitivna a ja ti zelim da sljedeci put kad je vadis bude bar sa tri znamenke![]()
Dani82, povratak otpisanih!! Pa to je prekrasno,
, rasti, beto, rasti~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Dani vidi kako budeš mogla ja znam za sebe da ne bih mogla izdržati od radoznalosti, ako ti je radi posla možeš i privatno u Medico izvaditi popodne, sretno
Hvala cure na savjetima i vibricama... ja se iskreno ne nadam previše, ali čuda su uvijek moguća... izvještavat cu vas![]()
dani82pa ovo bi mogla biti kasnija implantacija
moja beta je 11dpt (trodnevni zametak) bila 51,9
pravilno se duplala i sad gnjavi tatu u sobi jer ne želi zaspati
jest da sam poslije imala hematom i krvarenja, al to nema veze s betom
To će na kraju biti jedna lijepa trudnoća!!!!
Do 4.3. beta može biti i 500...
Eto,zato ja ne radim te lažljive testove
dani28 moja beta 11dpt trodnevnog zametka bila 40 tako da sam plačuć trćala dr B.da pitam dali će sve biti uredu jer mi se brojka činila jako mala ,na što je on rekao da mi čestita da sam trudna (još mi te riječi odzvanju u ušima ,bilo je nestvarno...)i da nema pravila da je imao trudnoču sa betom od 27 koja je išla školski , bitno je pravilno duplanje koje sam ponovila tek za 4 dana i iznosilo je 172
eto ja ti šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude dobro![]()
![]()
Miki76 čestitam![]()
Dani draga, biti če sve oki doki. Evo vibrica ~~~~~~~~~~~~~~ i da nam budeš malo pozitivnija
Ni ja više neradim testove. Makar i da moram čekat 20dana čekat ču ali test više ne radim. Vjerujem samo beti![]()
Posljednje uređivanje od kika83 : 26.02.2010. at 21:47
čestitam svim novim trudnicama,dani82 ne gubi nadu možda si stvarno prerano izvadila betu i napravila test,još malo strpljenja premda je teško
!!!!!!!!! Ja se prijavljujem za sutrašnju punkciju,koja nije obećavajuća jer je već 19 dan,ali šta bude. Da li je neka od vas vadila stanice tako kasno i da je došlo do trudnoće ????
Dani82....prema ovim gore iskustvima što čitam ja ti samo mogu reći da si trudnica....i nadam se da će se beta pravilno duplati jer ti i ja smo suđene da ležimo na porodu jedna pokraj druge....
![]()
dani82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je to to
miki76 čestitam od srca
diabolica kakva beta wow
ma super cure moje ipak se nešto pokrenulo![]()
dani82 čitam sva ova iskustva i sve mi to tvoje više miriši na jednu lijepu školsku trudnoću![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Miki 76čestitam ( još od kave si mislim što je s tobom...) ma divno!!!
Diabolica,Vinalina, Dani82čestitam.
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
prijavljujem se na listu femarki - klinika CITO. Danas prvi dan m. i od sutra femara, 04.03. prvi UZV i onda vas izvještavam dalje.
Svim curama u postupku vibre ~~~~~~~~~~~~~~, a trudnicama želim ugodnu i bezbrižnu trudnoću.
Nisam dugo pratila odbrojavanje, pa ću kasnije malo bolje pročitati i vidjeti tko je u kojoj fazi. Sad moram leći jer sam iz noćne smjene, ali morala sam ovo javiti na sva tri za mene aktualna topicašto ću kad sam happy
Dani82 malo kasnim, ali ja stvarno mislim da je bitnije da se beta dupla, nego kolika je.....pa sve ovisi o tome kad je tebi bila implatacija.....a to nitko ne zna , zato drž se ženo, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje i betu veliku ko kuća![]()
jutro!
vani prekrasan sunčan dan, a ja neke žblj volje
opet me živcira optimizam sviju oko mene... znam da misle najbolje, al ne mogu si pomoći...
mislim si - pa kolika bih sretnica trebala biti da uspijemo odmah u prvom pokušaju za drugu bebu
onda sam išla mjeriti temperaturu, a ona skroz niska kao i inače pa mi se čini da se ništa ne događa...
ah, zabrijala sam totalno... sorite... doma se nesmijem tak jadati, pa nastradate vi...
Ginger ~~~~ i
duba13, javi kako je prošla punkcija
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ginger, meni je najljepši naslov na ovom forumu "trudilice za drugu bebu"!
Ja nikako da dođem do tamo... mislim da niš ni od ovog mog trećeg pokušaja..![]()
rikikiki kakva je to ljepoticakako su kupa šmizla mala, joooooj, tak sam zasuzila.....predivna je
![]()
punkcija prošla dosta bezbolno,dobili smo tri stanice,taman dovoljno,sad treba čekati hoće li doći do oplodnje !!!!
Cure,
Puno vam hvala svima na ovolikim čestitkama, stvarno im se nisam nadala, pogotovo što inače nisam baš prisutna na odbrojavanju...
Ja danas ponovila betu nakon dva dana, danas je 818,2 na 14 dpt!!!
Diabolica, Vinalina, vama također čestitke od srca!
Dani82, navijam da se beta nastavi pravilno duplati...ako ti zafali, uzmi slobodno malo od mene, ja je imam više nego dovoljno!!
