Stranica 40 od 40 PrviPrvi ... 30383940
Pokazuje rezultate 1,951 do 1,991 od 1991

Tema: Odbrojavanje

Cannisa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

thaia28 čestitke od

tužnicama

onima koji su uspjeli

Ja se prijavljujem za betu 19.4.....

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure imam jedno možda glupo pitanje.da li je moguće da je doma test negativan,a beta uredna ili su to pust snovi?

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Blekonja ~~~~~~~~~~~sretno~~~~~~~~~~~~~

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

dobro jutro.... kako smo danas? dan je predivan, nadam se da je i vaše raspoloženje takvo... jeste pile kavu? ako ne evo jedne turske s mlijekom (da vas razbudi) novine izbjegavajte ovih dana, za vaš peace of mind

Blekonja
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ držim neviđene fige

Thaia28 ČESTITAM TI I OVDJE NA MALOM VELIKOM

Amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe

Tikica69 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kadauna, Aenea, Miki76, mmaslačak, Bebel, Pinky, Gabi, Shanti, Joss, Ginger, Fatamorgana, Ordep, Bublica3, Taca70, vikki i svi koje sam zaboravila bezbroj pozdrava i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i posebne vibrice za uspjeh jedne prekrasne osobe koja nije na forumu, ali čeka betu nakon postupka na VV! držim fige iz petnih žila da uspije!

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

kod mene jutros minus!

bit će jednom plusić!

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ držim neviđene fige

Thaia28 ČESTITAM TI I OVDJE NA MALOM VELIKOM

Amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe

Tikica69 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kadauna, Aenea, Miki76, mmaslačak, Bebel, Pinky, Gabi, Shanti, Joss, Ginger, Fatamorgana, Ordep, Bublica3, Taca70, vikki i svi koje sam zaboravila bezbroj pozdrava i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    AnneMary žao mi je drž se draga .....

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj romanica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure imam jedno možda glupo pitanje.da li je moguće da je doma test negativan,a beta uredna ili su to pust snovi?
    romanice u principu kućni testovi mogu biti lažno negativni, a nikad lažno pozitivni, tako da mislim da još ima nade...
    držim fige, jer i ja idem u kriotransfer drugi tjedan pa mi treba malo dobrih vijesti vezano za odmrzavanje js.
    puno sreće!

Vali avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

thaia, dojilice draga, čestitam i ovdje!!!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Thaia28 draga moja, čestitam od srca na veeeelikom malom princu!

AnneMary žao mi je draga
    nadam se da ćeš uskoro dočekati veselije vijesti

ksena onda ću izbjegavati novine, ionako sam poluluda

svima i hvala

i još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ginger moram samo prokomentirati,tebe očito tvoja djeca(kao i mene moja) vole zezati od samog početka!Trude se da ti ne bude monotono!
    Bit će to sve ok sad sigurna sam!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

thaia28 s malim zakasnjenjem ali od srca i s velikim veseljem zbog tebe cestitam na rodjenju vaseg malog velikog decka!
    Zelim mu bezbrizno djetinjstvo te dug i sretan zivot i neka vas dom ispuni s puno, puno radosti...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dobar dan želim i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima čekalicama, pikalicama, svima svima

Ja bila kod ginkaca i eto imam sada napismeno Pobačaja : 1 kemijski

Da li to kaj može promijeniti u MPO priči?? Mi eto već 2 godine ništa i zapeli na VVu, nadamo se do ljeta bar doć do razgovora o petencijalnom postupku

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Thaia čestitam od srca na dolasku vašeg dječaka!
    Ginger i vama iskrene čestitke! Vaše bebe su borci od početka, to se zna
    Dodirko, Pinky, AnneMary žao mi je jako, jako Ne odustajte, jednom mora uspjeti jer vaše vas bebice čekaju

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Thaia28, čestitke na malome princu uživajte!
    AnneMary, žao mi je...

