ivice-k hvala ti , jer sam ja čula da nalazi budu gotovi tek drugi dan..pa bi ja onda otišla vaditi negdje dalje samo da budu odmah gotovi...a na uputnici mora biti hitno ili ne mora...da znam reći dr..
ivice-k hvala ti , jer sam ja čula da nalazi budu gotovi tek drugi dan..pa bi ja onda otišla vaditi negdje dalje samo da budu odmah gotovi...a na uputnici mora biti hitno ili ne mora...da znam reći dr..
Juliette žao mi je. Ali glavu gore i samo hrabro dalje. Nekom treba dulje nekom kraće da uspije![]()
andreaaa želim ti da ostanete još malo zajedno i da se ništa ne brineš sve će biti uredu samo hrabro
milivoj 73 i tž želim od srca da se ove mrvice lijepo ugnjezde i ostanu 9 mj s vama
sretna35 Vedran je pravi bonbonček i bome pravi fakin-komad
ana-dečki su![]()
Tarolina čestitam
Juliette žao mi je![]()
snow.ml nemam što za dodati što se tiče bete...ivica je točna kao uvijek...
hvala, hvala...već sam mislila nekog tražiti da mi proba pogurati ranije..nije to mala stvar..
Tarolinačestitam od srca!!!
juliettežao mi je, drži se draga
čekalicama bete puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mi nestrpljivo čekamo ponedjeljakal me jajnici još uvijek malo bole
luna1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nije hs, pij puno vode
Divno Dobro Jutro!
Tarolina čestitke
Cure moje drage,nakon pet godina,spontanog 2004,HSG,čajevi,bioenergije,2AIH,2stimulirana IVF,-a,ja ostala trudna prirodno
U četvrtak sam radila test i bio u istoj sekundi pozitivan.
Još sam u šoku i strahu,ali korak po korak.
Svima želim da ne gubite nadu,doči će malci kad oni to odluče.![]()
aaaaaaaaa
čestitam sugrađanko !!!!!!!!
moramo mi češće na te kave ako se nakon kave budu pojavljivali plusevi !!!
Ajme Nina09,pa ove su krasne vijesti i meni osobno vrlo drage trudnoće. A ako je Vž kava recept za trudnoću odnosno pozitivan test, dolazim vam i ja uskoro
na kavu.
nina09čestitkeeee (prekrasna su ta čuda prirode, nek ih bude što više)
nina09
![]()
Svima fina nedjeljna jutarnja, za našu novu trudničicu ninu09 jedna bezkofeinska.
Ja upadam sim k vama ko padobranac, al moram svojoj dragoj prijateljici čestitati od srca!!!!!! Draga, beskrajno sam sretna zbog tebe, bila si nevjerojatno hrabra svo ovo vrijeme, nisi gubila nadu i evo ti nagrada u bušici! Ma prekrasno, jednostavno prekrasno! Znam da si u šoku, al okreni na onaj pozitivan šok, nemoj biti u strahu nego i dalje budi hrabra. Čestitam i tati, uživajte sada i mazite puno bušicu! A evo i puno pusica od nas! Ajoj, kak sam sretna....Prekrasan dan...
Hvala vam drage moje!
Kako je čudno ali prekrasno kad smajlići skaču za mene.
Nek skaču za sve vas![]()
Eto, Nina09, niknuo je tvoj divan cvijet!
Tarolina,, nakon toliko transfera
, čestitam ti od srca, želim viiiiisoku betu u ponedjeljak i blaženu trudnoću!
nina09 prekrasno baš si me razveselila čestitam od
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nina09 draga moja sugrađanko, od srca ti čestitam!!!!!
jako si me razveselila, ma sva sam se naježila i raznježila!
želim ti da ti bude jedna jako dosadna školska trudnoća!
grlim te i vidimo se uskoro!
![]()
![]()
nina09, prekrasna vijest, čestitam od srca!!!poznat mi je taj osjećaj šoka i nevjerice i straha kada ti odjednom život servira ovako nešto.. želim ti mirnu i školsku trudnoću
![]()
Tarolina, čestitke i tebi želim školsku trudnoću![]()
nina09 i Tarolina prekrasne vijesti,čestitam od! nema ljepšeg osjećaja nego ugledati veliki + na testu! bravo,trud vam se isplatio,a isplatit će se i svima vama koji tako željno išćekujete svoju slatku dječicu! SAMO USTRAJTE!
![]()
Nina09, Tarolina bravo cure, krasne vijesti. Bilo je i vrijeme da nas malo sve ohrabrite svojim pozitnim primjerom.
