Drage moje, i ja bih vam se pridružila, naravno ako me primate u svoje predivno društvo.
Duuugo vas čitam, i uvijek bila mi je velika želja biti dio vas
Moju priču možete pročitati na mom prošlom postu u pismu upućenom Milinoviću (na odgovarajućoj temi).
Inače, u subotu sam počela sa Gonalima i Decapeptylima, a u postupku sam u poliklinici Podobnik.
Nadam se da ćete mi pomoći vašim savjetima i da će mi druženje sa vama donijeti sreću ovaj put. Isto to od srca želim i svima vama ~~~~~~~~~~.
dobrodosla missixty i sto brze nam otisla na pdf trudnoca!
zar podobnik radi ivf-ove? kako si se za njega odlucila?
svim cekalicama pregrst suncanih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo da vam javim da je moja danasnja beta 619.5....nadam se da je to ok,prije dva dana je bila 199.5...puno vam hvala na podrsci..ljubim vas!! i svima cekalicama sretno!!
Hvala ti draga Pinky.
Podobnik radi IVF/ICSI, i koliko sam ja vidjela ima dosta punkcija mjesečno. Bilo mi je malo čudno što na forumu nema više tih žena. Možda ne žele pisati jer sam i ja svojedobno na drugom forumu bila izložena negativnim kritikama, pa sam se povukla.
To im piše i u novom prospektu.
Ja sam kod njega došla sasvim slučajno. Prije dvije godine (kad nisam znala odakle bih krenula) preporučila mi ga je moja šefica koja je bila kod njega dok još nije postojalo rodilište. Otišla sam tada na pregled i tako ostala. Do sada sam prošla 4x stim.ciklusa uz ciljane odnose i nakon toga mi je predložio ili ovarian drilling ili ICSI. Izabrala sam ovo drugo.
Ovo mi je drugi pokušaj. Prošli puta jedino meni i još jednoj ženi nije uspjelo, a ostalih 8 koje su bile sa nama je ostvarilo trudnoću. Sad dali je sve ok i sada to ne znam. Imaju čak 2 slučaja trojki za koje ja znam)
Nekako sam se navikla tamo i ne ide mi se nikud. Ako mi sada ne uspije razmišljam možda izvan granica ako uspijemo skupiti sredstva.
Eh i zaboravila sam od srca čestitati novopečenim trudnicama, kojih vidim ima pregršt. Baš je na najljepši mogući način započelo proljeće! Želim vam urednu, školsku i mirnu trudnoću.
u prospektu im pise da se ne javljate na forume? ili sam krivo razumila lol
frituliceeeeeeeeeeeeeeeeee juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
![]()
![]()
![]()
![]()
čestitam od srca! nemaš pojma kako si me razveselila!!!
juuuuuhuuuuuuu!!!!1
Oprostiups! Malo sam se nespretno izrazila. Mislila sam da u prospektu piše da rade IVF/ICSI.
ja sam samo došla čestitati fritulici
predugo si, draga, na ovom forumu da ne bih došla skakati i veseliti se zbog tebe![]()
Drage moje, hvala vam, rasplakale ste i mene.
Evo ovdje sam napisala: http://forum.roda.hr/threads/54242-q...amo-oni)/page6
Nisam se javljala jer ni sama nisam vjerovala...
Puse velike, mislim na sve vas, zelim vam svima sto skoriji uspjeh, a posebno mojim "starim" prijateljicama.
Vidim da ima puno novih trudnica, cestitkeeee!!!
uf, tesko se snalazim na ovom novom forumu...
evo ja se javljam na listu čekalica bete, danas bio transfer, dakle oko 10 .04 očekujemo plusić.
četitam svim trudnicama!
Fritulica1 neopisivo sam sretna zbog tebe, čestitam
Čestitke svim trudnicama
fritulice ajme kakvo iznenađenjetako sam sretna zbog tebe i zbog nove trudnoće kod dr.Reša !
tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da joj se i ti uskoro pridružiš
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
pozdrav!
bravo fritulice...ove trudnoće kod Reša su mi veliko ohrabrenje za dalje.
Svim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve što nam treba.
fritulice draga, konacno!! cestitam!! jos jedna (kako ja volim reći) reš pečena trudnica!!
annemary, da što prije pođes njenim putem![]()
drage trudnice,čestitke od srca,ima vas pa da nekog ne izostavim,svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dosadne školske
svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve i svašta![]()
Fritulice1čestitam i od srca želim da na svijet doneseš zdrave bebice i da ti trudnoća bude mirna najmirnija. Zaista me posebno dojme trudnoće suborki maratonki. Nakon 12 postupaka postigli ste uspjeh. Ni zamisliti ne mogu kako je bilo proći kroz 12 neuspješnih postupaka. Evo pišem ovo suznih očiju. Sretno
![]()
Fritulice
cestitke od srca, i zelim vam dosadnu i skolsku trudnocu!!!![]()
fritulice čestitam!
i nama je broj 12 bio sretan![]()
fritulice čestitke za tvoje dvije mrvice!!!!!!
