Mia Lilly, Ž od milivoja, tikica_69, Rozalija, Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete
Svim čekalicama punkcije i transfera~~~~~~~~~~~~~~~~
Mia Lilly, Ž od milivoja, tikica_69, Rozalija, Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete
Svim čekalicama punkcije i transfera~~~~~~~~~~~~~~~~
WOW.......koliko cekalica ß............svima sretno ,,da 3.mj..bude svima uspjesan.....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za čekalice bete do neba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
~~~~~~~i za malene
![]()
čekalice bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno svima
drugi tjedan bi mogao biti~~~~~~~~~~~~~~~~~i neka tako bude
![]()
Svim čekalicama puno, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za puno, puno +++++++
da se i ja pridružim dobrim željama za nše čekalice bete; sretno cure!
Cure za kaj god vam treba iskrene~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Mia lilli sretno sutra...želim ti puno sreće i brojku sa tri znamenke i za to jedno veliko poskakivanja:angel
a ja nakon skoro mjesec dana odmaranja i odbrojavanja na posao...a tolko sam iščekivala da me neće tamo biti barem još godinu i sedam mjeseci
Posljednje uređivanje od snow.ml : 28.02.2010. at 21:14
dobro jutro curke..
simptom trudnoće proljev-jel ste to kad čule.
jučer u jutro sam iz čista mira dobila proljev, danas mi je 12 dan od AIH
ivkica28 ja čula, bila, vidjela. Meni doduše odmah nakon et....jedno 2 dana trajalo....Sretno~~~~~~~~~~~~~
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas...za bete, punkcije, transfere....ma za sve![]()
Cure moje drage, danas mi je 9.dpt, a jučer sam počela lagano "krvariti" nešto smeđe. da li to ima veze s nekim čišnjenjem unutrašnjosti ili mi zvoni alarm za uzbunu? ß naravno još nisam vadila.
snjezan@gmail ~~~~~~~~~~~~~ da je to implantacija
puuno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnje bete![]()
Hvala vam na željama! Onaj mali crv u mojoj guzi nije mi dao mira pa sam zvala kliniku, sestra me utješila da je to više manje normalno zbog utrogestana.
Valjda će biti sve o.k...![]()
Mia Lilly ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju betu
snježana, može biti i dobro i ne... znam da te nisam utješila, al stvarno je teško reći
ja ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je znak T
svimai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala na odgovoru..nadam se da je to to..
meni prestalo još jučer
kakva je to slika na forumu, jel to vidim samo ja? sve je jako nečitko...
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Curke hvala na dobrim željama i vibricama..beta nula...i vješticu sam dobila. Sada odmor a sljedeći mjesec još jedan prirodnjak.
I pitam ja tako svog dr. da li se prirodnjak računa kao postupak a on kaže da sada više ne zna. Da li možda koja od vas ima kakvu informaciju o tome? Ja sam shvatila da ti se računa postupak kada dobiješ od hzzo-a 30 ampula nečega. Ispravite me ako griješim.
Nadam se da će ostale čekalice bete imati ljepše vijesti od mene..i zato za njih![]()
Mia Lilly, žao mi je!Držim ti fige za slijedeći put!
Mia Lilly žao mi je![]()
![]()
Mia Lilly žao mi je, baš jako
Koliko ja znam pod onih 6 postupaka spadaju postupci postupci s gonalima i menopurima (mislim da drugačije ni ne bi bilo pošteno)
http://www.potpomognutaoplodnja.info...rava&Itemid=74
Mia Lily zao mi je draga.
Mia Lily žao mi je
Sretno svim čekalicama beta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mia Lily žao mi je drzi se i u nove borbe!!!!!
Svim curama koje cekaju bete puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ da budu trocifrene !!!!!!
mia lily žao mi je draga
za sve čekalice i visoke bete do neba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima veliki poljubac
Mia lili žao mi je
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve čekalice ß
Dobro jutro svima!
Mia Lilly, Tikice,
Rozalija, čitala sam jednom u nekom tvom postu kako maštaš o danu kada nakon nalaza bete nećeš posegnuti za sunčanim naočalama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je sutra taj dan~~~~~~~~~~~~~~
goa pridružujem se kavici
danas moja Alma iz pule dolazi a sutra ima FET pa ću zato zavibrati sa nju i ostale čekalice ET-a
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
a mali ciconja je jedva pridrijemao , muči ga ovo loše vrijeme pa samo se nadam da neće kiša padati
Mia Lillyžao mi je draga
trenutno se osjećam kao i ti, jer mi je krvavi trag najavio da ništa od sreće ovaj put...
napisah već na drugoj temi, ne može biti implantacijsko, prekasno je za to, a M bi trebala po rasporedu stići danas-sutra pa će očito i ovaj put stići na vrijeme
nema nam druge nego oplakati, pa u nove pobjede
svima
Cure hvala vam svima na podršci...ja sam ovo isplakala i krenula dalje...
Ginger ko zna šta je to. Najbolje da izvadiš betu pa ćeš sve znati.
Ja sam jučer ujutro pije vađenja bete imala malo brljavljenje i mislila sam to je to..od ujutro do sada uložak čist. Jel imao netko nešto slično? Da krene pa da stane?
moja prijateljica imala spotting 9dpt blastica, prestala s utrićima, drugo jutro više nije bilo spottinga i 3 dana kasnije beta preko 300; sada je već u 24. tjednu. Zato Ginger ~~~~~~~~~~~~~~ za isti scenarij![]()
ginger svejedno ti napravi ß a ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je implatacijsko
a moj kuhar je otišao predati molbu za posao u vrtiću u Gajnicama pa zavibrajte da ga dobije a ako netko ima vezu nemojte se ustrčavati ....![]()
hvala vam cure na podršci, al ja nisam optimistična
al ipak još neću prestati s utrogestanima, nekad se ipak desi i čudo...
tikicene mogu ti opsati koliko mi je žao
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koje vade betu, da budu velike
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koje čekaju folikulometrije, punkcije, transfere
prijavljujem se kao čuvalica dvije 4-stanične mrvice,beta tek 22.3.
Duba13 da nas 22.3. obraduješ lijepom betom ~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim ostalim čekalicama bete, punkcije, transfera~~~~~~~~~~~~~~~~~~
danas je došla i moja...ali nikako se ne radujem ničemu jer sam zvala dr da se dogovorimo za ovaj mjesec još jednu terapiju klomifenima a kad ono on kaže da je zabranjeno ovaj mjesec postupak klomifenima i da mu se javim sljedeći mjesec da vidimo kakva je situacija..sve u svemu koma...nisam mogla vjerovati kad sam čula
![]()