hej ljudi, dobro jutro...uz bljuckanje sada su nas počele hvatati "večernje nervoze", smiri ga samo cica od urlanja...i ja mu dam ali to mi je muka jer on mi bljucne i do 6-7 puta...malo pojede zaspi, bljucne pa ako mu nedaš ciku onda opet urla i tako u krug...I tako od 6-22h u 22 krećemo na presvlačenje, smještamo se u veliki krevet popapa i onda ga prebacim u njegov krevetić , evo spavao je do 4h od 23h...Neće mi podrignuti, nikako, valjda jer se toliko izbljuva da od umora ne može ni podrignuti siroče, tako sam ga bez podrigivanja stavila spavat i nije niti bljucnuo...Buđenje u 4 papanje, bljuckanje x2 i onda sam ga išla buditi u 7 i nešto jer mi se činilo da je sve to predugo (mislim na spavanje i popišanu pelenu), bojim se da će nam doktor reći da slabo papa. U 4 opet nije htjeo podrignuti, nosila sam ga 20 min i pokušala i potrbuške i na leđa, ništa. U 7 je onako pospano pojeo jedva ako i je jednu ciku i evo ga opet spava...AH, samo da dočekamo taj prvi pregled da nas dr. pregleda, a nažalost tek nas je 5.3. naručio jer ranije nije bilo mjesta. Uglavnom moj mališa će sutra navršiti svoj PRVI mjesec, hura, hura, hura!!!!

želim vam ugodan dan, svima
pusa Ivana

p.s. jedva čekam da se sve stabilizira, da dođe lijepo vrijeme, da izađemo iz kuće, da prestanem toliko brinuti (mislim da previše brinem i" brijem",a ne mogu si pomoći)

bokić