AnneMary da mrvica ostane kod mame narednih 9 mjeseci! Za veliku betu!!!!
tigrical za sretan start~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
missixty dobrodošla i tebi želim dobar start~~~~~~~~~~~
adriana_d mislim da je to fino duplanje. Čestitam!!
frilice čestitam, za uspjeh iz 12 pokušaja stvarno treba poskočiti![]()
AnneMary da čekanje bete bude čim lakše i da nas iznenadiš lijepom brojčicom~~~~~~~~~~~~
fritulice
Nikako doći do tvog broja telefona. U pp imaš moj broj.
ČESTITAM!!!!
fritulice1 ČESTITAM bezbroj puta kakve prekrasne vijesti, baš baš mi je drago!!!
fritulice čestitam od srca !!!!!!
fritulica, dvojčeki, ČESTITAM![]()
![]()
![]()
.Šaljem ti puuuuuno~~~~~~~~~za urednu T. Hvala što si javila tako prekrasnu vijest!
kiss kiss kiss (ne daju mi više od 5 smajlića, a ovdje ih baš trebam).
Fritulice, čestitam od srca, pogotovo nakog tolike borbe! Svaka čast na tolikim pokušajima! Sretno!
Svim novim pikalicama, čekalicama ET, bete i koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
fritulice1, čestitam od srca i šaljem ~~~~~~~~~~~~za tvoje dvije bebice!
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
Miki76 – 3 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X AIH, 2X stimulirani IVF)
[color=red3. mj.2010 [/COLOR]
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
bublica3 – stimulirani IVF Cito
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
fritulica1 – stimulirani IVF Postojna (nakon 12X IVF)
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Kandela – 17.02
jadra – 20.02
FionaM – 26.03
Zeena – 29.03
pčelica2009 – 01.04
ketyy – 02.04
taca70 – 01.04
zlatica – 02.04
marta7 – 31.03
crvenkapica77 – 09.04
Romanica – 13.04
zvijezdica2 – 07.04
Venera3 – 31.03
Čekalice (F)ET
Čekalice punkcije
Anana1
enca77 – 21.03
AIH, Prirodni IVF,ICSI
lastavica1979
Tlatincica
Snekica
Pikalice
ia30
Zuzu
micek
Gizmos
Tigrical
Missixty
Klomifenke/Femarke
Ninaos
Ela28
Blekonja
reny123
kiara79
Šmrkalice i ostale supresije
Cannisa
Sbonetic
On-GO
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za zimske pahuljice
Deja2, , nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, kinki, skandy, ninatz, LO, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, trunčicabalunčica, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, Sandric, franka76, kata1, anđeo sa neba, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, amly, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, Iberc, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, SUZY75, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Bea, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Natalina, , Dim, Capka, n&a, mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, gargamelica, regina78, Čupko1, pimbli, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ogla, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, Jim, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mimimuc, mala garava, Aurora*, loks, Teodora, Klara, nokia, Ici, Šiškica, Coolerica, Vali, Splicanka, Mali Mimi, Mmaslacak, Draga, Aleksandraj, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, sanja1 F, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Marnie, Karla 1980, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, osijek, Pinky, Missy, ivana83, bubble_71, ivica_k, yasmina, amellee, nina1, gupi51, sivka, mare41, betty, Korny77, AnneMary, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, vojvođanka, issa11, Snow.ml, sara38, Marina27, dani82, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, modesty4, maca2, barbyRI, sivka, Ti, luna1, bugaoo, vita22, Cranky, duba13, Iva 2009, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, tihic, nataša, tiki_a, Sela, Kikla123, vesnare, venera21, m arta
Fritulice ne mogu ti ni opisati koliko sam sretnaCestitam!!!
Prelijep ni je ovaj 3 mjesec, evo ~~~~~~~~~~~~ da ovako nastavi cela 2010
Frutulice, čestitam !
Drago mi je da je ožujska lista slična prošlogodišnjoj po broju trudnica![]()
Čestitam od srca svim proljtnim trudnicama !!!!!
Tigrical držim fige da ovo bude dobitni postupak i evo ~~~~~~~~~~~~~~~~ da uspije pusa i sretno !!!