Citiraj rozalija prvotno napisa Vidi poruku
cure moje drage evo i mene da se malčice javim. Uglavnom protekli dani nisu bili baš sretni za mene u subotu navečer me je iz kreveta digla jaka bol u predijelu stomaka dojnjeg dijela i kada sam otišla do wc bukvalno sam poplivala od krvi i kao da su iz mene izašla neka dva komada veličine oko 1 cm. Joj koji je to strah bio MM me je odmah odveo u bolnicu i dr me je pregledao na UZV i rekao je da GV tu da bebač nije otišao, srce se još nije čulo. Preporuka ležanje, nastavak sa utrogestanima i jedna ampula injekcije progesteron depo svakih 7 dana. Joj koji užas čekati kontrolo ležati i dumati šta je bilo . Uglavnom danas je bila kontrola bebač je ok veliki smo 2,2cm*2 cm i dr je rekao da su mjere ok i naravno danas smo čuli srčeko kako kuca. Dr je rekao da po UZV misli da uzrok krvarenja bila druga beba koja je bila nedovoljno jaka i otišla je. Ponovni pregled je za 10 dana i uglavnom danas sam se malo smirila kakava je napetost bila prethodnih dana. Sam dokaz je bio da sam u roku od 3 dana bila 2 kg lakša jela bih ja samo zato što moram ali psiha je bila preplašena.
Sada se nadam da će sve biti ok, molim Boga da čuva moju mrvicu koja je bila hrabra i ostala sa svojom mamicom.
Rozalija, jako mi je zao zbog druge bebice i zbog tebe i tm sto ste se toliko izsekirali. Vibram draga da hrabra jaka bebica ostane s mamicom do kraja