Svima

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nova sam na ovom forumu,ali vidim da ste sve pune podrske i prijateljskih savjeta pa se nadam da ce neko i za mene drzati palceve.Ja sam malo pogubljena u svemu ovome.Imam 33 godine,kod mene je sve ok,ali kod muza je dijagnosticirana azospermija.Isao je na TESA i izdvojili su na srecu dovoljno da ih mogu zamrznuti.Ja sam isla na stimulaciju,imala sam u utorak punkciju,izdvojili su 12 jajnih stanica.Javili su nam iz bolnice da je 10 oplodjeno.Sad sam na terapiji sa vaginaletama progesterona a sutra je ako Bog da inseminacija.Sutra mi je i rodjendan,pa ako sve uspije to ce mi biti najljepsi poklon od Boga.Nikome nista ne smijem reci,cekam da vidimo sta ce biti,a posto sve to radimo u Antwerpenu informacije o samom postupku sakupljam po internetu i citajuci na forumu vasa iskustva(posto neznam bas sve sto me zanima da pitam na holandskom).Ovo mi je prva inseminacija,vidim da su mnoge od vas nekoliko puta prolazile kroz isto.Nadam se da ce kod mene uspjeti od prve a ako ne uspije da cu imati dovoljno snage da se oporavim od razocarenja i krenem ispocetka.

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

1. mj.2010
    NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
    Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
    ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
    Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
    marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)

2. mj.2010
    Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
    Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
    Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
    DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
    Duga56 – 2 IVF
    Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
    nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
    blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
    diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
    Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)

[color=red3. mj.2010 [/COLOR]
    Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
    Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
    malena2 – stimulirani IVF Cito Split
    Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
    Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
    Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
    Ketty28 – prirodno
    Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
    mia – stimulirani IVF Prag
    Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
    Mimek – stimulirani IVF
    tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
    ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
    bublica3 – 3 stimulirani IVF Cito (nakon 3X AIH, 2X IVF, 1X FET)
    adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
    pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)

[color=red4. mj.2010 [/COLOR]
    ketyy – stimulirani ICSI Maribor
    zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
    agility – 1 AIH SD

Naša lista
    Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Zeena – 29.03
    crvenkapica77 – 09.04
    Romanica – 13.04
    Cannisa – 19.04
    talia7 – 21.04

Čekalice (F)ET
    Missixty
    Blekonja

Čekalice punkcije

AIH, Prirodni IVF,ICSI
    lastavica1979
    Snekica
    n&a

Pikalice
    ia30
    Zuzu
    micek
    Gizmos
    Tigrical
    anđeo sa neba
    diana

Klomifenke/Femarke
    Ninaos
    Ela28
    reny123
    kiara79
    modesty4
    innu
    barbyRI

Šmrkalice i ostale supresije
    Sbonetic
    BOZZ
    gargamelica

On-GO
    Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za proljetnje pupoljke
    Deja2, , nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, kinki, skandy, ninatz, LO, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, trunčicabalunčica, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, Sandric, franka76, kata1, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, amly, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, Iberc, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, SUZY75, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Bea, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Natalina, , Dim, Capka, , mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, Čupko1, pimbli, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ogla, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, Jim, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mimimuc, mala garava, Aurora*, loks, Teodora, Klara, nokia, Ici, Šiškica, Coolerica, Vali, Splicanka, Mali Mimi, Mmaslacak, Draga, Aleksandraj, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, sanja1 F, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Marnie, Karla 1980, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, osijek, Pinky, Missy, ivana83, bubble_71, ivica_k, yasmina, amellee, nina1, gupi51, sivka, mare41, betty, Korny77, AnneMary, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, vojvođanka, issa11, Snow.ml, sara38, Marina27, dani82, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, maca2, sivka, Ti, luna1, bugaoo, vita22, Cranky, duba13, Iva 2009, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, tihic, nataša, tiki_a, Sela, Kikla123, vesnare, venera21, m arta, Tlatincica, Miki76, taca70, marta7, sandric,

zlatica, Venera3
    Posljednje uređivanje od marti_sk : 08.04.2010. at 20:30

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Dodirko i Pinky
    Thaia, cestitke i puse malom princu!
    Ginger, za tvoju mrvu, samo neka raste!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Drage moje, evo fina kavica puna dobrih pozitivnih vibracija ~~~ ~~~!!