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Kandela – 17.02
AuroraBlu - 17.02
Venera3 – 19.02
Zeena – 23.02
dani82 – 04.03
diabolica - 01.03
vojvođanka - 01.03
issa11 – 26.02
Vinalina – 26.02
larivan1 – 17.02
jadra – 20.02
Snow.ml – 27.02
Mia Lilly – 01.03
ž od milivoj73 – 05.03
Tikica_69 – 05.03
Rozalija – 03.03
Ti – 03.03
Suzanaab – 04.03
Čekalice (F)ET
Arkica
Marina27
Tuzna (FET)
mazica79
Ginger – 22.02
luna1
Iva Mia 2009-22.02
barbyRI
Čekalice punkcije
malena2
bugaoo – 22.03
vita22
AIH, Prirodni IVF,ICSI
lastavica1979
m arta
modesty4-15/16.02
Pikalice
duba13
goa
ia30
ketyy
weather
Kikla123
Klomifenke/Femarke
Ninaos
Ela28
crvenkapica77
maca2
Šmrkalice i ostale supresije
taca70
Gizmos
On-GO
pčelica2009
enca77
ines31
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za zimske pahuljice
Deja2, vesnare, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, kinki, skandy, mia, fritulica1, ninatz, LO, fatamorgana, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, trunčicabalunčica, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, Sandric, franka76, kata1, anđeo sa neba, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, amly, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, Iberc, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, MAJONI974, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, SUZY75, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, bublica3, Bea, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Natalina, , Dim, Capka, n&a, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, adriana_d, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, gargamelica, regina78, Čupko1, pimbli, nataša, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ogla, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, Jim, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mimimuc, mala garava, Aurora*, loks, Teodora, sbonetic. Klara, nokia, Ici, Šiškica, Coolerica, Vali, Splicanka, Mali Mimi, Mmaslacak, Draga,Aleksandraj, Kaća, tisa, Cannisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Zuzu, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Miki76, Majoni974, Romanica, Kika83, Točkalica, sanja1 F, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Marnie, Karla 1980, Anana1, Ameli, Narnija, Natica, kiara79, Elena-mk, Blekonja, osijek, marta7, Pinky, Missy, ivana83, bubble_71, ivica_k, yasmina, amellee, nina1, gupi51, tiki_a, sivka, mare41, betty, Korny77, Tlatincica, AnneMary, Vikki, Gabi25, Cranky,
Juliette, ninocka28, pinny
Nina čestitam od srca
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Kandela – 17.02
AuroraBlu - 17.02
Venera3 – 19.02
Zeena – 23.02
dani82 – 04.03
diabolica - 01.03
vojvođanka - 01.03
issa11 – 26.02
Vinalina – 26.02
larivan1 – 17.02
jadra – 20.02
Snow.ml – 27.02
Mia Lilly – 01.03
ž od milivoj73 – 05.03
Tikica_69 – 05.03
Rozalija – 03.03
Ti – 03.03
Suzanaab – 04.03
Koliko čekalica bete,cure držim vam fige i vibram
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nina09, takve vijesti o prirodnim trudnocama me uvijek dignu i neobicno razvesele - cestitam curo![]()
Nina09 bravo, čestitam![]()
Nina09, pa tko se usudi reči da čuda ne postoje?! Itekako postoje i ovo je samo dokaz da nikada ne smijemo prestat vjerovati u "prirodu". Sretnu i veselu trudnoču ti želim!![]()
Ajme nina09 pa to je divno, jesam ti rekla, jedna od sretnih ipak bit ćeš ti......predivno![]()
nina09 to je predivna vijest !!!!!!!!!!! to daje snage svima za nastavak ove borbe za svoje anđeliće i vjeru da nikada ne treba odustajati !!!!!!!!!!
Pozdrav svima prijavljujem mojih 6 js nakon pukcije.........čekanje ET.........čestitke novim i uskoro budućim trudnicama...............
nina09 čestitam ti na tvom cvijetu iz mraka, jer moj cvijet ima 7 mjeseci a vremenski period je 2x tvoj, spontanih 3x tvoj, čajevi, bioenergija itd. itd.
Želim ti urednu trudnoću i cvijetak u zagrljaju za cca 8,5 mjeseci.
Tarolina čestitke i tebi.
Nina09čestitam!!! Uljepšala si mi današnji dan. Btw, ja sam na kavici sjedila najbliže tebi pa se nadam širenju virusa
. Čestitke i TM, naravno.