kod nas nista nije zasticeno jedino je stolic u boravku jedno vrijeme stajao ispred tv -a ali vise zato da ona dobije na mjestu nego da je bio za sticenje tv- a
ona je sad jako spretna i jako znatizeljna sve mora vidjet i sve istrazit i svuda se popetmoja logika je bila da ako ja doma zastitim uticnice neko drugi nece nego ju trebam naucit da se to ne dira i na kraju se ispostavilo da sam bila u pravu
otisli smo kod frendova koji nemaju djecu to znaci i nikakve zatite pa nisam morala stalno visit nad njom jer su joj bile poznate stvari koje se ne diraju jer su opasne
za pecnicu smo je naucili da kad gori svjetlo da je vruca pa je onda ostavim svjetlo jos kojih 20-tak minuta da gori nakon sto iskljucim iako ona je ne dira ali to je jedino upozorenje

moja logika je bila da ako ja doma zastitim uticnice neko drugi nece nego ju trebam naucit da se to ne dira i na kraju se ispostavilo da sam bila u pravu
Odgovori s citatom
, al opet ak bi mu palo tako nešto na pamet dok sam ja recimo na WC-u, nije bilo šanse da se ozbiljno ozlijedi zbog te pogreške.