-
-
Kostima ima u TL, ima jedan dućančić u Importanne pothodnik kraj TL - zove se Pinko, tamo ima svakakvih kostima.
Imaš i u DM-u.
U TL baš ima jedna princeza haljina koja mi se čini dosta široka, ali ne znam ima li u toj veličini.
Pogledaj na webu na njihovim stranicama, to nije ona Disney princeza (koje su fakat uske, a bome i skupe).
-
Osoblje foruma
Hvala, Mima! U kojem TL-u je ta haljina?
-
Ja sam ju vidjela u pothodniku, mislim da je to neka marka koju oni i inače imaju, pa ima svakavih dodataka, kruna, rukavice itd. Ima i zgodna tijara za pet kuna u DM-u.
Ta haljina je roza i ima bijele trake na prsima. Meni se činila dosta široka (LEa je jmršava pa mi se činila preširoka za nju), ali za broj nisam sigurna. I u tom Pinko dućanu pored TL ima raznih princeza.
-
evo mene s friškim info o kostimima nakon jučerašnje potrage
metro -cijena ok cca 60-70 kn, ima svih veličina i maski
Plodine-cijena cca 100-150 kn-imaju ok izbor kostima i veličine
Lidl-veličine od 122 na dalje, 44 kn, dobri kostimi za tu cijenu (vještica, pipi duga čarapa, klaun, princeza i još nekoliko za dečke koje nisam pozorno gledala)
Kaufland-Imaju isti asortiman kao Plodine, i cijene slične
Dm-cure su već rekla
TL -najskuplji kostimi ali jako lijepi
Iskreno ja sam gladala da se uklopim do 100 kn jer sve drugo mi je bacanje love obzirom da svake god želi nešto drugo...
-
Ja sam kupila klauna u TL za 90 kuna i periku u tom Pinko za 30. Super pašu jer su totalno iste boje na odijelu i perici.
Općenito mi je kostim baš zgodan (većinom mi se ne sviđaju).
-
Ja sam imala bucmastu osmogodišnjakinju i uglavnom sam je za maškare oblačila u svoje suknje/haljine, a krune, žezla, čarobne štapiće,a ponekad i perike, kupovala posebno. Njoj je najvažnije bilo šminkanje, šljokice i gliter.
-
Osoblje foruma
Pužić i Mima, hvala vam puno! Jedna dobra duša mi je na pp ponudila Zvončicu koju ima doma, a ako taj bude premali, idem u TL i Pinko. Super mi zvuči i Pipi Duga Čarapa.
Posljednje uređivanje od laumi : 09.02.2010. at 10:24
-
pogledaj u Mercator, imaju dosta veliki izbor
-
u lidlu kupiš pipi dugu za 44 kn, a u Plodinama periku za pipi i imaš komplet.ima i u Plodinama pipi al je 100 kn
-
laumi bila sam sad u TL u pothodniku one princeze (marka GIRLZ) nema, u Pinko ima puno princeza ali što je otpakirano mi se čini usko.
-
-
Osoblje foruma
Da, bit će usko. A što je s ostalim kostimima u Pinku? Jel mi se isplati ići pogledati?
-
Osoblje foruma
Evo, na kraju smo za svo troje klinaca kupili u Mercatoru na Ljubljanskoj. Izbor je dosta dobar, samo nema svih veličina. Cijene su od 50kn do 180kn.
-
znate li gdje ima kupiti winks kostima i po kojoj cijeni? moja laruska hoce biti layla i nista drugo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma