curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfere!!!
Betty![]()
curke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfere!!!
Betty![]()
cure moje drage evo i mene da se malčice javim. Uglavnom protekli dani nisu bili baš sretni za mene u subotu navečer me je iz kreveta digla jaka bol u predijelu stomaka dojnjeg dijela i kada sam otišla do wc bukvalno sam poplivala od krvi i kao da su iz mene izašla neka dva komada veličine oko 1 cm. Joj koji je to strah bio MM me je odmah odveo u bolnicu i dr me je pregledao na UZV i rekao je da GV tu da bebač nije otišao, srce se još nije čulo. Preporuka ležanje, nastavak sa utrogestanima i jedna ampula injekcije progesteron depo svakih 7 dana. Joj koji užas čekati kontrolo ležati i dumati šta je bilo . Uglavnom danas je bila kontrola bebač je ok veliki smo 2,2cm*2 cm i dr je rekao da su mjere ok i naravno danas smo čuli srčeko kako kuca. Dr je rekao da po UZV misli da uzrok krvarenja bila druga beba koja je bila nedovoljno jaka i otišla je. Ponovni pregled je za 10 dana i uglavnom danas sam se malo smirila kakava je napetost bila prethodnih dana. Sam dokaz je bio da sam u roku od 3 dana bila 2 kg lakša jela bih ja samo zato što moram ali psiha je bila preplašena.
Sada se nadam da će sve biti ok, molim Boga da čuva moju mrvicu koja je bila hrabra i ostala sa svojom mamicom.
Nova sam na ovom forumu,ali vidim da ste sve pune podrske i prijateljskih savjeta pa se nadam da ce neko i za mene drzati palceve.Ja sam malo pogubljena u svemu ovome.Imam 33 godine,kod mene je sve ok,ali kod muza je dijagnosticirana azospermija.Isao je na TESA i izdvojili su na srecu dovoljno da ih mogu zamrznuti.Ja sam isla na stimulaciju,imala sam u utorak punkciju,izdvojili su 12 jajnih stanica.Javili su nam iz bolnice da je 10 oplodjeno.Sad sam na terapiji sa vaginaletama progesterona a sutra je ako Bog da inseminacija.Sutra mi je i rodjendan,pa ako sve uspije to ce mi biti najljepsi poklon od Boga.Nikome nista ne smijem reci,cekam da vidimo sta ce biti,a posto sve to radimo u Antwerpenu informacije o samom postupku sakupljam po internetu i citajuci na forumu vasa iskustva(posto neznam bas sve sto me zanima da pitam na holandskom).Ovo mi je prva inseminacija,vidim da su mnoge od vas nekoliko puta prolazile kroz isto.Nadam se da ce kod mene uspjeti od prve a ako ne uspije da cu imati dovoljno snage da se oporavim od razocarenja i krenem ispocetka.
Cure u zadnje vrijeme sam u gužvi pa ne stigneš baš pratiti novosti, ali svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh.
evo mi se javljamo i lijepo uhodavamo
puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~od nas troje za sve što vam treba
Cure i ja vas čitam i šaljem puno vibrica svima kojima treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Issa bravo za blastice!
goa čestitke na prvom decapeptilu, i na 40 dana bez cigareta!
Poljubac svima.
ana-, čestitam ti na dolasku dečkiju![]()
meni se brzo približava trenutak kada ću napokon upoznati svoga maloga princa, jedva čekam![]()
za sve kojima treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ana-, čestitke i od mene na dečkima
thaia,~~~~~~~~~~~još malo
svim curama u postupcima~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude posljednji!
čekalicama~~~~~~~~~~~~~~za strpljenje, doći će i naš red!
Ja se prijavljujem kao cekalica punkcije...
Issa bravo za blastice. Moje mrvice nisu došle do te faze. Danas sam zvala Reša i kaže da nemam ništa za smrznut, a bila su dva lijepa embrija. Sad se samo pouzdam da su se ove u meni dobro uhvatile. Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ana, ~~~~~~~~ za uhodavanje (jako mi se sviđaju imena dečkiju, moji favoriti za imena).
Tikice, bezbroj ~~~~~~~~~~~ za punkciju.
Svima smajlić koji maše od nas.
Evo i mene s transfera... vraćena su mi dva osmostanična predembrija
Beta 4.3.
Moj kratki izvještaj:
* Jučer izvađen madež... prošlo OK al sada boliii
* još sam na kontracepciji al krvarim onak po malo...
