Rozalija žao mi je zbog jedne bebice, ali evo malo da s drugom bude sve ok ~~~~~~~~~~~~~~~ i neka bude školski do kraja.
Rozalija žao mi je zbog jedne bebice, ali evo malo da s drugom bude sve ok ~~~~~~~~~~~~~~~ i neka bude školski do kraja.
ROZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srčeko....
Rozalija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude u redu s tvojom bebicom!
rozi dušice tako mi je žao što te to snašlo![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školsku trudnoću dalje, da su sve brige udalje miljama i kilometrima daleko
Draga Rozalija, znam da si sad rastrgana, sretna zbog ove jedne mrvice i tužna zbog druge.
Ma bitno je da si ti nama trudna i šaljem mnogo vibrica da izdržiš sa ovom bebicom do kraja
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
Rozalija draga, zao mi je za jednog bebacaali evo ~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabrorg borca
Rozalija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ginger~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drage curke, ja nisam mogla izdržati i danas sam uradila test na trudnocu Clearblue i za dvije sekunde mi je iskocio plusic. Poslije toga sam otisla i uradila betu i ona iznosi 62,28 U/l
Napominjem da mi je danas 8dpt. dviju odlicnih blastica,
Pliz malo vibrica za moje mrvice i komentare kakva vam se cini beta
Fato, pa to je super rezultat za 8 dpt.
Vibram da nam za koji dan javiš i troznamenkastu betu![]()
Fato i ja mislim da je beta odlična za 8.dpt i da ćeš nas već u subotu obradovat troznamenkastom betom.. evo i malo vibrica~~~~~~~~~~~~~~~
fato cestitke za plusic i beta je super.....
rozalija neka ti bude mirna i uredna trudnoca...
Fato sve sam ti napisala na nakon transfera, ovdje ću još jednom poskočiti![]()
Posljednje uređivanje od vesnare : 18.03.2010. at 15:44
Za one koje uskoro vade betu evo tablice:
(prva vrijednost niska, druga srednja i treća visoka)
9. dan nakon 3d transfera: 17, 48, 119
10. dan 17, 59, 147
11. dan 33, 95, 223
12. dan 17, 132, 429
13. dan 70, 292, 758
14. dan 111, 303, 514
15. dan 135, 522, 1690
16. dan 324, 1061, 4130
17. dan 185, 1287, 3279
18. dan 506, 2034, 4660
19. dan 540, 2637, 10000
Naravno, ako je transfer bio 5. dan dodaju se dva dana itd.
fato, čestitam.
roza, znam kako se osjećaš, i meni je tako bilo zbog druge izgubljene mrve, zato sada vibrice do neba za malog borca - ne mogu pisati vibre jer je moj-a meni u krilu
rozalija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ za mrvicu u buši
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~![]()
![]()
fatamorgana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepo duplanje
evo naše nove slikice sa mjesec i pol dana
svima šaljemo puno pusa i pozdrava![]()
Fatamorgana, ovo je suuuuper vijestdoduše, nekako sam osjećala da bi ti moglo upaliti
rozalija, žao mi je zbog jedne bebice i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da malena mvica u buši raste i sve prođe uredno do kraja![]()
Fatamorgana koja sreća!!!!!
Puno vibrica ~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~
~~~~ za tvoju BETU, da pravilno raste
~~~~~~~~~~~~
Rozalija, žao mi je za jednu mrvicu, ali za drugu šaljem puno vibri~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fato čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju betu da se fino dupla!
Fato, i ovdje ću poskočiti za tvoju betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i za njeno duplanje~~~~~~~~~~~~~!!!
fatamorgana, PRE-KRA-SNO, ČESTITAM![]()
![]()
thaia pa ti si još s nama~~~~~~~
rozalija
~~~~~~~~~~~~za školski nastavak trudnoće!
fatamorgana,tvoja beta mi je uljepšala dan!~~~~~~~~~~~za lijepo duplanje
![]()
ajoj, FAtamorganicejoš jedna inozemna trudnoća. Istanbul, jel tako?
La Fato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
fato, baš sam danas pričala doktoru koji je šef udruge za medicinski turizam u RH o tebi i tvom odlasku na MPO u Istanbul.... tako mi je drago za pozitivni ishod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
živio Istanbul i sve zemlje koje imaju primjerene i napredne standarde u pristupu MPO-u
možda svemir jednom čuje i hrvatski vapaj za takvim liječenjem....................
Fato big kiss!!!
