Pčelice i ketty, ~~~~~~~~~~!!!
Fato, super beta!
Pčelice i ketty, ~~~~~~~~~~!!!
Fato, super beta!
draga tiki, super ti je kava, ~~~~za sutrašnje bete.
Tiki hvala na kavi, i mi ćemo se poslužiti.
Svima koje su u iščekivanju ovaj mjesec da se napuni ožujska lista kao prošle godine ~~~~~~~~~~~
Tikica kava baš paše!
Ketyy i Pčeliceza transfere i odmah i malo ~~~~~~~~~~~~~~~~
Fato bravo za betu, Ginger bit će sve ok
Svim ostalima, pogotovo čekalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tika_a hvala na kavici, baš paše za razbuđivanje u ovo tmurno jutro.
fatamorganabeta je mrak
pčelice, ketty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da uskoro i za vas poskakujemo
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da konačno sve krene školski i da čitamo izvještaje o tvojoj urednoj trudnoći
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
i pozdrav!
Cure, sretan vam početak proljeća.
~~~~~~~~~~~~ za naše želje...da se ostvare.
Za velike proljetne BETE ~~~~~~~~~
~~~~~~~
~~~~~~
~~~~~
![]()
svima želimo da ovo proljeće donese puno malih bebica i velikih beta~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba šaljemo hrpu čarobnih proljetnih vibrica
fato
svima najveći cmooooooooooooook od nas
smotane mene
fatamorgana čestitam
i za ginger~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
ma jugo danas sva sam smotana, al dobro od ponavljanja glava ne boli, hahahah... ovako sam bila smotana zadnji put kad sam ostala trudna....))
keti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
fato super beta
ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pcelice brzo ce to proletit ~~~~~~~~~~~~~~
Hvala curke, sutra opet vadim betu. Obzirom da sam ja debela mamica to be, moram neku strategiju zauzet, treba mi neka dijeta trazila sam onu na VV 1800 kcal. Danas sam sa mm-om prosetala preko 4km, vec sam se zadala
salje punuuuuno vibrica svim hrabricama i cekalicama![]()
Saljem puno vibrica svim cekalicama bete
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
Miki76 – 3 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X AIH, 2X stimulirani IVF)
[color=red3. mj.2010 [/COLOR]
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Kandela – 17.02
jadra – 20.02
tantolina – 08.03
Goa – 24.03
vesnare – 27.03
m arta – 26.03
Kikla123 – 22.03
ines31 – 24.03
Mimek – 24.03
bublica3 – 28.03
FionaM – 26.03
Zeena – 29.03
pčelica2009 – 01.04
ketyy – 02.04
taca70 – 01.04
zlatica – 02.04
Čekalice (F)ET
tanjack36
Romanica
Čekalice punkcije
Mia74 – 08.03
Anana1
enca77 – 21.03
AIH, Prirodni IVF,ICSI
lastavica1979
Venera3
Tlatincica
Snekica
Pikalice
ia30
zvijezdica2
Zuzu
micek
Gizmos
Klomifenke/Femarke
Ninaos
Ela28
Blekonja
reny123
kiara79
crvenkapica77
Šmrkalice i ostale supresije
Cannisa
On-GO
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za zimske pahuljice
Deja2, , nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, kinki, skandy, fritulica1, ninatz, LO, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, trunčicabalunčica, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, Sandric, franka76, kata1, anđeo sa neba, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, amly, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, Iberc, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, SUZY75, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Bea, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Natalina, , Dim, Capka, n&a, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, adriana_d, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, gargamelica, regina78, Čupko1, pimbli, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ogla, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, Jim, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mimimuc, mala garava, Aurora*, loks, Teodora, sbonetic. Klara, nokia, Ici, Šiškica, Coolerica, Vali, Splicanka, Mali Mimi, Mmaslacak, Draga, Aleksandraj, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, sanja1 F, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Marnie, Karla 1980, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, osijek, marta7, Pinky, Missy, ivana83, bubble_71, ivica_k, yasmina, amellee, nina1, gupi51, sivka, mare41, betty, Korny77, AnneMary, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, vojvođanka, issa11, Snow.ml, sara38, Marina27, dani82, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, modesty4, maca2, barbyRI, sivka, Ti, luna1, bugaoo, vita22, Cranky, duba13, Iva 2009, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, tihic, nataša, tiki_a, Sela
26 TRUDNOĆA IZ HRVATSKIH KLINIKA U PRVA TRI MJESECA PROŠLE 2009. GODINE
14 TRUDNOĆA IZ HRVATSKIH KLINIKA U PRVA TRI MJESECA OVE 2010. GODINE
dosad se svake godine statistika povećavala, ove godine drastično pada. premda statistika nije mjerodavna govori mnogo više od ministrovih laži o slanju razglednica s istim rukopisom i tisućama navodnih mailova potpore OVOM SRAMOTNOM ZAKONU
sram ga i stid bilo, shupchina bezobazna (sorry za ovakvo izrazavanje)
Bojim se da to nije slučajno rekao da će biti više djece s ovim zakonom nego s prošlim već da su mu napomenuli da će nakon ovih promjena biti više blizanačkih trudnoća pa će se kao brojevi rođene djece izjednačiti
Kao da su zaboravili činjenicu da su blizanačke trudnoće opasne i za samu djeci ali i za majke koje ih nose.
