Drage moje Rodice sve Vas lijepo pozdravljam!
Od srca čestitam novim trudnicama;Diabolici, Vinalini, Miki76, užiajte cure u svojoj srećici!
Dani82, držim fige da se beta podupla!
Ginger, drži se i želim ti najljepši mogući ishod!
Rikikiki, kakva je to ljepotica
Svim čekalicama bete, transfera punkcija, postupaka želim puno, puno sreće!
svima šaljem big kiss!
Mia Lily,danas je dan D, zar ne? Sigurno ćeš sutra vaditi betu, stoga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ , neka to ovaj put bude!
Imamo prekrasnu listu čekalica bete, kopiram od vrijedne nam marti_sk i šaljem dodatne ~~~~~~~~~
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
dani82 – β 49, jos ~~~~~~ za 04.03
Kandela – 17.02
larivan1 – 17.02
jadra – 20.02
Mia Lilly – 01.03
ž od milivoj73 – 05.03
Tikica_69 – 05.03
Rozalija – 03.03
Ti – 03.03
Suzanaab – 04.03
luna1 – 08.03
Ginger – 05.03
barbyRI – 11.03
mazica79 – 05.03
malena2 – 08.03
vita22 – 12.03
Arkica – 11.03
crvenkapica77 – 11.03
bugaoo – 08.03
snjezan@gmail.com – 06.03
tantolina – 08.03
Iva Mia 2009-08.03
Mia Lilly, Ž od milivoja, tikica_69, Rozalija, Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete
Svim čekalicama punkcije i transfera~~~~~~~~~~~~~~~~
WOW.......koliko cekalica ß............svima sretno ,,da 3.mj..bude svima uspjesan.....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za čekalice bete do neba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
~~~~~~~i za malene
![]()
čekalice bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno svima
drugi tjedan bi mogao biti~~~~~~~~~~~~~~~~~i neka tako bude
![]()
Svim čekalicama puno, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za puno, puno +++++++
da se i ja pridružim dobrim željama za nše čekalice bete; sretno cure!
Cure za kaj god vam treba iskrene~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Mia lilli sretno sutra...želim ti puno sreće i brojku sa tri znamenke i za to jedno veliko poskakivanja:angel
a ja nakon skoro mjesec dana odmaranja i odbrojavanja na posao...a tolko sam iščekivala da me neće tamo biti barem još godinu i sedam mjeseci
Posljednje uređivanje od snow.ml : 28.02.2010. at 21:14
dobro jutro curke..
simptom trudnoće proljev-jel ste to kad čule.
jučer u jutro sam iz čista mira dobila proljev, danas mi je 12 dan od AIH
ivkica28 ja čula, bila, vidjela. Meni doduše odmah nakon et....jedno 2 dana trajalo....Sretno~~~~~~~~~~~~~
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas...za bete, punkcije, transfere....ma za sve![]()
Cure moje drage, danas mi je 9.dpt, a jučer sam počela lagano "krvariti" nešto smeđe. da li to ima veze s nekim čišnjenjem unutrašnjosti ili mi zvoni alarm za uzbunu? ß naravno još nisam vadila.
Mia Lilly ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju betu
snježana, može biti i dobro i ne... znam da te nisam utješila, al stvarno je teško reći
ja ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je znak T
svimai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
snjezan@gmail ~~~~~~~~~~~~~ da je to implantacija
puuno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnje bete![]()
Hvala vam na željama! Onaj mali crv u mojoj guzi nije mi dao mira pa sam zvala kliniku, sestra me utješila da je to više manje normalno zbog utrogestana.
Valjda će biti sve o.k...![]()
hvala na odgovoru..nadam se da je to to..
meni prestalo još jučer
kakva je to slika na forumu, jel to vidim samo ja? sve je jako nečitko...
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Curke hvala na dobrim željama i vibricama..beta nula...i vješticu sam dobila. Sada odmor a sljedeći mjesec još jedan prirodnjak.
I pitam ja tako svog dr. da li se prirodnjak računa kao postupak a on kaže da sada više ne zna. Da li možda koja od vas ima kakvu informaciju o tome? Ja sam shvatila da ti se računa postupak kada dobiješ od hzzo-a 30 ampula nečega. Ispravite me ako griješim.
Nadam se da će ostale čekalice bete imati ljepše vijesti od mene..i zato za njih![]()
Mia Lilly, žao mi je!Držim ti fige za slijedeći put!
Mia Lilly žao mi je![]()
![]()
Mia Lilly žao mi je, baš jako
Koliko ja znam pod onih 6 postupaka spadaju postupci postupci s gonalima i menopurima (mislim da drugačije ni ne bi bilo pošteno)
http://www.potpomognutaoplodnja.info...rava&Itemid=74
Mia Lily zao mi je draga.
Mia Lily žao mi je
Sretno svim čekalicama beta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mia Lily žao mi je drzi se i u nove borbe!!!!!
Svim curama koje cekaju bete puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ da budu trocifrene !!!!!!
mia lily žao mi je draga
za sve čekalice i visoke bete do neba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima veliki poljubac
Mia lili žao mi je
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve čekalice ß
Dobro jutro svima!
Mia Lilly, Tikice,
Rozalija, čitala sam jednom u nekom tvom postu kako maštaš o danu kada nakon nalaza bete nećeš posegnuti za sunčanim naočalama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je sutra taj dan~~~~~~~~~~~~~~
goa pridružujem se kavici
danas moja Alma iz pule dolazi a sutra ima FET pa ću zato zavibrati sa nju i ostale čekalice ET-a
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
a mali ciconja je jedva pridrijemao , muči ga ovo loše vrijeme pa samo se nadam da neće kiša padati
Mia Lillyžao mi je draga
trenutno se osjećam kao i ti, jer mi je krvavi trag najavio da ništa od sreće ovaj put...
napisah već na drugoj temi, ne može biti implantacijsko, prekasno je za to, a M bi trebala po rasporedu stići danas-sutra pa će očito i ovaj put stići na vrijeme
nema nam druge nego oplakati, pa u nove pobjede
svima
ginger svejedno ti napravi ß a ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je implatacijsko
a moj kuhar je otišao predati molbu za posao u vrtiću u Gajnicama pa zavibrajte da ga dobije a ako netko ima vezu nemojte se ustrčavati ....![]()
Cure hvala vam svima na podršci...ja sam ovo isplakala i krenula dalje...
Ginger ko zna šta je to. Najbolje da izvadiš betu pa ćeš sve znati.
Ja sam jučer ujutro pije vađenja bete imala malo brljavljenje i mislila sam to je to..od ujutro do sada uložak čist. Jel imao netko nešto slično? Da krene pa da stane?
moja prijateljica imala spotting 9dpt blastica, prestala s utrićima, drugo jutro više nije bilo spottinga i 3 dana kasnije beta preko 300; sada je već u 24. tjednu. Zato Ginger ~~~~~~~~~~~~~~ za isti scenarij![]()
hvala vam cure na podršci, al ja nisam optimistična
al ipak još neću prestati s utrogestanima, nekad se ipak desi i čudo...
tikicene mogu ti opsati koliko mi je žao