* 15.02. je prvi razgovor u Maribou
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim embrijima da postanu bebe![]()
Bravo dani82~~~~~~~~~~~~do bete.
haj svima...eto nas već 12 dana visimo na vv...mž je postala rekorderka po broju primljenih gonala...dosada 60 dr kaže da na 70 staju...imamo jedan vodeći folikul od 15mm i još nekoliko manjih...a danas joj je 15.dc...nadamo se punkciji u ponedjeljak pa šta bude...molim vas ako je koja rodica imala sličnih iskustava sa ovolikim brojem gonala da se javi ili ovdje ili na pp...
~~~~~~~~~~svima
ana čestitam ti na tvoja dva dečka i nadam se da se lijepo uhodavate i da uživate, imena su im super, jedva čekamo da ih vidimo na avataru
thaia 28 kako vrijeme brzo leti i uskoro ćeš se družiti sa svojim sinekom
dodirko~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pinky
svima u postupcima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bete budu velike
svima velikiiiiiiiiiiiiiiiiii cmoooooooooooooooooooooooooooooooook od nas dvoje
cao svim trudilicama ... ja sam vam jedna stara forumasica sa potpomognute...kazem stara jer sam 2006 krenula na potpomognutu, i 2007 od 6 ivf-a ostala trudna...tesko je bilo ali se isplatilo...posle 12 godina braka rodila sam prekrasnu cerkicu zdravu i zivu, koja sad ima nepune 2 ipo godine...danas sam normalno trebala dobiti M...ona nije dosla. ali se zato test pokazao pozitivan..nemogu da vjerujem da se to meni desava...morala sam ovo s vama podjeliti, jer vi to zasluzujete...zato ne gubite nadu nikad ali bas nikad... cuda se dogadjaju, bas kada se najmanje nadamo..pozdrav svima, i da na sto kraci i laksi nacin stignete do svojihbebica
Eliobožavam ta čuda prirode (i medicine), čestitam i svu sreću želim
![]()
Elli čestitam na tvom prirodnom čudu!!!
i naravno, nek je sretno sve od kraja!
thaia28, kao da su jučer bili šišmiši.
Dodirko, aktivno je kod tebe, ~~~~~za 15.2.
Elli ČESTITAM!
dani82 prekrasno, vjerujem da će biti i uspješno~~~~~
milivo73, kad je već toliko pikica~~~~~~za siguran uspjeh.
Svima![]()
Elli ovo je fenomenalno! Hvala što si podijelila sa nama prekrasnu vijest.
Ellicestitam na tvome cudu! ~~~~~~~~~~ za skolsku trudnocu
ana- cestitam na deckima (bas imaju lijepa imena!) i bravo za dobro uhodavanje!
thaia28 ~~~~~~~~~~~ za najljepsi susret i ljubav na prvi pogled
Dodirko ~~~~~~~Super za akciju na svim frontovima!
dani82 ~~~~~~~~ za 4.3.
tiki_amali M. i ja ti saljemo hrpu ~~~~~~~~~~~~
milivoj73 ~~~~~~~~~~ za uspjeh
I ja sam u jednom postupku primila 60 menopura, taj put sam ostala T, nazalost zavrsilo je spontanim u 6. tt., ali 6 mjeseci poslije prirodno smo docekali nasu srecicu iz potpisa.
Bravo Elli~~~~~~~~~~~~za novu bebicu.
Super Eli... to su prekrasne vijesti
Milivoj73 za tvoju suprugu hrabricu i za lijepe zrele js~~~~~~~~~~~~~~~~
tikica_69 za punkciju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
issa11, juliette~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zeena kako je prošao tvoj transfer?
aaaaaaaaaaaa nesto mi post...grrrrrrrrrrrrr
dakle...
Dodirko ~~~~~~~~~~~~ za Maribor
elliza tvoje novo čudo
tikice ~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju
ana bravo za tvoje dečke i uhodavanje!
milivoj ~~~~~~~~~~~~~~~ za tž i tebe
pa kako 60? a što je koristila u prošloj stimulaciji?
dani ~~~~~~~~~~~~~ za tvoje dvije mrvice
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i
mi sutra na prvoj folikulometriji, baš sam znatiželjna
prva stimulacija je bio gonal - 35 , druga menopur - 37 , treća gonal 60 zasada , sutra 65 subota uzv pa odluka...nadamo se štoperici u subotu i punkciji u ponedjeljak...
Curke i vama kao i curama na "Prije zaceca" kuham finu kavicu, caj ili kakao i puuuuno vibram da sto prije dodete do cilja i imate svoje predivno cudo u zagrljaju!!!
