Rozalija šaljem milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju, za mnogo stanica a onda za tulum u labosu i nakon svega toga dolazi jedan ili dva anđela
evo jos malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eli čestitke, Dani bravo curo. .....svim čekalicama sretno (ja sam tek četvrti dan na Gonalima ide mi to nekako sporo)
rozalija ~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrasnju punkciju i lijepe JS
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sa sve za što vam treba
ja brojim još 3 dana do bete, danas je 9dpt...
dobro jutro, nudiv vam kavicu i ostale razbuđujuće napitke i želi vam svima ugodan i odmoran vikend.
prvo da čestitam onim novim trudnicama koje čekamo da nam se i ovdje jave i pridruže, ja ću malo za njih
issa11 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrvice čvrsto prime
rozalija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je punkcija prošla ok i da krene ludi tulum u labu
Gabi25 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ova tri dana do sretnih vijesti brzo prolete
svimai veliki pozdrav
issa11, rozalija~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gabi25 ~~~~~~~~~~~~~~za betu do neba
ja još čekam 7 dana do bete
rozalija, vibre do neba za danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
dragi naši, nakon duge i mukotrpne stimulacije od 70 gonala uspjeli smoooo...imamo 8 folikula (vodeći 18 mm) , večeras je štoperica , ponedjeljak punkcija...taman će se malci još malo nabilodati do 19-20mm i to je to...
Rozalija, bezbroj ~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju i odličan rezultat!
Milivoj ~~~~~~~~~~ s TŽ sam onda na punkciji u ponedjeljak (ako moji folikuli pričekaju, imaju običaj zbrisati).
Gabi25 ~~~~~~~~~ da nas razveseliš s betom!
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
AnneMary – 15.02
Cranky - 17.02
Kandela – 17.02
Gabi25 – 16.02
ninocka28 – 17.02
AuroraBlu - 17.02
Venera3 – 19.02
Juliette – 19.02
Zeena – 23.02
dani82 – 04.03
diabolica - 01.03
vojvođanka - 01.03
issa11 – 26.02
Vinalina – 26.02
larivan1 – 17.02
jadra – 20.02
Snow.ml – 27.02
Čekalice (F)ET
Arkica
Marina27
Tuzna (FET)
pinny
Čekalice punkcije
Mia Lilly
Tikica_69 – 15.02
ž od milivoj73 – 15.02
Rozalija – 13.02
Suzanaab
Iva Mia 2009
Vikki – 15.02
AIH, Prirodni IVF,ICSI
lastavica1979
m arta
modesty4-15/16.02
Pikalice
blondy1
barbyRI
duba13
vita22
Ginger
mazica79
luna1
goa
ia30
Pinky
Klomifenke/Femarke
Ninaos
Ela28
crvenkapica77
bugaoo
Šmrkalice i ostale supresije
ketyy
taca70
Gizmos
On-GO
malena2
pčelica2009
enca77
ines31
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za zimske pahuljice
Deja2, vesnare, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, kinki, skandy, mia, fritulica1, ninatz, LO, fatamorgana, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, trunčicabalunčica, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, Sandric, franka76, kata1, anđeo sa neba, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, amly, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, Iberc, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, MAJONI974, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, SUZY75, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, bublica3, Bea, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Natalina, , Dim, Capka, n&a, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, adriana_d, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, gargamelica, regina78, Čupko1, pimbli, nataša, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ogla, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, Jim, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mimimuc, mala garava, Aurora*, loks, Teodora, sbonetic, maca2. Klara, nokia, Ici, Šiškica, Coolerica, Vali, Splicanka, Mali Mimi, Mmaslacak, Draga,Aleksandraj, Kaća, tisa, Cannisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Zuzu, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Miki76, Majoni974, Romanica, Kika83, Točkalica, sanja1 F, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, nina09, Strumpfica, TwistedQ, Marnie, Karla 1980, Anana1, Ameli, Narnija, Natica, kiara79, Elena-mk, Blekonja, osijek, marta7, Missy, ivana83, bubble_71, ivica_k, yasmina, amellee, nina1, gupi51, tiki_a, sivka, mare41, betty, Korny77, Tlatincica
vikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rozalija, ivica, tikica, vikki ~~~~~~~~~~~!!!
