Ponudite se nedjeljnom, sunčanom, svim čekalicama koječega želim uživanje u prekrasnom danu.
Ponudite se nedjeljnom, sunčanom, svim čekalicama koječega želim uživanje u prekrasnom danu.
Hvala mare41 za nedjeljnu jutarnju, a tebi šaljem ~~~~~~za
aktivnosti.
Ginger kako je? ~~~~~~za mrvicu
Čekalice bete ~~~~~~~~+
Čekalice punkcije za bezbolne i uspješne punkcije~~~~~~~
Drago društvo![]()
evo i mene na kavici, mare hvala ti!
i ja šaljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
uživajte u predivnom proljetnom danu i napunite baterije za idući tjedan,
svima pusač i pozdrav!
evo i mene pijem moju jaču kofeinsku, ali moram se pohvaliti ne pusim vec 5. dan tačno od ET-a, a baš sam pravi pušač (1,5-2 kutije dnevno).
šaljem pregršt toplih ~~~~~~~~~~~ svim čekalicama, odbrajalicama, trudilicama, radilicama![]()
mare hvala na kavi, treba mi jer se probudih s glavoboljom i totalno nervozna...
marti_skhvala na trudu i malo ~~~~~~~~~~~~~~ za tebe
a hoću li ostati tamo na listi, vidjet ćemo...
tiki_akrvarenje prestalo, brlja smeđe
mislim da ću sutra do svoje soc.ginićke jer mi između ostalog mora i bolovanje otvoriti
valjda neće praviti probleme oko toga
Bebel![]()
svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i uživajte u ovom danu
Ginger,naravno da ćeš ostati na listi i naravno da ćeš dobiti bolovanje u ovakvoj situaciji,ali zašto ga otvaraš kod gin.? Navijam za tvoga malog žilavca ili žilavicu!
Vesnare,Kikla,Fatamorgana,M_arta,AuroraBlu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bete!
Ketyy, ništa ne brini,na pravom si mjestu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bublice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~mazi stomak i guštaj!
Drage moje, jutros sam išla po moje mrviceDoktor je rekao da su odlične kvalitete. Mazim ih i odmaram.
Hvala na podršci, svim čekalicama puno ~~~~~~~~~~sreće!
Bublice čuvaj svoje mrvice
Svim čekalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim čekalicama transfera~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim čekalicama punkcije~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tiki_e,,dižeš mi moral..
Bublice,~~~~~~~~~ kad je beta?
Svima vama za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prijavljujem se da bi u utorak 16/3/10 trebala imati aspiraciju u ovom mom prirodnjaku, ...ako se ne rasprsnemo ranije...!
Bublice.
Sve čekalice svačega ~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Drage moje cure ja sam se malo dokopala kompa u bolnici,još malo pa smo mjesec dana tu. Hvala vam svima na čestitkama za rođenje mojih bubica.
One su još u inkubatoru i bit ćemo tu još 2 do 3 tjedna ako bude sve u redu(a nadamo se da hoće), samo smo jako mali i trudimo se narasti.
ne znam što se događa na forumu jer nikako nisam imala mogućnost skopčati se,a ni sad nemam vremena pa šaljem puno vibri od nas troje za sve vas i puno zagrljaja i poljubaca tužnicama,i skakutavihza one kojima je uspjelo
Andrejaaa, naravno da će sve biti u redu, evo šaljemo pregršt ~~~~~~~ za tebe mamu i tvoje bebice.
Jedva čekamo avatar s curicom i dečkom![]()
bublice jedva čekamo za 15 dana lijepe vijesti uživaj
i svim ostalim curkama (pošto nisam skroz u tijeku) šaljem milijardu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ poslužite se od srca su![]()
Cure hvala, hvala na ~~~~~~~dobrim vibrama!
Vaša podrška mi puno znači
Beta je 28.03. ~~~~~~~
Andrejaaa ~~~~~~~ za tvoje bebe da šta prije dođu kući
Blekonja ~~~~~~~~~~ za tvoj skori postupak ~~~~~ da bude dobitni!
