DRAGE MAME I TATE,
Molim za pomoć, savjet, iskustvo...Mali bebić ima 27 dana od prije 3 dana počeo je sisati jedva 5 min..ali u tih 5 isprazni cijelu cicu...ja ga dignem da podrigne i onda bljucne podrigne, bljucne...ako ne zaspe ponudim mu drugu cicu koja je uglavnom napola puna i on naravno nikada ne odbije...pa onda opet bljuckanje bljuckanje...Jučer nam se dogodilo da je plakao od 18-22h u to doba ja sam mu dala dva puta cicu u 18 i 22h...došla sam u iskušenje da mu napravim nadohranu jer više nismo znali što je...jel gladan, nervozan, bo.
oko 22h je zaspao pa do 02.45...Nisam pametna to bljuckanje me ubija, često bljucne 3, 4x za redom i onda se čuje ono kao kod velikih kada ti je iziritiran želudac pa te tjera na povračanje a nemaš šta...užas. Bili smo jedan dan na pedijatriji jer je bljucnuo jedno 20x u 5h bez spavanja, vagali su ga i zaključili da je zdrav...jer je dobio 600 g u 20 dana. On je veliki ima 4700g kažu da hlapljivo jede, bla bla...Ja se ne mogu opustiti, jer to stravično izgleda...to ga budi...I još nešto...beba stalno stenje...to ga budi...a nije kakica jer svaka nam je pelena pokakana bar malo ako ne puno. Ufa, pedijatar nas je na prvi pregled naručio tek 5.3. što mi je tako daleeeeeeeeeeeko, uf! Molim vas za pomoć...makar malu utjehuMajko mila doista mi je težak ovaj mjesec...P.s.: pričajući sa mojim curama koje su rodile skoro kada i ja, kaže jedna daje mu jednu cicu drugu i nadohranu, druge daju 2 cice..a moj ponekad pojede jednu i zakunja...i rijetko spavamo više od 2h.
svašta sam vam napisala...uh.
hvala,
ivana![]()