Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Prevoden mesni umak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    21,853

    Početno

    I ja sam prije tako kuhala rižoto, sad dodajem temeljac malo po malo, kad tekućina ukuha dodajem novu; više mi se sviđa rezultat kad tako kuham (a i Jamie tako radi ).

  2. #2
    Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Postovi
    3,827

    Početno

    Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    sad dodajem temeljac malo po malo, kad tekućina ukuha dodajem novu; više mi se sviđa rezultat kad tako kuham (a i Jamie tako radi ).
    Ovako i ja, ispadne puno slasnije. A i ne može se desiti da stavim previše tekućine.

  3. #3
    white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    2,838

    Početno

    Namcor, možeš pomiješati malo gustina sa maslacem, tako da biješ malu kuglicu veličine lješnjaka.( 4mjere maslaca:1mjera gustina)
    Bitno je da bude dobro umiješano (da ne bude grudvica u njoj).
    Ubaciš je u saft i dok se ona polako otopi, saft će se povezati, nećeš imati okus po brašnu,a neće biti ni grudvica (i meni je daleko ukusnije od one varijante s vodom )

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •