Čekalicama beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bebe
Čekalicama beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bebe
x
na brzinu ću se šlepati i baciti se u krevet
maleni je bio danas na cjepljenju pa smo ga nosali cijeli dan i eto sad napokon spava
andream i sretna35 cijeli dan sam nekako sjetna, ovo je naša veljača pa se nadam da će i Almi donijeti sreću kakvu smo mi osijetili (a još će ležati na mom trudničkom krevetu) ali i ne samo Almi već i drugim našim suborkama ...
I mi smo danas bili na cijepljenju, jako je vikala i plakla ali srećom i zaboravila sve već nakon par minuta.
Potpisujem doricu, i ja sam jako sjetna jer je ovo bio naš mjesec, a veljača je prošle godine bila skoro pa rekord po broju trudnica u cijeloj godini... a čini mi se da je ova nova politika sve opet zabrljala i onda sam opet jako ljuta na "zna se" koga ...![]()
andream nažalost u pravu si...
nisam ovdje ni javila, moja beta je pala na 7 tako da je očito bila biokemijska.
a sad idemo u nemoguću misiju- pokušati odmrznuti js i napraviti nešto s njima- iako bi to vjerojatno bilo ravno svjetskom čudu
Svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
milivoj73, rozi, tikica_69, juliette ~~~~~~~~~~~~~~ za lijepe tete bete
Gabi
cure, ovoje bio i moj mjesec, samo još prije dvije godine
a izleda da će transfer biti na isti datum kao i sa mojom caricom
nadam se i istom rezultatu
dr.javio da imamo 2 sigurna i za sada jako dobra zametka, treći nije spominjao
sutra ćemo znati kad je točno transfer
Posljednje uređivanje od Ginger : 18.02.2010. at 22:45
Ginger bravo draga, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspiješan postupak.
Meni jučer vraćene 2 blaste kaže dr.izvanredne i sada sam čekalica bete 03.03.2010,lijep datum.
Svim curama u postupcima šaljem milion ~~~~~~~~~~~~~~~~
Tikici ogromnu pusicu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malu princezu za ogromnu betu.
Gabi25, žao mi je.. no, biokemijska je jako dobar znak i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sljedeći put bude bingo!
Rozalija, milvoj73, tikice stoput hura za vaše mrvice i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ostanu uz vas narednih 9 mjeseci
Ginger i luna1 cure i za vaše mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i uspješan transfer
andrejaaa želim ti da što duže ostanete 3 u 1 i da vam susret bude prekrasan![]()
svima![]()
Svima šaljem puno, puno ~~~~~~~~~~~~ za sve što Vam treba, a posebne ~~~~~~~~~ Vili curama - Luni1 i Ginger...nadam se da ćemo vrlo brzo skakat tu od sreće za Vas...a onda i ja krećem kod našeg dragogo dr. R pa da i ja pokupim malo te sreće![]()
Bab hvala, ovo čekanje me ubija....toliko želim taj transfer da se konačno ostvari....
prošle godine na današnji datum bila sam na punkciji i moja mrvica (a sada ima 7 kg) je radio tulum labosu
vibram svima za ovakve tulme ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cekalicama bete,svima u postupku i koji ga cekaju da sto prije uspije!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[QUOTE=thaia28;1548436]Gabi25, žao mi je.. no, biokemijska je jako dobar znak i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sljedeći put bude bingo!
Rozalija, milvoj73, tikice stoput hura za vaše mrvice i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ostanu uz vas narednih 9 mjeseci
Ginger i luna1 cure i za vaše mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i uspješan transfer
andrejaaa želim ti da što duže ostanete 3 u 1 i da vam susret bude prekrasan![]()
svima :
već me dugo nije bilo pa ću se malo šlepati....svima puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve kaj vam treba
romanica drago mi je da si ponovno s nama i da krećeš u akciju![]()
rozalija, preeeekrasne vijesti od tebe~~~~~~~da nam budeš jako T.
Ginger, u isto vrijeme kao i curica~~~~~~~~za tvoje snažne mrvice.
Cure, bit će uskoro jako veselo na forumu koliko ima dobrih vijesti.
