Pokazuje rezultate 1 do 50 od 145

Tema: Bušenje ušiju

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sonči avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

I meni nema goreg kad vidim skroz malu bebicu s probušenim ušima i onda joj još stave naušnice ...ogromne kolutove...užas
    Ja inače ne volim naušnice ,ja imam probušene uši još kad sam bila mala ali ne sječam se da sam ikakve naušnice nosila.
    Moja curka ima 3,5 godina i nema šanse da joj bušim uha.......jednog dana kad bude sama htjela !

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

nedavno je moja kćer strašno željela probušiti uši - otišli smo u jedan studio za pirsing koji drži neki mm-ov prijatelj i tamo su nam rekli da djeci do, čini mi se, 16 g. nije dozvoljeno bušiti ni uši ni ništa drugo, a nakon toga uz pristanak roditelja. i da ne idemo u zlatarne jer da će tamo probušiti mada ne smiju. tako nas je jedno opskurno mjesto i jedna do nosa istetovirana curka spasila od nečega za što smo mislili da ionako nije primjereno. da se razumijemo, ja imam probušene uši od
    prvog osnovne, ali svom djetetu to ne želim još

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ovca_i_janjad prvotno napisa Vidi poruku
    nedavno je moja kćer strašno željela probušiti uši - otišli smo u jedan studio za pirsing koji drži neki mm-ov prijatelj i tamo su nam rekli da djeci do, čini mi se, 16 g. nije dozvoljeno bušiti ni uši ni ništa drugo, a nakon toga uz pristanak roditelja. i da ne idemo u zlatarne jer da će tamo probušiti mada ne smiju. tako nas je jedno opskurno mjesto i jedna do nosa istetovirana curka spasila od nečega za što smo mislili da ionako nije primjereno. da se razumijemo, ja imam probušene uši od
    prvog osnovne, ali svom djetetu to ne želim još
    a tko je zabranio busenje usiju zlatarima (za djecu), i gdje to pise?
    ovo za pristanak roditelja mi je logicno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •