Fritulice, cestitke od srca! Konacno je red dosao i na tebe, beskrajno mi je drago! Cuvaj se i uzivaj
!
Fritulice, cestitke od srca! Konacno je red dosao i na tebe, beskrajno mi je drago! Cuvaj se i uzivaj
!
Drage moje, hvala vam puno, bas ste me dirnule danas, zelim vam svima odreda ostvarenje sna!
Jedna ispravka: moram zamoliti marti_sk da me ipak skine s liste trudnica iz treceg mjeseca jer sam ja trudna vec 6 mjeseci tj. pripadam medu trudnice iz 2009. (je, dugo mi je trebalo za izlazak iz ormara..)
Sretno svima, u kakvim god pokusajima bile (ukljucujuci i kucne radinosti)!![]()
fritulice čestitam.....pa ti si već puno trudna onda......![]()
Drage moje, jutros kuham ja kavicu začinjenu trudničkim prahompa poslužite se!!!
![]()
![]()
bublice, hvala na posebno finoj trudničkoj kavi,
cure~~~~~~~za sve čekalice koječega
Takvu kavu molim odmah duplu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba
pčelica2009 jupi,jupi,
jupi ~~~~~~
~~~~~~~ čestitke od
![]()
pčelica draga, čestitke i ovdje
Pinky, u pravom ste misecu,~~~~~~~za betu
pčelice2009 predivno predivno predivno!!!čestitaaaaaam
ajmo sada taca70 i pinky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fritulice, tvoja me trudnoća neopisivno razveselila i drago mi je što je sve ok i protiče uredno![]()
pčelice evo da ti i ovdje ~~~~~~~~~~~~~~ i čestitam![]()
Fritulicenemam riječi, predivno !
Pčelice,~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku ß sutra!
![]()
Marti_sk, hvala za listu
marti, ako želiš dopisat meni je nakon 3 Aih, 2 IVF-a i 1 Fet-a
Posljednje uređivanje od bublica3 : 30.03.2010. at 11:43
pčelice2009, čestitam na + i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu betu!
Fritulice
pčelice 2009 čestitke na + i puno ~~ za veliku tetu ß
mi napunili 2 mjeseca![]()
čitam i ne vjerujem, gdje je pčelica2009 objavila???)
PČELICE ČESTITAM ŽENO
Pčelice2009 čestitam na debele dvije crte na testiću i ~~~~~~~~~~~ za veeeliku betu. Predivno! Rasplakala si me sa muževom reakcijom. Nadam se da ćemo to i mi doživjeti jednom, baš na isti način! Sretno
Tanjack36 čestitke na super beti !!!
Kako lijepe vijesti, svaki dan...
Marti_sk hvala što si me uvrstila u tablicu... jeeeee i ja sam pikalica![]()
pčelice prekrasno čestitam i ovdje od srca!!!
i malo sa zakašnjenjem ali grabim hektolitre bublicine kave sa trudničkim prahom![]()
Hvala cure-divne ste ali mene je još uvijek strah(pa mi se mota po glavi biokemijska,pa me strah veseliti se)...ipak ću se više(nadam se) veseliti sutra kad dobijem nalaz ß
Ja malo moram pokvariti atmosferu...
Jučer smo bili na pregledu. UZV nije bio u planu ovaj put, ali mi je doktorica htjela dati gušta da vidim kako beba raste. Na žalost, totalno neočekivano otkrili smo da je našoj bebi prestalo kucati srćeko. Veličina otprilike odgovara 8 i pol tjedana koliko smo trudni, tako da se to izgleda dogodilo ovih dana... Već tri dana hodam po doktorima, sutra još moramo obaviti neke pretrage i u četvrtak idem na kiretažu....
Miki, draga, sad sam se prenerazila...žao mi je....drži se...
Ajme miki kako mi je žao, joj draga moja drži se.
uh Miki, pretužno je to.. jako mi je, jako žao![]()
Ajme Miki užasno mi je žao
Danas osim pozitivnog testa pčelice nisam čula niti jednu dobru vijest, sve lošije od lošijeg![]()
Miki strašno mi je žao. Ne mogu vjerovati. Nemojte klonuti duhom, držite se...![]()
Mi smo danas bili na kontroli veliki smo 14mm i doktor kaže da je bebica ok, srce kuca i trudni smo 8+3.
pčeeeeelica, prekrasne vijesti, pa Č E S T I T A M! Jeeeeeeee![]()
miki76, teca, baš mi je žao
fritulice,pčelica, bublica čestitam cure![]()
ajoj miki76 jako, jako mi je žaodržite se!!!
![]()
Danima nisam mogla ući na forum.... i večeras sam ko Alisa u zemlji čudesa!
miki 76 šaljem ti jedan topli zagrljaji nadam se da će uskoro zakucati novo srce .......
Vama drage curice trudnice želim mirnu i dosadnu trudnoću. Posebno se radujem trudnoćama veterankia onoj skoro pa pred porodom šaljem dvije puse za njezine dvije mrve.