još 3tj do poroda..usne su mi užasherpes,ispucale do krvi unatoč mazanju labelom
užasno izgledam...s 1.malim mi je bilo puuuuno manje,ali ovo je užasno
ima li netko dobar savjet?kremu?probala par krema-ništa sve gore
još 3tj do poroda..usne su mi užasherpes,ispucale do krvi unatoč mazanju labelom
užasno izgledam...s 1.malim mi je bilo puuuuno manje,ali ovo je užasno
ima li netko dobar savjet?kremu?probala par krema-ništa sve gore
Potpis za melem, nema nista bolje.
Ja sam u drugoj trudnoci imala tocno 5 herpesa u 2 tjedna tako da znam kako ti je. Al ubi me, ne mogu se sjetit kako sam ih lijecila.
Ja sam krvave usne za tren oka svojoj curki izliječila pčelinjom masti kupljenoj u Dm. Nalazi se u onom dijelu gdje stoje kreme za ruke, nivea soft i sl. Od tada bez nje nisam nikada i što god me na bili kojem dijelu tijela zasvrbi, peče ili zateže mažem njom i vrlo brzo nestane. Čak mi je i opekotina između prstiju zarasla vrlo brzo. Pa, ako ti se čini primamljivo isprobaj...
Smeđa krema od Petrovića, sastav vosak, propolis i neka ulja, imaš kupiti u svakoj apoteci i biljnima.
potpisujem cure.
nikako labello, to je kemija i nece ti pomoci.
opcenito, ako imas problema sa suhocom usana, uzmi neku od ovih kremica napisanih gore, sto puta su bolje nego labello.
Možda je grozno (zapravo definitvno je grozno), užasna sam i pitam se zašto si to radim......naime kad primjetim da ću dobit herpes, ja ga u ranoj fazi istisnem. Prođe odmah ali ne znam da li je vrijedno te boli.