...26 TRUDNOĆA IZ HRVATSKIH KLINIKA U PRVA TRI MJESECA PROŠLE 2009. GODINE
14 TRUDNOĆA IZ HRVATSKIH KLINIKA U PRVA TRI MJESECA OVE 2010. GODINE...
Sramota... bez teksta...
Posljednje uređivanje od Snekica : 21.03.2010. at 21:17
mantrajmo svi zajedno da kradeze ode u 3pm i da nikad vise ne vidimo tu licku facu. ne zelim ni znati sta je pricao, cim otvori usta laze, a meni ne treba vise nervoze u zivotu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ za sve cekalice kojecega
bravo fato!! (sad moram citati unazad sta se sve izdogadjalo dok me nije bilo)
fatamorgana čestitam na trudnoći i želim ti mirnu i školsku trudnoću do kraja.
Ginger ~~~~~~~~~~~~~~~~
Bojim se ja da će lički Rambo u ovogodišnje trudnoće zbrojiti i bebe rođene iz postupaka po starom zakonu jer za ovogodišnje bebe može zbrajati tek one od 6 mjeseca nadalje. Nadam se da će ga netko na javno i upozoriti.
ma nažalost Rambo može šta hoće, može kako hoće, može uspješnost brojati u postocima po transferu a ne po započetom postupku (a gdje su one koje ni nisu došle do transfera zbog blage stimulacije), može on ubrajati i se FET-ove, trudnoće iz zamrznutih embrija (jer su se dogodile poslije donošenja novoga zakona)......
samo da ne prosverca i svoje roditelje...
cure, pa svjesne ste da će taj međed statistiku okrenuti na svoju stranu
i zbrojati sve što treba i ne treba i još pomnožiti sa 3
i eto super rezultata....
Pinkylegendo
ina33pun ti je mailbox
fato javi tu novu betu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
cure, hvala na podršci![]()
Posljednje uređivanje od Ginger : 22.03.2010. at 12:58
Curke evo mene sa današnjom betom 12.dpt beta 1113
Curke ja sam full istraumirana, ne znam kako da se ponašam šta da mislim. Još uvijek sam u šoku. Posebno danas jer danas je, u stvari dan, kada su mi rekli da trebam raditi prvu betu.
Pliz curke dajte komentare i koju vibricu za moje mrvice (možda su dvije beta mi je nekako ogromna)
Fato. sad mogu reći da znam kako ti je, beta ti je vrhunska
!
I ja imam novi potpis,još prerađujem taj podatak..
Ma da i ovdje poskočim za obje
Bete su prekrasne i mislim da obje imate dupliće
A evo i tablice za blizance i više:
dan nakon transfera (3.dan)
12 dpt mala 52, srednja 154 i velika 542
13 dpt 200, 360, 1760
14 dpt 215, 499, 2509
15 dpt 631, 963, 5859
dalje nema, ali budući su vam objema blastice onda treba još dva dana nadodati kad gledate vrijednosti![]()
Goa čestitam![]()
Fato super je ß.... mislim da će kod obje biti blizančeki![]()
Hvala Vam do neba.![]()
ja prijavljujem betu; opet nula... tako da... al iduća će biti dobitna..... al za fatu i gou da poskičim i ovdje.....svima ostalim čekalicama želim više sreće puno,puno nego što sam je ja imala ovaj put...
goa tvoja BETA je Fan Fan FANTASTIČNA!!!~~~
~~~
~~~
~~~
![]()
Goa, fato....bravo.
goa i fatamorgana čestitam curke na predivnim betama
svima ostalima za sve za što vam treba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Goa, Fatamorrgana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za školsku trudnoću...
kikla suborko, žao mi je, a baš sam mislila kako je to to...i kako ćemo skakutati...ali hoćemo...jednom, možda i prije nego misliš...![]()
Ljudi moji koje beturine, goa ČESTITAM
fato, bit će tu dječice
kikla žao mi je
crvenkapica, gdje je nestala kućna ljubimica mica maca![]()