Ej cure Dani moja već sve znaš hrabra si ti ,Vojvođanka i Čitalica bit će i vama sretno uskoro,Diabolica jeeeeeeeeeee kisss kisss ti si ipak naša riječka...............ja bila na transferu danas beta 12.03.2010..................svima sretno........
Ej cure Dani moja već sve znaš hrabra si ti ,Vojvođanka i Čitalica bit će i vama sretno uskoro,Diabolica jeeeeeeeeeee kisss kisss ti si ipak naša riječka...............ja bila na transferu danas beta 12.03.2010..................svima sretno........
Diabolica čestitam
Dani82 žao mi je ali glavu gore i samo hrabro dalje
Rozalija ne brini..i meni su tjedan dana nakon ET počeli simptomi PMSa i još uvijek ne prestaju iako je beta više nego pozitivna i već se vidi gastacijska. Grčilo me u trbuhu i boljele su me (.)(.). Napravila sam test (11dpt)dan prije predviđene bete i već je bio pozitivna. Živce na hozntregere i ne bediraj se![]()
neznam dali nisam pročitala ili diablica nije još objavila svoju betu
niti Issa ishod testa...a tako željno iščakujem
želim im velike betice i pluseve
Posljednje uređivanje od snow.ml : 24.02.2010. at 19:14
evo nas sa novom sličicom i još malo pa imamo mjesec dana
šaljemo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba![]()
Da i tu poskočim za diabolicuOna cijeli dan fešta pa nikako da nam se javi!
za diabolicu
vjerovatno i issa fešta pa se ne javlja![]()
Posljednje uređivanje od snow.ml : 24.02.2010. at 20:55
Evo da se javim i ovdje ...moja Beta je danas 13dpt 244 i nadam se da će se lijepo duplati....sutra moram priopćiti sretnu vijest svojem najdražem dr. V u KBC Rijeka...i za čpar dana vadim betu ponovo....
Istina, cijeli dan feštam jeeeeeeeeeeeeeeee
Ja ću večeras zavibrati za sutrašnje bete,Vinalina i Issa,sretno, cure,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I ja isto za sutrašnje troznamenkste brojeve~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~sretno cure!
sretno svima i šaljemo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ß,punkcije,transvere i sve što vam treba![]()
![]()
od nas troje !
jutreko!
evo
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnje velike bete
Ako se netko sjeća mog madeža koji je trebao hitno van... sve je OK. Benigna tvorevina. Al drago mi je da je vani i da je to iza mene.
Još danas jedna tabletica kontracepcije a onda nek bude što treba biti. Sutra ultrazvuk.
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dodirko, super za madež, nek si se ti njega riješila, pa sad u miru možeš po bebicu
evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što skoriji plusić
Diabolica, ma samo se opusti draga, beta će se lijepo duplati.
Jutros sam bila na KBC RI i velika je gužva bila.
Kod tebe postoji mogućnost i blizanačka trudnoća, zar ne?
A, usput, da ti samo javim da smo zajedno bile sa M u KBC RI još dok smo bile u postupku.
Meni, na žalost nije uspjelo al ne dam se ja........
vinalina, issa, jesu danas bete? čekamo i ~~~~~~~
Dodirko~~~~za UZV
issa malo poskakivanja da nalazi ipak budu pozitivni
sretno...![]()
sara38 i ja sam bila na KBC Ri jutros ali nismo se srele...druge cure jesam...ah, šteta valjda smo se mimoišle....bit će još prilike da se vidimo....na nekoj proljetnoj kavici opet!
Da, kod mene postoji mogućnost da budu blizanci...vratili su mi 1 osmostaničnu i 1 šestostaničnu jajnu stanicu i sad bi moglo svašta biti.
Ma nek i bude dvoje samo da ostane sve u redu....
diabolica ;estitam
ana/ prekrasnide;ki'i ba[ lijepo rastu
svima mah mah
imam pitanje, čisto da se nebi baš previše zanosila. Danas mi je 8 dan od AIH ( klomifeni, PCSO). Jučer na večer imala sam strašnu vrtoglavicu i mislila sam da ču morat iči povračat cijela soba mi se okretala, osječaj kao da imam temperaturu, probada me u jajnicima, cice tako-tako ne mogu reči da me baš bole.
šta mislite dal je to sve posljedice klomifena, utrogostena...ili bi moglo nešto ovaj puta biti.
Koliko ja znam od utrogestana ako se uzima tj. pije zna izazvati vrtoglavicu. Bar je meni tako bilo. A što se tiče nekih znakova t. mislim da je prerano ako je 8. dan od AIH. Strpljenja malo, još tjedan dana pa će se sve znati. Nakon Aih-a ne treba ni rano test raditi......
~~~~~~~za plusić na testu
Joj ovo iščekivanje bete je 100 puta gore od pikanja, punkcije i svega zajedno. Luda sam već od osluškivanja simptoma. Ali upravo sam pročitala da su šanse za trudnoću sa blasticama oko 50-60% za žene do 35. Pa to je sjajno ali nekako se ipak ne želim ni zbog toga previše uzbuđivati jer se bojim zapasti u neku euforiju pa da poslije budem previše razočarana. Sretna sam da sam uopće imala blastice. Kod nas sam jedva imala 3 oplođene JS i to loše razvijene!
Evo prijavka i ovdje. ET 2 blastociste.
Danas nakon više od 5 godina braka (+3), ponovljena beta, 13 dpt, 636!!!!!!!
Nevjerica pomiješana s uzbuđenjem i srećom kako kod mene tqko i kod MM.
Drage moje, želim i vama koje se borite isto toliku kada bude trebalo.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Posljednje uređivanje od vinalina : 25.02.2010. at 14:22
Vinalina čestitam odtebi i TM
Bravo za lijepu betu![]()
Issa žao mi je![]()
Vinalina čestitam![]()
Vinalina"Dobre stvari daju se onima koji čekaju!"čestitam
Vinalina bravo draga....čestitke!!
Meni je danas totalno nestvarno bilo kod dr. kad mi je upisivala Betu i onda joj izbacilo Očekivani termin poroda 02.11.2010.....još ni sad ne vjerujem!
Svima ostalima koji čekaju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vinalina pa moram i ovdje malo poskočiti i čestitati
![]()
Vinalina pa to je prekrasna teta beta čestitam ti od srca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bravo Vinalina. to ja zaista lijepa beta.
vinalinačestitam na prekrasnsoj beti!
diabolicei z tvoju betu
issažao mi je, glavu gore i hrabro dalje
Vinalina čestitam![]()
Sara38 dobrodošla (napokon)... nadam se da ćeš ubrzo tu objavit neku gigantsku betu
![]()