thaia28 čestitke od
tužnicama
onima koji su uspjeli
Ja se prijavljujem za betu 19.4.....
thaia28 čestitke od
tužnicama
onima koji su uspjeli
Ja se prijavljujem za betu 19.4.....
Cure imam jedno možda glupo pitanje.da li je moguće da je doma test negativan,a beta uredna ili su to pust snovi?
dobro jutro.... kako smo danas? dan je predivan, nadam se da je i vaše raspoloženje takvo... jeste pile kavu? ako ne evo jedne turske s mlijekom (da vas razbudi)novine izbjegavajte ovih dana, za vaš peace of mind
Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ držim neviđene fige
Thaia28 ČESTITAM TI I OVDJE NA MALOM VELIKOM![]()
Amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe
Tikica69 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kadauna, Aenea, Miki76, mmaslačak, Bebel, Pinky, Gabi, Shanti, Joss, Ginger, Fatamorgana, Ordep, Bublica3, Taca70, vikki i svi koje sam zaboravila bezbroj pozdrava i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i posebne vibrice za uspjeh jedne prekrasne osobe koja nije na forumu, ali čeka betu nakon postupka na VV! držim fige iz petnih žila da uspije!
Blekonja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ držim neviđene fige
Thaia28 ČESTITAM TI I OVDJE NA MALOM VELIKOM![]()
Amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe
Tikica69 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kadauna, Aenea, Miki76, mmaslačak, Bebel, Pinky, Gabi, Shanti, Joss, Ginger, Fatamorgana, Ordep, Bublica3, Taca70, vikki i svi koje sam zaboravila bezbroj pozdrava i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
AnneMary žao mi je drž se draga .....
Thaia28 draga moja, čestitam od srca na veeeelikom malom princu!
AnneMaryžao mi je draga
nadam se da ćeš uskoro dočekati veselije vijesti
ksenaonda ću izbjegavati novine, ionako sam poluluda
svima i hvala
i još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
ginger moram samo prokomentirati,tebe očito tvoja djeca(kao i mene moja) vole zezati od samog početka!Trude se da ti ne bude monotono!
Bit će to sve ok sad sigurna sam!![]()
thaia28 s malim zakasnjenjem ali od srca i s velikim veseljem zbog tebe cestitam na rodjenju vaseg malog velikog decka!
Zelim mu bezbrizno djetinjstvo te dug i sretan zivot i neka vas dom ispuni s puno, puno radosti...
Dobar dan želim i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima čekalicama, pikalicama, svima svima
Ja bila kod ginkaca i eto imam sada napismeno Pobačaja : 1 kemijski
Da li to kaj može promijeniti u MPO priči?? Mi eto već 2 godine ništa i zapeli na VVu, nadamo se do ljeta bar doć do razgovora o petencijalnom postupku
Thaia čestitam od srca na dolasku vašeg dječaka!
Ginger i vama iskrene čestitke! Vaše bebe su borci od početka, to se zna
Dodirko, Pinky, AnneMary žao mi je jako, jakoNe odustajte, jednom mora uspjeti jer vaše vas bebice čekaju
![]()
Thaia28, čestitke na malome princuuživajte!
AnneMary, žao mi je...
Svima![]()
Nova sam na ovom forumu,ali vidim da ste sve pune podrske i prijateljskih savjeta pa se nadam da ce neko i za mene drzati palceve.Ja sam malo pogubljena u svemu ovome.Imam 33 godine,kod mene je sve ok,ali kod muza je dijagnosticirana azospermija.Isao je na TESA i izdvojili su na srecu dovoljno da ih mogu zamrznuti.Ja sam isla na stimulaciju,imala sam u utorak punkciju,izdvojili su 12 jajnih stanica.Javili su nam iz bolnice da je 10 oplodjeno.Sad sam na terapiji sa vaginaletama progesterona a sutra je ako Bog da inseminacija.Sutra mi je i rodjendan,pa ako sve uspije to ce mi biti najljepsi poklon od Boga.Nikome nista ne smijem reci,cekam da vidimo sta ce biti,a posto sve to radimo u Antwerpenu informacije o samom postupku sakupljam po internetu i citajuci na forumu vasa iskustva(posto neznam bas sve sto me zanima da pitam na holandskom).Ovo mi je prva inseminacija,vidim da su mnoge od vas nekoliko puta prolazile kroz isto.Nadam se da ce kod mene uspjeti od prve a ako ne uspije da cu imati dovoljno snage da se oporavim od razocarenja i krenem ispocetka.
