Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1991

Tema: Odbrojavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    valentine avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    cure, ja sam mislila u moju na FET.nekako sam sigurna da mi FET nije najblja prilika za trudnocu,pa sam sad u dilemi da li da idem po smrzlice(imamo ih 4u pragu) ili da idem u novi postupak nekad u junu?
    osim toga, u pragu idu na morule,vracaju 4 dpp 2 embrija, a ostale taj dan zalede.sad bih isla u drugu kliniku,u kojoj idu na blastice po defaultu,a zalede ,nakon par dana,ne znam sad koliko, samo najbolje.
    sta da radim?
    vecc bih trebala planirati dalje ,da mi ljeto ne popadne...nikad nisam bila u postupku ljeti,bas bih htjel aprobati i to.
    tuzna, nemoj misliti tako negativno o smrzlićima.

Evo, uzmi mene za primjer:
    moj prvi ET sa svježim odličnim blasticama (2) nije uspio ali zato imam jednu predivnu djevojčicu iz FET-a i evo sad čekam drugu bebu također iz FET-a (sve isti postupak iz 2004. godine).

Ispada da su meni samo FET-ovi dobitni

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj valentine prvotno napisa Vidi poruku

moj prvi ET sa svježim odličnim blasticama (2) nije uspio ali zato imam jednu predivnu djevojčicu iz FET-a i evo sad čekam drugu bebu također iz FET-a (sve isti postupak iz 2004. godine).

Ispada da su meni samo FET-ovi dobitni
    blago tebi!
    znam da je sansa manja,pa samim tim sam i ja tako raspolozena...valjda

valentine avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    blago tebi!
    znam da je sansa manja,pa samim tim sam i ja tako raspolozena...valjda
    Ma ne samo meni, ima nas dosta ovdje na forumu koje imamo klince iz FET-a a ja ih nekoliko znam i ovako, privatno.

U svakom slučaju, nemoj odustati od njih, vrijedi pokušati

Želim ti sreću i brz uspjeh što god odlučila

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj valentine prvotno napisa Vidi poruku
    Ma ne samo meni, ima nas dosta ovdje na forumu koje imamo klince iz FET-a a ja ih nekoliko znam i ovako, privatno.
    x. I ono što me fascinira je da neke žene uspijevaju baš samo iz FET-ova zatrudnjet, i to višekratno, a svježi embriji - nula bodova. Dr. R. mi je nešto obrazlagao da je u FET-u moguće bolje sinhronizirati ženin cilklus sa stanjem endometrija.

Moja A. je iz FET-a, a išli smo na taj FET čisto onako da ne ostavljamo "materijal" po laboratorijima (tako sam ja razmišljala, bili smo već u posvajanju).
    Posljednje uređivanje od ina33 : 19.03.2010. at 16:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •