Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
dobrodosla missixty i sto brze nam otisla na pdf trudnoca!

zar podobnik radi ivf-ove? kako si se za njega odlucila?

svim cekalicama pregrst suncanih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala ti draga Pinky.
Podobnik radi IVF/ICSI, i koliko sam ja vidjela ima dosta punkcija mjesečno. Bilo mi je malo čudno što na forumu nema više tih žena. Možda ne žele pisati jer sam i ja svojedobno na drugom forumu bila izložena negativnim kritikama, pa sam se povukla.
To im piše i u novom prospektu.
Ja sam kod njega došla sasvim slučajno. Prije dvije godine (kad nisam znala odakle bih krenula) preporučila mi ga je moja šefica koja je bila kod njega dok još nije postojalo rodilište. Otišla sam tada na pregled i tako ostala. Do sada sam prošla 4x stim.ciklusa uz ciljane odnose i nakon toga mi je predložio ili ovarian drilling ili ICSI. Izabrala sam ovo drugo.
Ovo mi je drugi pokušaj. Prošli puta jedino meni i još jednoj ženi nije uspjelo, a ostalih 8 koje su bile sa nama je ostvarilo trudnoću. Sad dali je sve ok i sada to ne znam. Imaju čak 2 slučaja trojki za koje ja znam )
Nekako sam se navikla tamo i ne ide mi se nikud. Ako mi sada ne uspije razmišljam možda izvan granica ako uspijemo skupiti sredstva.

Eh i zaboravila sam od srca čestitati novopečenim trudnicama, kojih vidim ima pregršt. Baš je na najljepši mogući način započelo proljeće! Želim vam urednu, školsku i mirnu trudnoću.