Milivoj73~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za 8 lijepih stanica
Svima šaljem puno,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rozalija se javila. Dobili su 7 j.s. Sada samo možemo vibrati za super tulum u labu i savršene blastice( u četvrtak transfer)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ODlični rezultati Rozalija za tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~~~
Tikici za sutra da dobiješ super stanice~~~~~~~~~~~~~
Milivoju i vikki također za što više i bolje stanice~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gabi za betu i svima koje nisam tu spomenula~~~~~~~~~~~~~~~~~
No hard feelings, ali, Rozalija, ove su samo za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hm.. .nemam pojma kako mi je ostala samo Viki.... a htjela sam zavibrati Ž od Milivoja, tikici_69 i Rozaliji svima od sveg~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
Trebali su biti smajlići koji skaču za rozaliju, evo sad
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~Za rozaliju.tikicu i ž od milivoja naše buduće tri trudnice
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
Sretno svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i da nam bude što više trudnica.
rozalija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tikica i ž od milivoja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima za vaše postupke~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i velika![]()
za današnji dan....
Da li su vas boljele grudi za vrijeme kontracepcije? Sama pomisao na njih me boli. Spavanje nemoguće....![]()
milivoj73,~~~~~~~~~~~~~~~za sutra, kvalitetne js i da ne boli previše!
rozalija,~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepe blastice!
tikice_69,~~~~~~~~~~~~~~~~~za kvalitetne js!
vikki,sretno!
curama koje su se raspisale na Nakon transfera,~~~~~~~~~~~~~~~da se presele na listu trudnica!
Modesty4 ~~~~~~~~~~~~~~za utorak.
modesty za utorak~~~~~~~~~~~~~~~~
tikice za lijepe js sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
rozalija i za tvoj tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gabi, ti još 2 dana!!!Kako se osjećaš? Ja hodam s otkopčanim gumbom na hlačama, to je moj važni simptom za sada
![]()
Naravno, svima šaljem puuuunoooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješnu nam veljaču!
Aurora da, još samo 2 dana
Osjećam se ok, jedino što me danas cijelo popodne glava luđački boli.
Evo i za tebe malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ej Gabi evo da ti malo ~~~~~~~~~~~~~~( mene je glava rasturala par dana prije bete, nadam se s tobom)
rozalija nek lab poludi
vikki ~~~~~~~~~~~~ za strpljive stanice
modesty~~~~~~~~~~~~~~~~za prvi i nadam se jedini AIH
i naravno za sve druge~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba
milivoj bravo!
rozi super rezultat!
tikica, viki ~~~~~~~~~~~~~~
ma svima, a pogotovo betalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mi u petak bili na folikulomeriji - 6 komada, al jedan dosta veći od ostalih pa će vjerojatno pobjeći prije punkcije
sutra ponovo uzv, a punkcija vjerojatno srijeda poslijepodne ili četvrtak ujutro
i idem na blastice
![]()
i evo jedna prigodna http://www.niktitanik.com/
Dobro jutro svima!
Tikice_69,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam dobila jutros, sinoć je počelo malo, ali jutros pravo.
sad odmor pa u stimulaciju!
sretno svima!
AnneMary, neka idući onda bude dobitni...
Ostale vadilice i čekalice bete - sretno , i da nam napunite listu za velječu u što većem broju![]()
AnneMary žao mi je
Svim čekalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim čekalicama transfera~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim čekalicama punkcije~~~~~~~~~~~~~~~~
Stigla i ja s transfera... vracena dva dobra predembrija treci dan.
Beta 01.03.
Svim cekalicama svega velike vibrice....
Mia Lilli držim ti palčeve i tebi i svim ostalim čekalicama šaljem trudničke~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AnneMarybaš mi je žao, drži se
ja bila na uzv, kaže sve 5, danas još dva gonala pa sutra ujutro štoperica i punkcija u srijedu navečer
čekam još nalaz estradiola da mu javim, al sam se sad malo zabrinula jer mi se pojavila sukrvica, zapravo onako kako inače imam kad je ovulacija
sad me brine da ne popucaju svi prije punkcije
veliki su 17-19 mm
kaj mislite?