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
[color=red3. mj.2010 [/COLOR]
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
bublica3 – 3 stimulirani IVF Cito (nakon 3X AIH, 2X IVF, 1X FET)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
[color=red4. mj.2010 [/COLOR]
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
Zeena – 29.03
crvenkapica77 – 09.04
Romanica – 13.04
Cannisa – 19.04
talia7 – 21.04
Čekalice (F)ET
Missixty
Blekonja
Čekalice punkcije
AIH, Prirodni IVF,ICSI
lastavica1979
Snekica
n&a
Pikalice
ia30
Zuzu
micek
Gizmos
Tigrical
anđeo sa neba
diana
Klomifenke/Femarke
Ninaos
Ela28
reny123
kiara79
modesty4
innu
barbyRI
Šmrkalice i ostale supresije
Sbonetic
BOZZ
gargamelica
On-GO
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~ za proljetnje pupoljke
Deja2, , nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, kinki, skandy, ninatz, LO, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, trunčicabalunčica, curka, Sonja29, nena3beba, runi, tonili, Sandric, franka76, kata1, negra, Livija2, giga, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, amly, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, giga, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, Denny, Iberc, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, petra30, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, alkemicar, Glorija, SUZY75, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Bea, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Natalina, , Dim, Capka, , mušica, nata, missy, Bab, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, Dudadudaduda, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, Čupko1, pimbli, sissy, Gosparka, corinaII, ovnica29, Bebel, Ogla, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, Jim, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mimimuc, mala garava, Aurora*, loks, Teodora, Klara, nokia, Ici, Šiškica, Coolerica, Vali, Splicanka, Mali Mimi, Mmaslacak, Draga, Aleksandraj, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, sanja1 F, matto, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Marnie, Karla 1980, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, osijek, Pinky, Missy, ivana83, bubble_71, ivica_k, yasmina, amellee, nina1, gupi51, sivka, mare41, betty, Korny77, AnneMary, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, vojvođanka, issa11, Snow.ml, sara38, Marina27, dani82, Lilly, ž od milivoj73, mazica79, maca2, sivka, Ti, luna1, bugaoo, vita22, Cranky, duba13, Iva 2009, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, tihic, nataša, tiki_a, Sela, Kikla123, vesnare, venera21, m arta, Tlatincica, Miki76, taca70, marta7, sandric,
zlatica, Venera3
Posljednje uređivanje od marti_sk : 08.04.2010. at 20:30
Dodirko i Pinky
Thaia, cestitke i puse malom princu!
Ginger,za tvoju mrvu, samo neka raste!
Drage moje, evofina kavica puna dobrih pozitivnih vibracija ~~~
~~~!!
Sretno našim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
![]()
hvala, bublice, na finoj kavi, dragoj marti šaljem kiss i svima~~~~~~~~za proljetne pupoljke, lijepo je vidjeti dugi popis zimskih pahuljica, neka se niz i dalje nastavlja.
Moja beta je 2,41 ima li smisla dalje nastaviti s utrogestanima?
ajme cure moje tako mi je žao romanica, crvenkapica77 nemam riječi utjehe, nije fer...........nije, nije
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ odmah za dalje i da se što prije oporavite i krenete dalje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve ostale čekalice i trudnice, i trudilice i mamice
ja sutra cure imam punkciju jednog jedinog folikula (od početnih 7-8) baš sam u strahu što će biti sutra ZAVIBRAJTE MALO trebat će mi puno sreće ovaj put da se sve posloži
marti greškom sam na čekalicama (F)ET-a (ali to može biti i dobar znak što znači da bi moglo i biti ET![]()
alma itd sretan rodjendan... da dobijes najljepsi rodjendanski poklon...
romanica, crvenkapica 77 zao mi je, brzo se oporavite i hrabro naprijed..blekonja sretno
blekonja sretno sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
romanica, crvenkapica, žao mi je
Blekonja za jednog neka bude vrijedan ~~~~~~~~~~~~~~~
Romanica, crkvenkapica, žao mi je. Romanica, na žalost, nema smisla nastaviti s utrogestanima, samo potencijalno odgađaš mengu i radiš je još bolnijom na taj način, čini mi se, jer "umjetno bildaš" endometrij pa će više bolit dok se ljušti jer će bit deblji.
Za našu Blekonju i njeno zlatno jaje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
romanica, crvenkapica, žao mi je cure moje
Blekonja dosta je i jedan i evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~
romanica, crvenkapicažao mi je cure
Blekonja za jedan ali vrijedan~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim čekalicama punkcije, transfera i beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala vam cure na vibricama očito su ZA SADA upalile naime imamo JS, jeeeeeeeeee...... sada čekamo sutra...opet to sutra
.... javit će mi što se događa pa zato molim vas ne posustajte s vibricama dobro vam ide
, a ja ću do sutra čini mi se
....