Fato, čestitam!!!
Rozalija, vibrice za jakoga mališu ~~~~~~~~~~!!!
rozalijaza jednim bebačem, ali zato
za drugog i neka se izbori u maminoj bušici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude školski do kraja
fatamorgana da nisam imala već prvi IVF/CSI ponadala bi se i ja da će mi uspjeti iz prve (vidi potpise) od srca ti draga čestitam
i želim uredno duplanje
svim ostalim curkama bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za postupke, punkcije, transfere, bete, porode... šta god... samo se poslužite
Rozi jako mi je zao zbog toga sto ti se desilo, saljem ti veliku pusu i tvojoj bebici mnogo ~~~~~~~~~~~~ za dalje
Fatamorgana cestitam ti od srca i zelim sve najbolje dalje,![]()
Fatamorgana čestitam![]()
![]()
dobro jutro svima, evo nudim fine napitke
fatamorganačestitam i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje ß
rozalija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da više ne bude ružnih iznenađenja i da mali borac izdrži narednih 8 mjeseci
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
pozdrav i![]()
Dobro jutreko svima!
Fatamorganaod srca čestitam i šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Još malo vibrica za Ginger i Rozaliju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a također i za sve drage cure ovdje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Svima šaljem big kiss!
Drage moje, od srca vam se zahvaljujem na svemu što ste mi pružile. Hvala za vibrice za lijepe želje i čestitke. Molim dragog Boga da nas sviju obraduje smotuljkom.
Ja sam i dalje tu s Vama i šaljem tisuće ~~~~~~~~~~~~~~~ za svaku pojedinačno za što joj je potrebno u ovim momentima
Sutra, ako Bog da, ponavljam betu
JUTREKO!
Ameli,hvala na serviranju.
Fatamorgana,čestitke
Ginger,draga,stvarno imaš triler,ali ipak sa sretnim krajem,
i još malo za tebe i rozaliju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ana-
pa skupljaju se trudnice
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve vaše potrebe,želje i nade![]()
Fato draga,,,čestitam ti odi želim to dosadnu, školsku trudnoću do kraja
Rozalija žao mi je za jednu mrvicu, ali nadam se da je ovaj mali borac spreman da ostane uz svoju mamicu sljedećih 8 mjeseci...
Ginger draga...jedva čekam da nam danas javiš lijepe vijesti...uopće ne sumnjam u neku drugu varijantu... Znam da ti je ovaj period grozan i da su ti živci vjerojatno našpanani grozno,ali izdrži još malo i onda ćeš napokon moći početi uživati u svojoj proljetnoj bebici.
Ameli, hvala na kavici
Curice moje, sve Vas pozdravljam i šaljem puno ~~~~~~~~~~~~ svima za sve !
svi ste vrijedniji od mene, pa ću se ja podružiti samo kolektivnim vibricama za sve vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
cure, ja sam mislila u moju na FET.nekako sam sigurna da mi FET nije najblja prilika za trudnocu,pa sam sad u dilemi da li da idem po smrzlice(imamo ih 4u pragu) ili da idem u novi postupak nekad u junu?
osim toga, u pragu idu na morule,vracaju 4 dpp 2 embrija, a ostale taj dan zalede.sad bih isla u drugu kliniku,u kojoj idu na blastice po defaultu,a zalede ,nakon par dana,ne znam sad koliko, samo najbolje.
sta da radim?
vecc bih trebala planirati dalje ,da mi ljeto ne popadne...nikad nisam bila u postupku ljeti,bas bih htjel aprobati i to.![]()
Tuzna...nije da imam osobnog iskustva sa FETovima...ali zašto bi tako lako odustala od svoja 4 smrzlića?? Pa ima jako puno mama ovdje koje su svoju dječicu dočekale baš iz FET-a!
Nemoj misliti da te ja napadam ili išta slično, ali mislim da imaš itekakve šanse sa malim smrzlićima...
Ne znam...vjerojatno te lova muči....ne znam kolko bi te koštao taj FET u Pragu, ali ja bi na tvom mjestu ipak otišla po njih...
Budu se još iskusne cure javile na ovu temu, ovo je samo eto, moje skromno mišljenje
i sretno što god odlučila !
da,ici cu ja po njih. cuvaju ih 2 godine. oni su mi opcija ako ne uspije sa svjezima u drugoj klinici.
mislila sam po njih u spetembru-znaci samo bih zarotirala-u junu postupak, septembar FET.jest da su razlicite klinike,ali nema veze