nisam pretjerivala, al da mi je došlo da stavim spužvu ne po stanu, nego da i njega samog umotan u spužvu i stavim mu kacigu na glavi, je, došlo mi je. i to ne jednom.
a sad mi momentalno dolazi da stavim rešetke na prozore (nakon što sam ga našla kako kleči na pragu prozora i gdje je sam uspio otvoriti prozor)
inače, ne mislim da bi to djecu moglo napravit "invalidima" i da će se zalijepit u svaki kantun zato što su im doma stavljali spužvu i sl.
treba imat na umu da ima djece koja su imala i motoričke potoškoće, a slijedom toga nisu baš ni pretjerano spretna, sklona su padovima...isto tako ima i živahnije djece, djece koja nikad ne staju već rade s pet propelera u dupetu...i naravno da su takvi skloniji ozljedama. a u tom slučaju, zaštiti prostor u kojem borave nije nikakva ludost. jer i ti će se klinci s vremenom promijeniti, pa će drugačije (spretnije) reagirati. konkretno, zaštita rubova sa spužvom ih sigurno neće omesti u razvoju, ali će ih momentalno zaštiti od (ponekad jako gadnih) udaraca