Denny za tvoj brz oporavak ~~~~~~~~~~~~~ da šta prije uskočiš u vlak sreće!
Goa, Vesnare, Ketyy, Fatamorgana, duba13, MAJONI974, AuroraBlu, m arta i sve ostale čekalice koječega ~~~~~~~SRETNO~~~~~~
Svim trudnicama želim mirnu i školsku trudnoću!!! ~~~~~~~~~~~~~~ !
Posljednje uređivanje od bublica3 : 14.03.2010. at 22:23
Hej cure, ako je nekome ostalo suprefact-a i ne treba vam molim vas da mi javite na pp ili na temu Suprefact. Treba mi od sutra popodne za 2 dana. Hvala.
morala sma pročitat zadnje 4 stranice od uzbuđenja!
Ginger vjerujem da će sve biti u redu, već prije sam bila sigurna da će biti pozitivna beta, i kad si javila da je bikemijska više nisam ni gledala.
malo odmaram pa ne čitam odbrojavanje, a i jako me pogodila tužna vijest.
~~~~~~~~~~~~ za maleno srce da ostane kod svoje mamice!![]()
evo da i ovdje napišem-jučer bila punkcija-izvađeno 8j.s.-transfer u petak
Andrejaaa cestitam vam, zelim da sto pre idete kuci i da uzivate maksimalno u blagodeti roditeljstvaGinger, ~~~~~~~~ za tvoj mali hrabri borac bublica3 ~~~~~~~~ za veliku tetu betu, tvoj optimizam mora biti nagradjen
snekica ~~~~~~~~ da folikulice cekaju i da dobijete lijepe, dobitne JS pcelica2009 ~~~~~~~~ za uspjesan transfer Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba Dodirko, tiki_a, bebel
![]()
Za Ketyy i današnju punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pčelice, super za petak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure evo malo vibrica ~~~~~~~~~~~ kome sve treba.
hvala puno.Zanima me kako je ketty prošla.
goapo novome ti soc.gin. mora preporučiti bolovanje da ti ga dr.op.pr. otvori
bubuliceza tvoje mrvice i evo i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
andrejaaaaza tvoje bebice i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije idete doma
Dodirko ja imam, al je istekao rok u 2.mj. + u vž sam
nadam se da si uspjela nabaviti i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoj postupak
AnneMary![]()
pčelice bravo za 8 komada i ~~~~~~~~~~~~~~~ za petak
i još pregršt za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja bila kod soc.gin
otvorila mi bolovanje, a stanje je slijedeće:
vidi se gestacijska vrećica smještena lijepo u maternici
žumanjčane nema, tj. nešto se nazire, al s obzirom na betu u petak, ona misli da je još rano da bi se vidjela i žv
jajnici puni cista, desni i dosta povećan pa moram, uzevši sve u obzir, mirovati
u svakom slučaju, kontrola za 10 dana
moram još zvati svog mpo-vca, al moram čekati mm da se vrati s puta da vidim kad možemo u zg
eto, za mene je i ovo čudo, jer još uvijek ne mogu vjerovati da je išta opstalo s obzirom na to kakvo krvarenje sam imala
pusa svima
Ginger~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu
Ajme Ginger draga...kod tebe je fakat sapunica i pol...neka samo tako dalje lijepo nastavi pa ćemo se svi skupa slatko smijati svemu dok buš ti nunala bebicu
Držim fige sretnice i da ti ovih 10 dana brzo prođe...i naravno da ß bude ooogrooomnaaa
Ginger, a sad lijepo vibrice za srčeko i pravilan rast i razvoj ~~~~~~~~~~~~
ginger jeeeeeee
bublicemislim na tebe i tvoje mrvičice
pčelica2009 sretno od
ketyy draga jeeee (nisam puno na Sloveniji) pa ne znam u kojoj si fazi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što će se dalje događati sretno i tebi,
dodirko nadam se da si uspjela naći dobitni Superfact
goa draga sretno i tebi i mazi svoju bušicu
ma šaljem pregršt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i uzmite koliko god vam treba![]()
Crvenkapice,jako mi je žao...
