Rozalija čestitamm na beti![]()
![]()
![]()
rozi, čestitam!!!!!!
Rozalija čestitam![]()
![]()
![]()
rozalija nisam ni sumljala da će beta biti ovakvačestitam!
Rozi, čestitam i želim ti predivnu trudnoću!
Ginger, držim fige za sutra da ipak bude sve ok!![]()
rozalija čestitam od sveg!!!!!!!!!!! dani82 sutra ua veeeeeeeeeliku betu
!!!!!!!!!!!
Rozalija draga to!
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~
Dani82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sutra iznenadis![]()
Rozalija bravo za tvoju betu i cestitam od srca
Dani82 puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i za tvoju tetu betu da se svi skupa radujemo !!!!!!!![]()
he, he, borbena sam ti je i inače
a gle, ja sam ti takva osoba, ne mogu mirno čekati, moram nešto poduzimati....
onog trenutnka kad smo mm i ja odučili da krećemo po još jedno čudo, to je bilo to - nema tu predaje i odustajanja dok ne dođemo do cilja (naravno, uvijek uzimajući u obzir i moje zdravlje)
a mladost - pa nisam ni baš tako mlađahna, al kao što ina reče - vrijeme je bitan resurs i želim da je bar to na mojoj strani
ne vidim smisla čekati još, jer znam što želim, a svaka godina je bitna u ovoj našoj priči
a bebačica kod kućeona je moj naaaaajveći motiv
kad ju gledam, mazim, mirišim, nosim... moja želja za bar još jednim smotuljkom raste još više... i ne mogu si pomoći
i bude mi neugodno zbog svih dragih suborki koje još nemaju ni jedno čudo, al se nadam da mi ne zamjeraju
Rozalija, čestitam od! Baš me razveselila vijest!
dani ~~~~~~~~~~~~~ za sutra
Ginger, sestro po "strpljenju"- za još jedan smotuljak čim prije ~~~~~~~~~~~~~~~~
rikikiki, kako dobro dijete imaš! Moje curke su prva dva mjeseca za vrijeme kupanja vrištale kao da je kraj svijeta. Ali zato sad uživaju. I čupaju mamu za kosu.
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rozalija,čestitke
Joss,curka(moja želja)
Ginger~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ipak za sutra
svim čekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Joj pa tek sad vidim! Za mene je ovo definitivno dan čuda i jedan od najljepših u životu!
Rozalija, znam kako se osjećaš, čestitke na dugo sanjanom danu i želim ti svu sreću ovoga svijeta!
Ginger, ma kakvi neugodno, IVF borba za drugo ili treće dijete jednako je stresna itd. Ti lijepo nama sutra priredi reprizu prve T. Znači za sutrašnju betu~~~~~~~~+
Baš sam znatiželjna za našu dani82, jedva čekam sutrašnju betu koja bi morala biti lijepa~~~~~~A za simptome se ne usudim pitati...
Evo prijavljujem da sam si upravo spičila prvu štopericu u životu ( bilo bi divno da bude i zadnja) i punkcija u petak, kažu dvadesetak folikula.
Ginger,samo ti planiraj, i ja sam takva, uvijek moram imati dobru logistiku!
Rozi
čestitam od srca!!!
Svim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što god treba!
Obzirom da mi se kompjuter spržio i da sam danima bila bez njega brzinski pregledavam zadnje vijesti i da beskrajno mi je drago zbog rozalije
i da rikikiki uživa u svom smotuljku
Ginger![]()
Rozalija, super beta!!!
Ginger, samo tako naprijed, pozdravlja te i razumije do u kosku još jedna "kraljica planiranja"!
wow Goa 20tak folikulagdje si u postupku?
Rozalijaod srca čestitam!
Joss
Dani82 za veliku betu danas!
Ginger, draga, držim fige da nije još sve gotovo i da te iznenadi još jedno čudo !
Svima veelika pusa!
jedva čekam da se dani javi da skakućemo, obećala je oko 13 h, 13 i 30......
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dani danas da nam javi radosne vijesti.
ginger ogromna pusica za tebe draga moja i puno sreće ti želim.
Cure svima hvala na čestitkama od srca. Divne ste.
Dani82 za veeeeeliku betu danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ginger nek i tebe tvoja beta danas iznenadi ~~~~~~~~~~~
svim čekalicama držim fige, Ginger draga sutra sretno u mislima si mi....
dani 82 cekamo tvoju betu,bit ce da je velika pa ne moze od uzbudenja napisat
Drage moje najprije da vam zahvalim na svim lijepim željama i vibricama![]()
![]()
Nažalost kao što sam pretpostavljala, moja je beta danas negativna.... 2 i nešto sitno.... tete u laboratoriju su bile jako drage i ponovile analizu u nadi da je prvi put došlo do pogreške, ali nažalost nije. Ponovno sam naručena za srpanj.
Ovako sam se osjećala i ja jedno vrijeme,bilo mi je neugodno radi drugih cura.Ali svatih da je moja želja dovoljno jaka pa bilo to borba za prvo,drugo ili treće djete.Samo naprijed draga,budi i dalje tako borbena.
Rozalijei ovdje primi čestitke od mene
Dani draga iskreno mi je žao![]()
Dani, žao mi je, dobro da odmah imate plan za dalje...
Dani82 suborko moja, iskreno mi je žao...a baš sam mislila da ćeš mi se pridružit....glavu gore i puno sreće u novom postupku!
dani
dani82 jako mi je žao...a bila sam uvjerena da će biti dobro. No sad znamo da ti možeš i šaljem ti ~~~~~~~za uspjeh u prvom narednom postupku.
Ginger~~~~~+