Ali tako ne mogu vjerovati da nam Gabi25 nije uspjela.
roziiiiii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~1
roziza tvoje dvije mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gabi, još jednom
andrejaaa, još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje bebice da što duže ostanete u komadu
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~ za skori start
tiki_atočno na isti datum
danas javljeno da je transfer u ponedjeljak
dvije mrvice se super drže i idemo na blastice
a transfer na isti datum kao i sekica
jako sam uzbuđena
Jesam jesam... bila sam u Mariboru 15.02 i još me drži pozitivnost od utisaka od tamo. Ulazimo u postupak, ako ovaj ne uspije, na jesen.
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sekica dobije društvo![]()
potpisujem sve ove dobre vijesti o puuuno mrvica u maminim bušama i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se lijepo ugnijezde
ginger, rozalija prekrasno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~iz petnih žila, ma ustvari svima puuuuuno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam trenutno treba
ja se nadam postupku u trećem mjesecu (femara) uh jedva čekam, nekako imam dobar filing danas popodne oko toga ne znam šta mi je![]()
posebne velikeee~~~~~~~~~~~za današnje čekalice testića: AuroraBlu, Juliette, ajmo cure![]()
Posljednje uređivanje od mare41 : 20.02.2010. at 07:50 Razlog: falilo srčeko
svim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, ali ipak posebno onima koje danas vade betu, neka ove veljače bude![]()
Evo malo dobrih vjesti i poticaja svima koji pokušavaju....nakon 3 godine, 6AIH i 6 IVFova...7 transfer je izgleda dobitni uz pozitivnu betu od 191,70 na 12dptU ponedjeljak je ponavljam....Drž'te fige....
Tarolina-čestitke od. Evo da malo poskočimo za radosnu vijest pa neka ti je sa srečom
![]()
Tarolina, bravo curo. Transfer mi je dogovor za sutra, bojim se da nemam hiperstimulaciju jajnika osjećam pritisak i mislim da su mi natečeni, jel mi to može utjecat na ishod?
Za sve čekalice bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~, a posebno za tebe, Rozalija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, da Maribor bude uspješan
![]()
Tarolina čestitam
Juliette~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I svim Mariborkama- rozalija, tikice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Taj pritisak ti ne mora uvijek biti od hiperstimulacije. Ali čim uzimaš hormone jajnici ti otiču, ima više folikula nego prirodno i normalno je da si sva napuhana i da je osjećaj neugodan. Ja nikad nisam imala više od 5 folikula i nisam imala hiperstimulaciju pa me svejedno sve boljelo, probadalo...živi užas...ko balon.Ali mislim da to ne utječe na ishod tranfera.Sretno![]()
tarolina, bravo curo~~~~~~~~~~~~~~~~za sedmu sreću!
pregršt~~~~~~~~~~~~~~~za naše curke iz kluba 39+, živo je živo kod vas
mariborčanke,~~~~~~~~~~~~~~~razveselite nas lijepim betama!![]()
tarolina bravo. Moja beta ovaj put je negativna.
Tarolina, čestitam!
Juliette, žao mi je
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Tarolina cestitam draga iz srca
Hop veceras ce lista jer imamo novu trudnicu![]()
Tarolina ČESTITAM
Ginger, ovo je pravo čudo, na isti dan.~~~~~~za dvije blastice.
rozalija, tikica_69_AuroraBlu~~~~~~~+
luna~~~~~~~~
Dodirko
juliette![]()
tarolina bravoooooo
marti mi smo čekalice bete 05.03.
svima ~~~~~~~~~~~~~~~
milivoj gdje vi vadite ß u Osijeku...u bolnici ili negdje dalje...kada budu nalazi gotovi?
Tarolina![]()
Juliette![]()
Vita22 za punkciju~~~~~~~~~~~~~~
Svim čekalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rozalija,Tikica,milivoj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Luna,ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Andeja da ostanete još malo 3 u 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tarolinačestitke i od mene
posebne za današnje čekalice bete Aurorablu,Juliete ~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tarolina, čestitam!
Juliette, žao mi je, draga, biti će drugi put