Ginger, bravo za malog borca i da tako hrabro nastavi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju aspiracju
Andrejaaa puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše dvije bubice
Pčelice bravo za 8 j.s. i šaljem ~~~~~~~~~~~ za upješan transfer u petak
Vesnare, Bublica, M arta, Kikla, Fatamorgana, AuroraBlu, Goa~~~~~~~~~~za lijepe velike bete!
Svima šaljem![]()
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
Miki76 – 3 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X AIH, 2X stimulirani IVF)
[color=red3. mj.2010 [/COLOR]
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza) ~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Cortina – stimulirani IVF – Vinogradska
Ketty28 – prirodno
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Kandela – 17.02
jadra – 20.02
tantolina – 08.03
MAJONI974 – 17.03
AuroraBlu – 22.03
Fatamorgana – 22.03
Goa – 24.03
vesnare – 27.03
m arta – 24.03
Kikla123 – 22.03
ines31 – 24.03
Mimek – 24.03
Sela - 18.03
bublica3 – 28.03
FionaM – 26.03
Zeena – 29.03
Tuzna – 22.03
Čekalice (F)ET
tanjack36
pčelica2009 – 19.03
Čekalice punkcije
mia74 – 08.03
nataša
ketyy – 15.03
taca70 – 16.03
Snekica – 16.03
AIH, Prirodni IVF,ICSI
lastavica1979
Venera3
Tlatincica
tiki_a
Pikalice
ia30
zvijezdica2
Zuzu
micek
enca77
Klomifenke/Femarke
Ninaos
Ela28
Blekonja
reny123
kiara79
Šmrkalice i ostale supresije
Gizmos
micek
On-GO
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za zimske pahuljice
Deja2, , nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, kinki, skandy, mia, fritulica1, ninatz, LO, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, trunčicabalunčica, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, Sandric, franka76, kata1, anđeo sa neba, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, amly, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, Iberc, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, SUZY75, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Bea, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Natalina, , Dim, Capka, n&a, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, adriana_d, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, gargamelica, regina78, Čupko1, pimbli, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ogla, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, Jim, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mimimuc, mala garava, Aurora*, loks, Teodora, sbonetic. Klara, nokia, Ici, Šiškica, Coolerica, Vali, Splicanka, Mali Mimi, Mmaslacak, Draga, Aleksandraj, Kaća, tisa, Cannisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Majoni974, Romanica, Kika83, Točkalica, sanja1 F, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Marnie, Karla 1980, Anana1, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, osijek, marta7, Pinky, Missy, ivana83, bubble_71, ivica_k, yasmina, amellee, nina1, gupi51, sivka, mare41, betty, Korny77, AnneMary, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, vojvođanka, issa11, Snow.ml, sara38, Marina27, dani82, Mia Lilly, ž od milivoj73, mazica79, modesty4, maca2, barbyRI, sivka, Ti, luna1, bugaoo, crvenkapica77, vita22, Cranky, duba13, Iva Mia 2009
Ginger, mogla bi pisati scenarije za psycho thrillere, jako mi se sviđa razvoj situacije! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
totalni psihotriler
hvala na vibricama, još ih puno trebamo!
E pa onda,Ginger, ne možemo dozvoliti da vam pofali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Nove trudnice čestitam od srca
Ginger evo plačem,od sreće naravno ...pusa..
Svim čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ginger saljem puno vibrica da se dalje sve odvija na najbolji moguci nacin
Ginger ma super je ovaj tvoj preokret, jako sam sretna zbog tebe i šaljem ti puno vibrica da sve ostaje dobro kap što i je ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~
Ginger super!![]()
šaljem svim ostalim čekalicama i trudilicama puno![]()
Ginger ~~~~~~~~
~~~~~~
~~~~~~!
Ketyy ~~~~~~~~~~~~ za dobar tulum u labu!
Čekalice moje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo od ~~~
~~~~ za velike BETE!!!!
Posljednje uređivanje od bublica3 : 16.03.2010. at 09:33
Ginger~~~~~~
Evo da se i ja konačno javim, bili smo jučer na SD sve ok, i od danas sam počela decapeptylom![]()