Sretno našim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hvala, bublice, na finoj kavi, dragoj marti šaljem kiss i svima~~~~~~~~za proljetne pupoljke, lijepo je vidjeti dugi popis zimskih pahuljica, neka se niz i dalje nastavlja.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Moja beta je 2,41 ima li smisla dalje nastaviti s utrogestanima?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

moja beta je 0...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ajme cure moje tako mi je žao romanica, crvenkapica77 nemam riječi utjehe, nije fer........... nije, nije

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ odmah za dalje i da se što prije oporavite i krenete dalje

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve ostale čekalice i trudnice, i trudilice i mamice

ja sutra cure imam punkciju jednog jedinog folikula (od početnih 7-8) baš sam u strahu što će biti sutra ZAVIBRAJTE MALO trebat će mi puno sreće ovaj put da se sve posloži

marti greškom sam na čekalicama (F)ET-a (ali to može biti i dobar znak što znači da bi moglo i biti ET

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

alma itd sretan rodjendan... da dobijes najljepsi rodjendanski poklon...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

romanica, crvenkapica 77 zao mi je, brzo se oporavite i hrabro naprijed..blekonja sretno

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

blekonja sretno sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

crvenkapica, romanica žao mi je cure

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

romanica, crvenkapica, žao mi je
    Blekonja za jednog neka bude vrijedan ~~~~~~~~~~~~~~~

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Romanica, crkvenkapica, žao mi je. Romanica, na žalost, nema smisla nastaviti s utrogestanima, samo potencijalno odgađaš mengu i radiš je još bolnijom na taj način, čini mi se, jer "umjetno bildaš" endometrij pa će više bolit dok se ljušti jer će bit deblji.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Za našu Blekonju i njeno zlatno jaje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    romanica, crvenkapica, žao mi je
    Blekonja za jednog neka bude vrijedan ~~~~~~~~~~~~~~~
    potpisujem Charlie!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

romanica, crvenkapica, žao mi je cure moje
    Blekonja dosta je i jedan i evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

romanica, crvenkapica žao mi je cure

Blekonja za jedan ali vrijedan~~~~~~~~~~~~~~~~

Svim čekalicama punkcije, transfera i beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

hvala vam cure na vibricama očito su ZA SADA upalile naime imamo JS , jeeeeeeeeee...... sada čekamo sutra...opet to sutra .... javit će mi što se događa pa zato molim vas ne posustajte s vibricama dobro vam ide , a ja ću do sutra čini mi se....

volim vas sve i šaljem bezbroj kolektivnih vibrica za sve što vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Blekonja, evo i ovdje draga za jednog a vrijednog, , bit će to dobro vjerujem,

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Drage Romanica i Crvenkapica šaljem vam bezbroj pusa i Idemo dalje...
    Blekonja vibram za turbo dobru jajnu stanicu Sve će biti ok.

Ja sam jučer obavila ET (3.dan) 3 zametka, vidjela ih...kako su jepiiii. 2 su četverostanična i 1 osmostanični, sve sam prebrojala
    Sve nade polažem u ovaj veći, jer ovi drugi malo zaostaju... Vidjeti ćemo, sada je sve u Božjim rukama. Uzimam Utrogestan, Andol 100, Folacin i Apaurin prije spavanja i dobila sam za ponedjeljak 4 injekcije za u guzu, oper će se MM igrati doktora, ali neka malo sudjeluje...hehe

Pozdrav svima i puuuno srećice...