Ostalim curama šaljem puno trudničkih ~~~~~~~~~~~~~~ za bete, transfere, punkcije, skorašnje postupke....
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
Miki76 – 3 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X AIH, 2X stimulirani IVF)
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
dani82 – β 49, jos ~~~~~~ za 04.03
Kandela – 17.02
larivan1 – 17.02
jadra – 20.02
Mia Lilly – 01.03
ž od milivoj73 – 05.03
Tikica_69 – 05.03
Rozalija – 03.03
Ti – 03.03
Suzanaab – 04.03
luna1 – 08.03
Ginger – 05.03
barbyRI – 11.03
mazica79 – 05.03
malena2 – 08.03
vita22 – 12.03
Arkica – 11.03
crvenkapica77 – 11.03
bugaoo – 08.03
snjezan@gmail.com – 06.03
tantolina – 08.03
Iva Mia 2009-08.03
Čekalice (F)ET
Tuzna (FET) – 05.03
Čekalice punkcije
maca2 – 01.03
AIH, Prirodni IVF,ICSI
lastavica1979
m arta
modesty4-15/16.02
Venera3
Pikalice
duba13
goa
ia30
ketyy
weather
Kikla123
AuroraBlu
Fatamorgana
ines31
zvijezdica2
Zuzu
Klomifenke/Femarke
Ninaos
Ela28
vesnare
mia74
sivka
Šmrkalice i ostale supresije
taca70
Gizmos
micek
On-GO
pčelica2009
enca77
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za zimske pahuljice
Deja2, , nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, kinki, skandy, mia, fritulica1, ninatz, LO, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, trunčicabalunčica, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, Sandric, franka76, kata1, anđeo sa neba, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, amly, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, Iberc, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, MAJONI974, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, SUZY75, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, bublica3, Bea, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Natalina, , Dim, Capka, n&a, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, adriana_d, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, gargamelica, regina78, Čupko1, pimbli, nataša, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ogla, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, Jim, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mimimuc, mala garava, Aurora*, loks, Teodora, sbonetic. Klara, nokia, Ici, Šiškica, Coolerica, Vali, Splicanka, Mali Mimi, Mmaslacak, Draga,Aleksandraj, Kaća, tisa, Cannisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Majoni974, Romanica, Kika83, Točkalica, sanja1 F, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Marnie, Karla 1980, Anana1, Ameli, Narnija, Natica, kiara79, Elena-mk, Blekonja, osijek, marta7, Pinky, Missy, ivana83, bubble_71, ivica_k, yasmina, amellee, nina1, gupi51, tiki_a, sivka, mare41, betty, Korny77, Tlatincica, AnneMary, Vikki, Gabi25, Cranky, Juliette, ninocka28, pinny, Zeena, vojvođanka, issa11, Snow.ml, sara38, Marina27
Ginger..a i nasmijala si me...samo ti nas gnjavi ...puno~~~~~~za tvoje mrvice
marti_sk
Miki76 bravo za lijepu betu!
Cure od pukcije ~~~~~~za dobre zametke
mare41![]()
Dani82- jedna cura je 15.dpt imala betu oko 59,a za tjedan dana 950 i na kraju su bili blizanci,tako da je sve moguće
dani82 draga meni je beta 11 dan od transfera blastocista bila svega 31.5 pa se nastavila duplati i sad je jedan maleni tu pored mene. nadam se da će kod tebe biti isti scenarij~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima velika pusa od nas dvoje.tata nam radi po cijele dane pa se nas dvoje sami zabavljamo)
Dani82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ saljem ti brdo vibrica za tvoju betu.....
dani82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za turbo betu!
Odse nadam pozitivnim razultatima za sve čekalice jer nam na žalost vrli ministar (očito uz blagoslov premijerke) maxmimalno otežava put do toliko željene djece.....
Svakako pročitajte jer se odnosi na sve vas koji ste u MPO vodama (nisam OT jer je ovo nova faza odbrojavanja):
http://www.novilist.hr/Vijesti/Novos...-na-pacij.aspx
![]()
Kuham fiiinu jutarnju
Čekalice bete ~~~~~~~+
dani28 za lijepi rast bete~~~~~~
Svima![]()
Drage moje Rodice sve Vas lijepo pozdravljam!
Od srca čestitam novim trudnicama;Diabolici, Vinalini, Miki76, užiajte cure u svojoj srećici!
Dani82, držim fige da se beta podupla!
Ginger, drži se i želim ti najljepši mogući ishod!
Rikikiki, kakva je to ljepotica
Svim čekalicama bete, transfera punkcija, postupaka želim puno, puno sreće!
svima šaljem big kiss!
Mia Lily,danas je dan D, zar ne? Sigurno ćeš sutra vaditi betu, stoga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ , neka to ovaj put bude!
Imamo prekrasnu listu čekalica bete, kopiram od vrijedne nam marti_sk i šaljem dodatne ~~~~~~~~~
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
dani82 – β 49, jos ~~~~~~ za 04.03
Kandela – 17.02
larivan1 – 17.02
jadra – 20.02
Mia Lilly – 01.03
ž od milivoj73 – 05.03
Tikica_69 – 05.03
Rozalija – 03.03
Ti – 03.03
Suzanaab – 04.03
luna1 – 08.03