Puno pozdrava.. Cesto nadjem zanimljive i korisne informacije na vasem forumu i stranici i jako cijenim napore koje ulazete u promoviranje dojenja i prirodnog poroda. Ispricavam se ako moj upit ne spada pod ovaj podforum i moderatorice slobodno premjestite. Puno sam trazila po internetu i ne nalazim info koji me zanima. Imam bebicu od 5 mj, iskljucivo dojenu ( prosle sve slatke muke dojenja) koja je jako bolezljiva. Da budem vise specificna. Imalo smo dosada 3 upale grla, jednu upalu uha i jednu 3dnevnu virozu dok curenje nosica vise ni ne brojim. Iskreno sam zabrinuta zbog silnih antibiotika koje je popila i pije svako malo. Posebno klavocin od kojeg neminovno dobije proljev. Zanima me zasto je osjetljiva i uz moje dojenje imunitet joj je slab? Citala sam u dahu sve vase tekstove o dobrobiti majcinog mlijeka i ne zelim uvoditi dohranu do iza 6 mj iako mi svekrva vec krv ispila. Po krvnim nalazima malo je anemicna tako da sada pijem zeljezo za trudnice i dojilje u obliku tonika,sve dr je ok. Da li je do moje prehrane? Nisam zaludjena zdravom prehranom ali ne hranim se ni junk foodom, ono normalna prehrana. Molim vas savjet kako poboljsati imunitet. Da li da uzimam nadomjestak vitamina, vise voca, cajevi?? Dolazi lijepo vrijeme i ja sam sva u fobiji od setnje sa njome a jos me vise frustrira sta susjedov djecak od 3 god koji nije dojen i gologlav u tankoj majci trci po ulici za loptom i nikad nista. Vec sam spomenula kako mi je puna kapa svekrvinog uvjeravanja kako mi je mlijeko slabo i da uvedem dohranu i da cu upropastit dijete jer je eto po njenom tako jadna mrsava i bolesna. E sad iz inata zelim da joj pokazem da je totalno u krivu. Osim toga bebica je ok na tezini , sretna, dobro kaki i piski, uredno se razvija... Ispricavam se na dugom postu. Znam da cu ovdje naci najtocnije informacije od razumnih zena.. Hvalaaaa![]()