![]()
volim vas sve i šaljem bezbroj kolektivnih vibrica za sve što vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Blekonja, evo i ovdje draga za jednog a vrijednog,, bit će to dobro vjerujem,
Drage Romanica i Crvenkapica šaljem vam bezbroj pusa iIdemo dalje...
Blekonja vibram za turbo dobru jajnu stanicuSve će biti ok.
Ja sam jučer obavila ET (3.dan) 3 zametka, vidjela ih...kako su jepiiii. 2 su četverostanična i 1 osmostanični, sve sam prebrojala
Sve nade polažem u ovaj veći, jer ovi drugi malo zaostaju... Vidjeti ćemo, sada je sve u Božjim rukama. Uzimam Utrogestan, Andol 100, Folacin i Apaurin prije spavanja i dobila sam za ponedjeljak 4 injekcije za u guzu, oper će se MM igrati doktora, ali neka malo sudjeluje...hehe
Pozdrav svima i puuuno srećice...
nisam se dugo javljala jer neznam više što ću...zadnju M sam imala prije 40 dana...i to je bilo nakon neuspješnog IVF...jedan mjesec sam pauzirala i sada bi trebala opet, nadam se, u postupak ali od M još ništa...jučer me je tolko bolio stomak da sam mislila sigurno da je došla...kada sam pogledala, samo je bila roza mrlja i onda neka sluz koja se nije više pojaviljivala...ponekad me štrecne stomak ali ne jako...
jeste li imali takvih slučajeva, od čega bi moglo to biti...ja sam već očajna, neznam što da radim...nemam nikakvog osjećaja da bi mogla biti T...niti se tome nadam...inače ciklus mi nije nikada bio više od 40 dana
svima velika pusa![]()
evo da vam se i ja javim.upravo sam dosla s hitne..prije sat i pol vremena sam se probudila i otisla u wc,i kad sam se obrisala imala sam sta vidjeti,narancasto-krvavu sluz i to dosta.uplasila sam se jako.kad e doktor pregledao rekao je da nevidi nimalo krvi i napravio mi UZV. nalaz glasi ovako,vidljiva pravilna G.V s za sada nejasnim E.O.cerviks zatvoren,uterus nesto povecan,smeksan..u 6 tjednu sam trudnoce.rekao mi je da mirujem i da se u ponedjeljak javim svojoj ginekologinji..krvarenja nema vise,ali sad je mene jako strah sto se jos uvijek nevidi embrio,da li se vec trebao vidjeti ili???!!!pomozite ako znate.uplasena sam jako..hvala unaprijed!!
snow....nadam se da kasnjenje menge je T, mada imas ,vidim zacepljene jajovode,,cuda su uvijek moguca.......a jesi li radila test? da ga napravis?
adriana....ja nemam iskustva ali cu ti samo reci da se ne nerviras puno i budes mirna koliko je moguce.....javit ce se cure koje ce ti dati koji pametan savjet.....sretno u ponedeljak..... saljem vam![]()
da samo znaš koliko me je strah napraviti, čekat ću još tjedan dana pa ću onda...neznam dali je bilo još takvih slučajeva...već bi imala neke simptome da je T...ne nadam joj se ni 1%...
adriana samo hrabro...odmaraj i čuvaj se...mislim da će na kraju sve ispasti pozitivno![]()
hvala vam drage, i ja se nadam i vjerujem da ce sve biti u redu.bar da mi se netko javi tko je bio u slicnoj situaciji ili zna nesto o tome..strah me,jer mislim da se vec treba vidjeti,ne znam,nisam pametna.sad lezim,odmaram,nemam nikakve bolove,nekad si umislim da me boli,al ne znam jel uopce bol ili nije..vidjet cemo u ponedjeljak sta ce doktorica reci,valjda se onda vec treba vidjeti..sva sam u strahu..
Snow.ml- napravi test,dugo ti vec kasninavijam da bude pozz i mislim na tebe!!! sretno!!
Prijavljujem da ovaj mjesec ništa od mojeg 2 AIH-a. U četvrtak sam bila na 1 folikolometriji i dr.je našla cistu od 5 cm i odmah me ugasila da ovaj ciklus ništa i dala mi duphaston od 16 do 21 dana ciklusa i onda opet 8 dan menge na kontrolu da vidimo da li je cista otišla! Nikad nisam imala cista i uvjerena sam da je klomifen glavni uzrok!