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

nisam se dugo javljala jer neznam više što ću...zadnju M sam imala prije 40 dana...i to je bilo nakon neuspješnog IVF...jedan mjesec sam pauzirala i sada bi trebala opet, nadam se, u postupak ali od M još ništa...jučer me je tolko bolio stomak da sam mislila sigurno da je došla...kada sam pogledala, samo je bila roza mrlja i onda neka sluz koja se nije više pojaviljivala...ponekad me štrecne stomak ali ne jako...
    jeste li imali takvih slučajeva, od čega bi moglo to biti...ja sam već očajna, neznam što da radim...nemam nikakvog osjećaja da bi mogla biti T...niti se tome nadam...inače ciklus mi nije nikada bio više od 40 dana

svima velika pusa

adriana_d avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

evo da vam se i ja javim.upravo sam dosla s hitne..prije sat i pol vremena sam se probudila i otisla u wc,i kad sam se obrisala imala sam sta vidjeti,narancasto-krvavu sluz i to dosta.uplasila sam se jako.kad e doktor pregledao rekao je da nevidi nimalo krvi i napravio mi UZV. nalaz glasi ovako,vidljiva pravilna G.V s za sada nejasnim E.O.cerviks zatvoren,uterus nesto povecan,smeksan..u 6 tjednu sam trudnoce.rekao mi je da mirujem i da se u ponedjeljak javim svojoj ginekologinji..krvarenja nema vise,ali sad je mene jako strah sto se jos uvijek nevidi embrio,da li se vec trebao vidjeti ili???!!!pomozite ako znate.uplasena sam jako..hvala unaprijed!!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

snow....nadam se da kasnjenje menge je T, mada imas ,vidim zacepljene jajovode,,cuda su uvijek moguca.......a jesi li radila test? da ga napravis?
    adriana....ja nemam iskustva ali cu ti samo reci da se ne nerviras puno i budes mirna koliko je moguce.....javit ce se cure koje ce ti dati koji pametan savjet.....sretno u ponedeljak..... saljem vam

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    snow....nadam se da kasnjenje menge je T, mada imas ,vidim zacepljene jajovode,,cuda su uvijek moguca.......a jesi li radila test? da ga napravis?
    adriana....ja nemam iskustva ali cu ti samo reci da se ne nerviras puno i budes mirna koliko je moguce.....javit ce se cure koje ce ti dati koji pametan savjet.....sretno u ponedeljak..... saljem vam
    da samo znaš koliko me je strah napraviti, čekat ću još tjedan dana pa ću onda...neznam dali je bilo još takvih slučajeva...već bi imala neke simptome da je T...ne nadam joj se ni 1%...
    adriana samo hrabro...odmaraj i čuvaj se...mislim da će na kraju sve ispasti pozitivno

adriana_d avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hvala vam drage, i ja se nadam i vjerujem da ce sve biti u redu.bar da mi se netko javi tko je bio u slicnoj situaciji ili zna nesto o tome..strah me,jer mislim da se vec treba vidjeti,ne znam,nisam pametna.sad lezim,odmaram,nemam nikakve bolove,nekad si umislim da me boli,al ne znam jel uopce bol ili nije..vidjet cemo u ponedjeljak sta ce doktorica reci,valjda se onda vec treba vidjeti..sva sam u strahu..
    Snow.ml- napravi test,dugo ti vec kasni navijam da bude pozz i mislim na tebe!!! sretno!!

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Prijavljujem da ovaj mjesec ništa od mojeg 2 AIH-a. U četvrtak sam bila na 1 folikolometriji i dr.je našla cistu od 5 cm i odmah me ugasila da ovaj ciklus ništa i dala mi duphaston od 16 do 21 dana ciklusa i onda opet 8 dan menge na kontrolu da vidimo da li je cista otišla! Nikad nisam imala cista i uvjerena sam da je klomifen glavni uzrok!

Stranica 40 od 40 PrviPrvi ... 30383940

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •