Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: krvave usne,herpes

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno krvave usne,herpes

još 3tj do poroda..usne su mi užas herpes,ispucale do krvi unatoč mazanju labelom užasno izgledam...s 1.malim mi je bilo puuuuno manje,ali ovo je užasno
    ima li netko dobar savjet?kremu?probala par krema-ništa sve gore

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ruza prvotno napisa Vidi poruku
    još 3tj do poroda..usne su mi užas herpes,ispucale do krvi unatoč mazanju labelom užasno izgledam...s 1.malim mi je bilo puuuuno manje,ali ovo je užasno
    ima li netko dobar savjet?kremu?probala par krema-ništa sve gore
    Ja sam između ostalog alergična na Labelo i sve takve "premaze" za usne. Uzmi si Melem ili Purelan za cice, odličan je za usnice.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Potpis za melem, nema nista bolje.

Ja sam u drugoj trudnoci imala tocno 5 herpesa u 2 tjedna tako da znam kako ti je. Al ubi me, ne mogu se sjetit kako sam ih lijecila.

grace avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam krvave usne za tren oka svojoj curki izliječila pčelinjom masti kupljenoj u Dm. Nalazi se u onom dijelu gdje stoje kreme za ruke, nivea soft i sl. Od tada bez nje nisam nikada i što god me na bili kojem dijelu tijela zasvrbi, peče ili zateže mažem njom i vrlo brzo nestane. Čak mi je i opekotina između prstiju zarasla vrlo brzo. Pa, ako ti se čini primamljivo isprobaj...

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Smeđa krema od Petrovića, sastav vosak, propolis i neka ulja, imaš kupiti u svakoj apoteci i biljnima.

BubikaM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

potpisujem cure.
    nikako labello, to je kemija i nece ti pomoci.
    opcenito, ako imas problema sa suhocom usana, uzmi neku od ovih kremica napisanih gore, sto puta su bolje nego labello.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Možda je grozno (zapravo definitvno je grozno), užasna sam i pitam se zašto si to radim......naime kad primjetim da ću dobit herpes, ja ga u ranoj fazi istisnem. Prođe odmah ali ne znam da li je vrijedno te boli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •