Nemoj govoriti stvari koje nećeš ispuniti, uvaljuješ se i šalješ krivu informaciju. Što to znači, da i ti govoriš u ljutnji ono što ne slijedi?I kakva je to teta X s kojom plašiš dijete? Nadam se da si se samo pregrubo izrazila.
Sorry, ali malo sam zastala kod ovog tvog posta.
Inače, kužim problematiku. Mi smo je prošli tijekom ljeta kad su me svi gledali tipa što ova žena radi djetetu?! Ela se derala nasred dvorišta gdje kraj kojeg prolazi hrpa turista jer je htjela gledati crtić, a ja sam joj dopustila samo dva komada. I morala sam izdržati jer mi imamo dogovor ''deal je deal'' i ona se toga u principu drži. Imali smo fazu 'sobe za razmišljanje'' koja bi u početku upalila za sekundu, pa sve slabije do njenog prkosa kad se lijepo zaigrala u sobi i nije ni htjela izaći kako bi pokazala da je ona u pravu, a ne ja ...pa smo odustali od te mjere. Soba je ionako bila samo zbog grubosti koje je nekad znala pokazati - tipa ugrizla je muža, ili me je lupila - da joj pokažem kako je to nedopustivo i da se ne želim družiti s nekim tko je grub i tko me hoće povrijediti. Te su nam faze trajale po tjedan dana, najviše, kao neko isprobavanje granica... Mi imamo sistem da je podignemo i kažemo da razumijemo kako je to njoj važno i da ću je utješiti i onda je mazimo i objašnjavamo kako to ne može iz tog i tog razloga... ona se najprije otima ljuta, a onda se zbilja utješi na našem ramenu i nađemo neku alternativu. I tako nekako je i to cendranje prestalo, evo već dugo nije...