![]()
~~~~~~~~~~~~
issa, dani, dodirko, julliette, tikice ~~~~~~~~~~~~ za uspješne postupke
milivoj za tebe i tž isto puno vibri da postupak bude uspješan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (pa kako toliko puno gonala?)
elli čestitam, prekrasno
svima puno vibri do neba, za što god vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Elli čestitam
Čitalica, dani 82 i diabolica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za turbo bete
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješne postupke
eto da se i ja prijavim na listu cekalica bete! 23.02.
jucer transfer jedne mrvice koja je bila 4-6 stanicna (nadam se da je netko ostao trudan i sa takvim zametkom), i moram priznati da mi je transfer cak bio gori od punkcije i da nakon punkcije nisam vidila vise od kapi krvi, a jucer sam cijeli normalni ulozak napunila...
jutros se smiruje...
svima puuuno dobrih vibracija!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od Zeena : 12.02.2010. at 09:52
Meni piše izvaditi betu 01.03......
Svima koji odbrojavaju želim turbo ß i da ovo čekanje što prije prođe.
elli čestitam ti odi hvala ti što si nas podsjetila da se čuda ipak događaju.
dani82, diabolica, vojvođanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvice čvrsto uhvate i da nam za 15 dana javite uspjeh sa kbc rijeka
zeena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvica čvrsto uhvati i ne brini bilo je tu uspjeha i iz manje kvalitetnijih embrija
tikica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješnu i bezbolnu punkciju
milivoj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da tvojoj ženi ovolika velika količina inekcija donese i tako veliku sreću
Dodirko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve tvoje akcije
pozdrav svima i![]()
[QUOTE=Ameli;1542159]elli čestitam ti odi hvala ti što si nas podsjetila da se čuda ipak događaju.
dani82, diabolica, vojvođanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvice čvrsto uhvate i da nam za 15 dana javite uspjeh sa kbc rijeka
zeena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvica čvrsto uhvati i ne brini bilo je tu uspjeha i iz manje kvalitetnijih embrija
tikica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješnu i bezbolnu punkciju
milivoj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da tvojoj ženi ovolika velika količina inekcija donese i tako veliku sreću
Dodirko ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve tvoje akcije
potpisujem ameli jutros i šaljem svima veliki![]()
Svim čekalicama želim puno uspjeha ima vas puno pa evo kolektivne~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Milivoj pa kako to da ste išli na tako jako stimulaciju? Ko da mi je u sjećanju da ste dobro reagirali i zadnja 2 puta zar se nešto promjenilo?
U svakom slučaju želim vam da je ovo dobitni ciklus
elli čestitam na tvom malom čudu! ovakve završetke najljepše je čuti! svi čekalicama bete puno sreće i da se mrvice dobro uhvate za svoje mamice! i svima ostalima puno pusa i vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo naših anđeleka !!!!!!!!!!!
Thaia 28 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što bezbolniji i skoriji porod te veliku sreću kad primiš svog princa.
Ok, cure, Dani82, Diabolica, Vojvođanka, Zeena, sad samo polako i strpljivo, čekamo bete skupa s vama!
Dani,mislila si 4.3. vađenje bete, jel´da?
Tikice,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sritno!
A i Issa nam je danas imala et,čekamo izvještaj!
drage moje kod mene sve super,vračene 2 blastice,
26.04 test ili beta
dijelim nestrpljivost sa svim curama koje su bile na transferu ičekaju betu i citiram šta mi je dr.Poljak rekao"čestitam vi ste trudni" naravno ja kao pravi realist sam dodala"dok se ne dokaže suprotno"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve cure(neću nabrajat da nekog ne zaboravim) i sve njihove borbe![]()
Posljednje uređivanje od MIJA 32 : 13.02.2010. at 13:35
Da, da4.3.... ali sigurna sam da do tad neću izdtžat, nema ni smisla čekat ß 3 tjedna nakon transfera.
Issa11 najprije da ti čestitam na blasticamai da malo zavibram~~~~~~~~~~~
Kako misliš sve su se 4 dobro razvijale? Šta nisu oplodili samo 3???
Misliš ß 26.2??
rozalija za punkciju sutra ~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od MIJA 32 : 15.02.2010. at 10:07
BebaBeba, ana-, kakvi prekrasni slatkišići
juliette, AuroraBlu~~~~~~~~~za ogromne bete
Dani82, Diabolica, Vojvođanka, Zeena, issa11~~~da budu super bete
tikica~~~~~~za super punkciju
tiki, tigrical, gupi
~~~~~~~svim čekalicama
Posljednje uređivanje od mare41 : 12.02.2010. at 19:27
svim čekalicama Bete šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
meni je Dr. napisao vađenje bete 01.03. ali mislimda ću izdržati do 23-24.02. - 11.02. bio transfer dva četverostanična pred embrija - tako da te Zena pratim
Eli čestitam - to je moj skriveni san
milivoj73 - ajoooj 60 gonala! samo hrabro